Ősszel debütál a Mészárosné Kelemen Beatrixhoz tartozó és Hajdú Péter vezette Media Vivantis Zrt. új tévécsatornája. Már a Premier TV tervezett logója is nyilvánossá vált.

Az adócsalásért elítélt Hajdú Péter Mészáros Lőrinc válófélben lévő feleségével bizniszel

A Mészáros-érdekeltségű Media Vivantis Zrt. – amelynek Mészáros Lőrinc válófélben levő neje a vezetője – a már meglévő Ozone TV és a Life TV csatornák mellé egy harmadik tévécsatorna elindítását tervezi.

Most kiderült a csatorna várható neve, és a tervezett logója is, amit a dtvnews nevű oldal vett észre a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál.

A Magyar Hang tavaly december elején írta meg, hogy mindössze egyetlen tárgyalási nap alatt véget ért, megegyezéssel zárult Hajdú Péter producer, showman büntetőügye, amely nagy vagyoni hátrányt okozó üzletszerűen elkövetett költségvetési csalás bűntette, valamint folytatólagosan elkövetett hamis magánokirat felhasználása miatt indult.

Hajdút, aki az első rendű vádlott volt, 1 év 6 hónap – 4 év próbaidőre felfüggesztett – börtönbüntetésre és 5 millió forint pénzbüntetésre ítélete a bíróság.

(media1/Magyar Hang)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Kovács Tamás

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
1 év hat hónap,,4 év próba,,5 milla bünti... Ez kiváló pedigrének számit a Ner- ben.. A Kalácsképü jól teljesít... Nem is hagytàk az " út szélén "...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
1 év hat hónap,,4 év próba,,5 milla bünti... Ez kiváló pedigrének számit a Ner- ben.. A Kalácsképü jól teljesít... Nem is hagytàk az " út szélén "...
kereső
@Clavigo: Ugyan már, várhegyi attila is ott volt mindig a háttérben- akit sikkasztásért itéltek el anno. Ott serte-pertélt az MTVA körül- jó kis pénzért.
ESCOBAR
Kis embert kis dologért nagyon mgb@sszák, nagy embert nagyért sose!
nezelodo
Abból csak jó dolog sülhet ki, ha az adótörvényeink elkötelezett tisztelöi összesdják szaktudásukat!
ómió
A Böszme meg a Czeglédy efftárssal. Na, bumm!
kereső
@Horizont: Mi van??? Összegyűjtik a fideSS potentátok, és a holdudvar , azaz a NER szellemi termékeit???
kereső
@ómió: Ne keverd már Gizikét a gőzekével efftárs! Hajdu biróságilag kimondott, és elitélt adócsaló.
Van ilyen itélet Gyurcsány Ferenc, vagy Czeglédy Csaba ellen? NINCS!. Na akkor pofa súlyba efftárs!
kereső
@Horizont: Ez?? Ez egy fizetett , hülye provokatőr- de csak a vitrines mértéket üti meg.
balos
A hajdú nevü tróger,nem véletlen dörgölődzik a lölö szukájához!Azt hiszi jó tűzfalnak!Legfeljebb vele együtt lesz "lebontva"!Pörére!
ómió
@kereső: Téged már leterített a "bolsevik tájékozottság"? Talán be kéne utaltatnod magad, ha már a háziorvosodnak nincs annyi esze! Vagy az elmeosztály munkásőr tagozata téged már nem fogad? Czeglédy efftársad, akkor, eszerint csak szórakozásból ül "nehéz vasban"?! A tetves bolsiságodat meg ne rám hazudd: tartsd meg magadnak! Még majd kitagad téged a "nyájad"!
Lepényleső
Talán úgy vitte ügymenetelét,hogy a szarvánál fogta meg a tőgyét?
silber13
@ómió: Kuss hazátlan, ingyenélő tolvaj!:-))))))))
kereső
@ómió: Vádemelés megvolt már Czeglédy Csaba ellen? Nem? akkor mit ugatsz itten efftárs? Azt otthon kell, vissza a kutyádnak.
ómió
@kereső: Szóval, csak efftársi szórakozásból ül? Vakkantsd ide nekem! De felvitte Lenin a dolgotokat! Amúgy a tetves bolsiságodat mindig másra szoktad hazudni?
ómió
@silber13: Üdvözöllek, hazátlan, ingyenélő tolvaj! Én ómió vagyok! Ha meg kussolni akarsz, tetüfi, akkor ne makogj!
kereső
@ómió: Hol ül Te hülye? Otthon a kanapéján. Honnan szeded te ezeket a barpmságaidat?
ómió
@silber13: Üdvözöllek, tolvaj efftárs! Én ómió vagyok! Ha meg kussolnál, miért járatod a mocsokbolsi pofád?
ómió
@kereső: Te ott az elmeosztály munkásőr tagozatán mindent baromságnak látsz, fajkretén!? Túl vagy gyógyszerezve? De akkor legalább ne másra hazudd az efftársi vízióidat!
ómió
@silber13: Akkor fogd már be a mocsokbolsi pofád!
silber13
@ómió: Kuss te hazátlan seggnyaló lump elem.
NKF
Lesz már Lőrinc TV is ,még egy szarcsatornával több.Majd Hajdú lesz az igazgató,nagyon ért
mindenhez.Már régóta nem csodálkozom ilyeneken.
Aki Én
@ómidióta: Te ott az elmeosztály munkásőr tagozatán mindent baromságnak látsz, fajkretén!? Túl vagy gyógyszerezve? De akkor legalább ne másra hazudd az efftársi vízióidat, te alulképzett bolsi csicska
Nessy
Nah, még egy csatorna, amin átlépünk! Illetve, ha jó filmek "premierje" lenne, reklám nélkül, még nézhető is lenne.A fidesz féle kulturális szórakoztatás, nevelés réteg műsor lesz, sport csatorna meg már több van, mint néző.
ómió
@Aki Én: Már - vagy még mindig(?) - a szöveglopásban is bolsevik élmunkás vagy, bolsiék fajgörénye!? Onnét a vigyorgó munkásőr tagozatárol,ahol vagy, így kell hinteni a bolsevik mocskotokat? Nem elég már neked, ahogy a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája megint maga alá gyűrte efftársi tetvességedet? És még mindig nem szedáltak le téged, bolsi szarkupac!? Már minden "szert" elpazaroltak rád?
ómió
@silber13: Akkor kussolj végre, bolsiék díszfaszfeje! Vagy annyi eszed nincs, mint a kijáró disznónak?
Aki Én
@ómió: ...mi van díszfasz, már a szamár is lerúgott magáról? Már nekik sem kell a hazug bolsi pofád, te munkásőrnek is hülye balfasz?
Képzelem mi vesz körül a való életben, ha itt ezt kapod, mégis imádsz itt lógni, te fejlődésképtelen elmebeteg csicska.
silber13
@ómió: te egy genitália y ami már semmire sem jó!!:-))))))))))))))))))))))))
ómió
@silber13: Muszáj fortyognod, szarkupac!? Sok a "gáz" a metabolizmusodban?
ómió
@Aki Én: Még mindig nem szedálták a tetvesbolsi egódat állandóan másrahazudó, mocsokbolsi pofádat, efftársi fajgörény!? Sürgesd már meg az ápolóidat!
Aki Én
@ómió: Képzelem mi vesz körül a való életben, ha itt ezt kapod, mégis imádsz itt lógni, te fejlődésképtelen elmebeteg csicska.
silber13
@ómió: Nekem egy saját országából kivert rühes, szopornyicás kutya ne
ugasson!!:-)))))))))))))
ómió
@Aki Én: Elképzelni se tudom, miket képzelhetsz te fajkreténként ott az elmeosztály efftársi munkásőr tagozatán. Az elmebeteg "szösszeneteid" - gondolom - csak a "hab az efftársi tortán".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.