Orbán Viktor, miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra (MKIK) fórumán bejelentette, hogy a gazdaság április elsejéig tartó újraindításának részeként február derekán a kormány online nemzeti konzultációt indít.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
VÉGRE! De jó lesz! Már, mint egy falat kenyér!
A Postagóré is megdolgozhat a pénzéért (a csóró postás, akinek cipelnie kell majd---az nem kap ebből a pénzből), a nyomdászhaverok is. És nem mellékesen, a papírzúzda is keres némi betevőt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
VÉGRE! De jó lesz! Már, mint egy falat kenyér!
A Postagóré is megdolgozhat a pénzéért (a csóró postás, akinek cipelnie kell majd---az nem kap ebből a pénzből), a nyomdászhaverok is. És nem mellékesen, a papírzúzda is keres némi betevőt.
RonaGyuri
"az átalakulni akaró egyetemek át tudnak alakulni. Erre 1500 milliárd áll rendelkezésre." - mondta.
Miközben ez majd 3szor annyi, mint amennyit a teljes felsőiktatásra költöttek az elmúlt években! =))
namihami
@sgl: Tapasztalatom szerint, mivel egy nagytömegű fidesz-szavazó réteghez az internet és egyéb, online módszer nem jut el (60 év feletti és max. 8 elemi---jellemzően a vidéki szavazók), ezért ezt igen rövid időn belül papíralapon is ki fogják adni. Eddig is ez volt a voksolórétegük zöméhez való eljutás módszere, most miért változtatnának rajta?
Kookas
@sgl: ha online akkor ezért kellet az emil címmel regisztrálni az oltásra.
Nessy
@Kookas: Majd kitöröljük. A sok kéretlen reklám mellett ez is elfér a "kukába"!
Béla333
Valamit már megint a mi nevünkben akar hazudni ez a mocskos banda...
kereső
@RonaGyuri: Ez mind az eu-tól érkezik a következő költségvetési ciklusban. Mit gondolsz miért is kellett a "modellváltás"? A kuratórium fog dönteni, diszponálni ezen pénzek fölött. A szenátusnak semmiféle jogköre nem lesz. És kik vannak/lesznek a kuratóriumban? Mondjuk Szegeden benne lesz Botka László városvezető?Ugye nem.Pedig a várost /a város életét nagy mértékben befolyásolja az egyetem.
balos
@namihami: Sporolnak!Arról nem beszélve,hogy a kezükben van az internet is!Az oroszok segítenek neki talpon maradni!Cserébe,hogy kizavarta őket az ajtón és paksot ásott nekik a határ alatt!
simmering73
"Az Orbán-kormány napról napra újabb és egyre elképesztőbb gazemberségeket talál ki, s teszi mindezt a járvány árnyékában. Most éppen egyetemeinket bitorolja el, egyebek között.
Naponta hazudoznak az arcunkba; minden nap új aljassággal “terelik el a figyelmet” még nagyobb aljasságaikról…
Hátradőlök, és figyelem: vajon meddig mehet ez így… És reménykedem, titokban, reménytelenül is: talán megérhetem Orbánia végét, bármilyen lesz is az."
varosikurir.hu/inzultalnak-nemzetileg-felhaborito/
Lepényleső
Talán nem a nyakunkba kapjuk,hanem veszik ki a zsebünkből,- s adják azt a családi kör néhány tagjának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.