Nőtt azoknak az aránya, akik elégedettek Orbán Viktorral

Egy esztendővel ezelőtt, 2020 január­jában a megkérdezettek 48 százaléka mondta azt, hogy inkább elégedett Orbán Viktor munkájával és 43 százaléknyi, hogy inkább nem. Idén viszont az elégedettek (57 százalék) kilenc százalékponttal többen, az elégedetlenek (34 százalék) ugyanennyivel kevesebben lettek – közölte a Nézőpont Intézet.

Az országos, reprezentatív közvélemény-kutatást 2021. január 26. és 28. között ezer fő telefonos megkérdezésével készítették.

A hatvan évnél idősebb korosztály nagyon elégedett a miniszterelnökkel

A felmérés szerint a legtöbbet

a hatvan évnél idősebbek és a maximum nyolc általános iskolai végzettségűek körében nőtt a kormányfő munkájával kapcsolatos elégedettség, 13, illetve 19 százalékponttal, de szintén két számjegyű növekmény tapasztalható a nők, mindegyik 50 évnél fiatalabb korcsoport és a községben élők körében is.

Az 50–59 éveseknél nem csökkent és nem is nőtt az elégedetlenség, a harminc év alattiaknál ezzel szemben azonos az elégedettek és az elégedetlenek tábora – állítja a kutatás.

Cikk- és címlapkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

(magyarnemzet.hu)

77 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
"a maximum nyolc általános iskolai végzettségűek körében nőtt a kormányfő munkájával kapcsolatos elégedettség"

Ez aztán komoly érdem.
Nem csoda, hogy ez a görény le akarja butitani a magyar társadalmat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Hatvan évnél idősebb maximum nyolc általánossal megáldottak körében nőtt Orbán népszerűsége. Zsákkrumpli-szindróma?
Giovanni Alba
A megkérdezettek között volt vendéglátós? Gondolom a lölö-lánc 800 elbocsátott dolgozóját is messze elkerülték. Tényleg, az ilyen telefonos megkérdezéseknél lehet tudni, milyen lista alapján hívogatták fel a megkérdezetteket? Véletlenszerűen, mint az erőszakosan különféle szolgáltatást ajánlók?
silber13
Ja? Hogy ezt a miniszterelnöki iroda rittyentette a hírek közé???:-))))))))))))))
nezelodo
Szerintem a Lölö szállodai alkalmazottai is elégrdettek, ha mással nem a soron kivűli oltással, kivéve azokat, akiket a pénzosztás ellenére már a tavasszal kirugtak, fizetés és egyéb juttatás nélkül.
colibri
Az ezres mintát a frissen oltásra regisztrálók közül választották ki? Mindenki csak a saját nevében nyilatkozzon! Gondolom, a telefonon feltett kérdések is olyanok, mint a nemzethy konzultációban megfogalmazottak...
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Hahó engem senki nem kérdezett,nézőpontkám húzz egy strigulát a leszarom kategória mellé!
ómió
Döcögött a bolsi ráhazudós gépezet?
RonaGyuri
@ómió: igen nagyon döcög az ócska fideszes bolsi ráhazudós gépezet, csak a hozzád hasonlóan korlátolt birkáknak szól! =))
solidedge
Orbán az öregeknek kötelezővé fogja tenni a Béres cseppet, napi orvosi vizsgálatot, jógát, sportot, mert tudja addig tart a hatalma amíg ezek élnek. Agyukat a kormánymédiával tartja lebutítva.
tudode
Mé pont a hatvanon felüliek elégedettek a párttitKÁRRAL!
.
Netán mer gyűn, na nem a 14. havi apró, hanem csak a 13. havi!
.
Mer még négy évet szándékozik a felcsúti, közjogilag érvénytelen sarzsivel véteni a tíz parancsolatnak!
kereső
444.hu/2021/02/04/orban-nem-szeretnenk-hogy-holnap-bejojjon-otmillio-kinai- ilyen cikkek után pláne. Meg tegyük hozzá, hogy 89-90-ben ő egyedül zavarta ki az oroszokat!

Én meg hányok.
kokopelli
@tudode: ...mert azok még olvastak klasszikusokat,és könnyebben "falhagynak minden reménnyel" !
Yoda69
"a maximum nyolc általános iskolai végzettségűek körében nőtt a kormányfő munkájával kapcsolatos elégedettség"

Ez aztán komoly érdem.
Nem csoda, hogy ez a görény le akarja butitani a magyar társadalmat.
tudode
@kokopelli: .
Azért embere válogaja!
.
86. évesen én már akkor kiábrándultam ebből a fickóból, amikor Torgyán dr. megkóstóltatta vele a hatalom ízét, és a Deák téren épülő Nemzeti Színház építését a rozsdatemetőn folytattatta, és ezen kívül az épülő IV-es metró építését is abbahagyatta a semmire nem való jogÁSZ diplomájával, olyan igénytelenűl nyomva a sódert, hogy egy icike, pici államháztartási tudományt nem tett magáévá, járványügyi tótumfaktumként élet, halál uraként!
Ludmilla
hát,nálam a fasorban sincs a bozótharcos
namihami
És egy morzsányit se vagyok elégedett vele. Pedig elmúltam hatvan éves. Igaz, a nyolc eleminél (jócskán) több jutott. (bocs: nem dicsekvés--pusztán a tény leszögezése)
Nessy
@namihami: Miközben oltás után várni kellett, az ember hallhatta a többi 60+ idősnek nem éppen hízelgő véleményét a jelen fejetlenségről.Megálltam, hogy csendben maradtam.
134.bátor
Magam is 60 feletti vagyok,az ismerőseim is. Egy sincs közülük,akinèl " nèpszerű" lenne.
Èn momentán meglátom a kèpèt,meghallom a hangját ,azonnal csatornát váltók,rádiót lekapcsolják,mindent,csak ne lássam,ne halljam!
Nessy
@134.bátor: Nos én,még több vagyok, de valahogy még nem vagyok eléggé leépülve ehhez a nagy elégedettséghez! Bár lehet, hogy valamelyik demens otthon lakóit kérdezték oltás közben.
szép új világ
Nagyon utálhatja már az ország többsége a dagadt törpét, ha már minden oldalon legalább 1 kormánypárti felmérésnek kell szól szólni, hogy mennyire népszerű, az emberek szinte elalélnak a gyönyörtől ha meglátják a csuti lótolvajt.

Valószínű, hogy ezeknek a "közvélemény kutatásoknak" Ő sem nagyon hisz, mert különben nem menne még a WC-re is golyóálló mellényben, testőrökkel körbevéve.
ómió
@RonaGyuri: Birkát láttál a tükörben, bolsi fajgörény!? És már magadat se ismered meg? Akkor ettől hazudnád már a saját tetves bolsiságotokat is másra? És ez klinikailag még romlik is nálad? Na, ne má'! Akkor téged már a kutyám is "leérvel"!
RonaGyuri
@ómió: bunkókám az retkes buzi anyád az! Orbán KISz titkár volt, Kövér at MSZMP-KB munkatársa, Sztyopa a népfront alelnöke én meg még tag sem még a szakszervezetben sem!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Ne vitázz vele, mert azt hiszik egy szinten vagytok! Amatőr provokatőr.
kokopelli
@RonaGyuri: miért foglalkoztok egy narancsra festett görénnyel!Lehet,hogy rászorul az itt megkeresett Orbán-
alamizsnára? Mást nem is érdemel!Nehéz lehetett neki az élete,mert csak a szokásos féltucat baromságát ismé-
telgeti itt! Én egy fillért sem fizetnék neki,ha én lennék a "gazdija"! (;-)) U.i.a magyar nyelv sem az erőssége! (;-()
namihami
@Szeparepa2: Bocs, de az Orbán nem Kádár!
A kádári világban volt munkája mindenkinek (mi több, kötelező volt), ha nehezen is, de egy Trabihoz, Zsigulihoz, stb. hozzájutott, ha nem is volt nyaralója a Balatonnál, de egy szakszervezeti beutalóval 2-3 évente mégis lejuthatott és hasonlók. Mára lassan csak gukkerrel láthatja a proli a Balatont (és a többi hasonlót), mert a tiborczok, mészárosok és társaik tesznek róla, hogy a rétegük kivételével mindenki másnak csak egy szó legyen a Balaton.
Beültem a Wartburg nevű csoda""autó""mba, reggel lementem este hazajöttem--mert MEGtehettem. Ma, mire a járulékos költségeket is hozzáadom, akkor marad a kert. Mert az még (szerencsére) van.
justhpeter
Közelebb vagyok a hetvenhez mint Hatvanhoz, de ez a kleptokrata-nemzeti-álkeresztény törpe napóleon nem a szívem csücske.Köztörvényes tolvaj !!!
Nessy
@justhpeter: Ennyi fiatal a fórumon. Még a végén én leszek a korelnök. :-))))))
cikicakk55
Már elnézést,de én 66.éves vagyok és az ismerőseim is az én korosztályoból valók. Egyetlen embert sem ismerek aki elégedett lenne orbán Basival. 2 olyan volt,aki eleinte még hitt neki,aztán már nem,de a mai napig nem tudja,hogy akkor kire szavazzon? Mondtam,hogy arra,aki abban a szavazókörzetben a leg esélyesebb. Én is így fogok tenni.Szerencsére nálunk egy Fideszes( hátterű),szerinte Független indul az Pedig Lézer Jankó. Márky -Zay Péter ellen indul,vagy Péter Ő ellene, a fene se tudja,de janónak itt esélye sincs.
csipetke
Ez azt jelenti,hogy a közvéleménykutatónak most sikerült felhíni egy rakás debilt. Megesik...
cikicakk55
@Szeparepa2: Ma 14:44

Én piszkosul nem bánnám,ha orbán olyan lenne,mint Kádár volt. Kit zavart? A népet nem,egyáltalán nem. A párt vezetőit igen,mert Kádár mellett nem lehetett úgy meggazdagodni,ahogy Ők akarták és ugye lopni sem lehetett. Ám az én szüleim és nagyszüleim csodálatos nyugdíjas éveket tudhattak maguknak. Minden évben mentek valamelyik gyógyfürdőbe nyaralni, volt pénzük gyógyszerre és minden másra is. Apám megvakult a cukor miatt,de még így is sokkal boldogabb életet élt,mint én a jelenlegi nyugdíjas. Nekem azért van csak internetem,mert teljesen lemondtam a húsételekről,sőt a főtt ételekről is. Néha ha marad valami akkor eszek,de én elvagyok két szelet kenyérrel és rá vajjal. Nekem ez a kényeztetés az internet. Az én unokáim viszont nem lesznek boldogok ebben az országban,mert törleszthetik Orbán basi és társai hiteleit az Oroszoknak és a Kínaiaknak. Szóval inkább Kádár,mert akkor nem volt kötelező a pártba belépni,de az is jól megélt aki nem nyalt Kádárnak.
cikicakk55
@Szeparepa2: ma 16:25

Nem jól értelmezted Nessyt. Ő viszont jól írta. Kádár ember volt,még a csuti embertelen. Kádár törődött a népével,nem csak a párt tagjaival. Sőt Pont velük volt szigorú. A párt vezetői nem lehettek alkoholisták,nem keveredhettek semmilyen bűnügybe,még baleset okozásba sem. Nem mehettek templom közelébe és egy csomó dolgot nem tehettek,amit ma megtesznek. Egyedül lopni nem tudtak,mert Kádárnak fontos volt a nép. Nem sztároltuk Kádárt,mert nem is volt miért foglalkoznunk a politikával. Egyszerűen nem érdekelt,hogy mit csinálnak a parlamentben. Minden Május elsején valamelyik Párt vezér el jött Szegedre,mi meg felvonultunk,integettünk,de az agyunk már a ligeten járt. Szóval most Orbánt meglátni hányinger,még Kádárt nem a nosztalgia miatt szerettük,hanem mert törődött a népével.
verőce21
Szerintem minden korosztályban népszerű Orbán.

Isten éltesse dr. Miniszterelnök Urat, Magyarország elnök-vezérigazgató kormányzóját, a magyarok jótevőjét és népének naggyá tevőjét...!
Az országunk világpolitikai tényezővé emelőjét.
Gazella
@tudode: 10:48
Én azt se hiszem el,hogy van diplomája. Pláne jogÁSZ diplomája.
Nessy
@Gazella: Az, hogy van diplomája, nem jelent semmit! Tompikának is van!
A (i)gazságügyi miniszterünknek is van. Minden esetre a rendeletek, törvények megszövegezésével komoly bajok vannak, Kodifikálni úgy látszik senki nem tud a környezetükben. Igaz, Kövér már régen megmondta, hogy a választókkal egy 10 éves gyermek szintjén kell. Nos, van egy réteg, aki valóban arra vevő, meg a népnemzeti keresztény cukormázra. De azért a hatvan felettiek nem hiszem, hogy mind idetartoznának! Legalább is a baráti körömben a hetven - nyolcvanasok sem.
tudode
@Gazella: .
Valamije van nekije:
.
------ Itt még elolvashatja Orbán Viktor szakdolgozatát
hvg.hu/itthon/20170111_orban_viktor_szakdolgozat_civilek_a_lengyel_pelda_miniszterelnok_hu
---------------------------------
.
A lengyel Szolidaritásról szólt, ha jólemlékszem!
moareka
Ezt el ne higyje valaki! A nézőpontos hithű kérdező elment a mamához, ott találta annak barátnőjét is, abból csinált egy kimutatást. Jó lenne, ha a Nézőpont tudná, kihaltak azok a táblát tartó nénikék, akiknek több fülük volt mint foguk...
Aki Én
@verőce21: 18:13
Be vagy b@aszva?
Neked orbános a lepedőd is?
Ennyire nem lehetsz balfasz, ez tuti irónia.
gina
Remélem azt az 57% or elviszi a szuper vakcina,,,meg érdemelnék, de hát az IQ juk ugy 10 körüli igy érthető
gina
@ómió: Elmebeteg állat hasonlit rád-- IQ null
Clavigo
Főleg a határon túli ,,levélben szavazó szutykoknál...
percsi
Kamu! Ne bántsátok a 60 és felettieket, mert a legtöbbje szidja őket. Szerintem több a 60 alatti, tanult fid. fan, akik nem tudnak különbséget tenni az előző és mostani rendszer között. Én se gondoltam volna, hogy valamikor visszasírom!
És nem azért, mert nagyon jó volt, hanem azért, mert sokkal jobb volt, mint most.
ómió
@gina: Akkor rád hasonlítanék, IQ null efftársnő! De szerencsére most is hazudsz!
ómió
@RonaGyuri: Még mindig 40-50 évvel ezelőtt élsz, bolsiék agyhalott fajkreténje!? Ma kik az efftársaid, fajgörény!? Észre se veszed őket, amikor együtt harsogjátok az Internacionálétokat? Annyira jelentéktelenek? Vagy csak a tetves bolsiságotokat hazudnád másra már 89. óta? Ahhoz képest, hogy te "tag se voltál", egyebet se teszel, mint az ocsmány hazugságaikat tolod, promózod! "Külsősükként dolgozol" a tetübandának és "függetlennek" kell hazudnod magad?
RonaGyuri
@ómió: a retkes kurva anyáddal beszélj így szaros fidesz-birka! =))
namihami
@RonaGyuri: 09.32: Nem először beszélgetünk így, a dróton keresztül, ezért veszem ismét a bátorságot.
Mondd, írd le, hogy mi értelme van a vitának egy bizonyos szint alatt? Az eddigi kommentjeire való reakciókat (eredhettek bárkitől) talán csak azért olvassa, hogy ""anyázhasson"" egyet. Csatlakozott Nagy Elődjéhez, a büdös halfarokhoz (de az is lehet, hogy csak nevet váltott). Őszintén: nem sajnálod az időd és az energiád egy ilyen hiábavaló eszmecserére?
Már az is felmerült bennem, hogy ezek nem is létező emberek. Pusztán a vita kedvéért írja valaki a szerkiben.
Giovanni Alba
@sgl: Hát öööö, izé ... családszerető? Persze nem, mert a látványos gesztusok csak cukormáz a lócitromon, de rasi meg a vejkó azért nem szűkölködik anyagiakban,az ész, értelem, társadalmi szolidaritás fel sem merül bennük, hiányát nem érzik.
ómió
@silber13: Üdvözöllek, prosztó paraszt! Én ómió vagyok. Viszont kusikáljál nyugodtan, ahhoz se kell engedély!
ómió
@RonaGyuri: Ezt előbb a bárcás anyuciddal konzultáld meg a kupiban, bolsi szarkupac! Csak utána "virítsd"!
Málna
@Nessy: "bunkókám az retkes buzi anyád az!" Ez a Gyuri bácsi által képviselt színvonal...:-)
csak úgy....
@sgl: 9:38 talán a vércsoportja pozitív... ( talán még az sem)
silber13
@ómió: Te a Prosztaglandin elfajzott mutánsa vagy,amInek a neve: PROSZTÓGLANDIN!:-))))))))))))))))))))))))))
csak úgy....
@Málna: "@RonaGyuri: Ezt előbb a bárcás anyuciddal konzultáld meg a kupiban, bolsi szarkupac! Csak utána "virítsd"! "
és erröl mi a véleményed? @ómió: az átlag fideszes szinvonal?
Giovanni Alba
@csak úgy... : @ómió: az átlag fideszes színvonal? A válasz : igen, ráadásul a görcsös erőlködés miatt kialakult szorongása okán kényszeresen vizsgálja arcképét a porcelánban (bár ha tényleg a stílustalanságának megfelelő tanyasi putriban szenvedi el az élet megpróbáltatásait, akkor a pottyantós miatt nehezebb a dolga.) (Mondd, ó mondd, miért vizslatod azt a kupacot bolond? Aranyér, há nem látod-e? Aranyér, aranyér!)
Szerencsére már önmaga paródiája.
Málna
@csak úgy...: Akkor mitől különb egyik a másiknál? Érted egyáltalán, amit kérdezek?
kissé felnőttem
ja bocsi én nagy ivben teszek rá ki elégedett én szarom rá mert ? megtehetem 74 ben nekem észt se osszon neki is minimumon áll
Sámannus
Például nekem sincsen megtakarítódásom, és nem is oltakozódhatódtam be. Bizony!
Rockxy
a vének el vannak hülyülve.
ők a birkanyáj agyhalott kommandója.
ómió
@Giovanni Alba: Az erőlködést most épp rajtad látom, bolsiék udvaribolondja! Vigyázz, meg ne ártson! "Aranyérileg" - azt mondják - igencsak ellenjavallt! Netán a saját aranyeredet vetítenéd (hazudnád) most rám, vagy éppen az imént végeztél az efftársi latrinán és a "megkönnyebbülés" szül nálad ilyen "efftársi bölcsességeket"? De - látom - most is csak azt tudod "adni", mi lényeged: bolsevik ocsmánykodás, hazudozás! Jobbulást, Giovanni efftárs!
ómió
@silber13: Ezt bolsevik szarkupacként "okoskodtad ki", bolsiék fajkreténje, vagy még a Lenin összesben olvastad? És az ápolóid hagynak téged ilyeneket ocsmánykodni? Vagy még mindig a munkásőr tagozatról makogsz?
kokopelli
@Aki Én: ...már a "dr.Miniszterelnök Úr" megszólítás magában egy baromság! Ezeknél lejjeb hajlongani,már "gerincbánta-lom"! A fideszes ME urak automatikusan "dr"-ok? Esetleg csak a civil O.V. dr? (;-))
kissé felnőttem
megnyugtatás képpen a 60 fölöttieket nem is nagyon érdekli maradjunk ennyiben, van pár mari néni de Bözsi néninél szokott járni de onnan már elzavarta a mama . a 70 évesek meg a bohozatot látják csak nincs aki elzavarja majd csak akad egy legény talpon a vidéken egy olyan Toldi féle vagy Gyurcsányné legalább lesz női miniszterelnők , már éppen ideje lesz cserélni. mehet aztán pálinkázni. meg unokázni
Giovanni Alba
@ómió: Te nagyon beteg vagy. Fordulj orvosodhoz, a pszichiátered láthatóan tanácstalan. A kisgyerek is ha retteg, mindenhol a mumust látja. Mond, mitől félsz ennyire?
silber13
@RonaGyuri: Hagyd a fenébe, ez egy tahó bunkó, műveletlen paraszt!
Aki Én
@Giovanni Alba: Önmagától. Elmebeteg, ez nem kérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.