Nőtt azoknak az aránya, akik elégedettek Orbán Viktorral

Egy esztendővel ezelőtt, 2020 január­jában a megkérdezettek 48 százaléka mondta azt, hogy inkább elégedett Orbán Viktor munkájával és 43 százaléknyi, hogy inkább nem. Idén viszont az elégedettek (57 százalék) kilenc százalékponttal többen, az elégedetlenek (34 százalék) ugyanennyivel kevesebben lettek – közölte a Nézőpont Intézet.

Az országos, reprezentatív közvélemény-kutatást 2021. január 26. és 28. között ezer fő telefonos megkérdezésével készítették.

A hatvan évnél idősebb korosztály nagyon elégedett a miniszterelnökkel

A felmérés szerint a legtöbbet

a hatvan évnél idősebbek és a maximum nyolc általános iskolai végzettségűek körében nőtt a kormányfő munkájával kapcsolatos elégedettség, 13, illetve 19 százalékponttal, de szintén két számjegyű növekmény tapasztalható a nők, mindegyik 50 évnél fiatalabb korcsoport és a községben élők körében is.

Az 50–59 éveseknél nem csökkent és nem is nőtt az elégedetlenség, a harminc év alattiaknál ezzel szemben azonos az elégedettek és az elégedetlenek tábora – állítja a kutatás.

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

(magyarnemzet.hu)

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"a maximum nyolc általános iskolai végzettségűek körében nőtt a kormányfő munkájával kapcsolatos elégedettség"

Ez aztán komoly érdem.
Nem csoda, hogy ez a görény le akarja butitani a magyar társadalmat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@Aki Én: ...már a "dr.Miniszterelnök Úr" megszólítás magában egy baromság! Ezeknél lejjeb hajlongani,már "gerincbánta-lom"! A fideszes ME urak automatikusan "dr"-ok? Esetleg csak a civil O.V. dr? (;-))
kissé felnőttem
megnyugtatás képpen a 60 fölöttieket nem is nagyon érdekli maradjunk ennyiben, van pár mari néni de Bözsi néninél szokott járni de onnan már elzavarta a mama . a 70 évesek meg a bohozatot látják csak nincs aki elzavarja majd csak akad egy legény talpon a vidéken egy olyan Toldi féle vagy Gyurcsányné legalább lesz női miniszterelnők , már éppen ideje lesz cserélni. mehet aztán pálinkázni. meg unokázni
Giovanni Alba
@ómió: Te nagyon beteg vagy. Fordulj orvosodhoz, a pszichiátered láthatóan tanácstalan. A kisgyerek is ha retteg, mindenhol a mumust látja. Mond, mitől félsz ennyire?
silber13
@RonaGyuri: Hagyd a fenébe, ez egy tahó bunkó, műveletlen paraszt!
Aki Én
@Giovanni Alba: Önmagától. Elmebeteg, ez nem kérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.