Egy pécsi férfi a háziorvosától értesült arról, hogy noha nem is regisztrált a koronavírus elleni vakcinára, hivatalosan megkapta az első oltását január végén Budapesten, miközben nem is járt a fővárosban - írja a 24.hu. (Az ügyről elsőként a Szabad Pécs számolt be.) Peták Péternek a háziorvosa jelezte, hogy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térbe feltöltött adatok alapján a férfi január 31-én megkapta a Pfeizer koronavírus elleni vakcináját a budapesti Semmelweis Egyetem Korányi Sándor utcai klinikáján. Az oltási lap szerint február 21-én kellene megkapnia az ismétlő oltást. Peták viszont a lapnak azt mondta, nem járt Budapesten és nem is kapott oltást. Nem tudja azt sem, hogy kapott-e valaki esetleg a nevében. Az adatokkal is több furcsaság volt: bár a nevét, születési adatait és TAJ-számát helyesen tüntették fel, az orvosi dokumentumon Péter nőként szerepel, és azt írták, hogy szociális ellátásban dolgozó személyként kapta meg a vakcinát, miközben a férfi nem...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
És ha majd azt is összekavarják, hogy kinek milyen vakcinával kezdik meg az oltást első körben és teljesen más vakcinát adnak be a második körben az elég érdekes lesz.

Viktor! Tegyetek mindent tönkre. Lopjatok mindent el. Azt felépíthetjük újra, nem gond. De életet nem fogunk újat kapni. Legalább azt hagyjátok már meg nekünk!!! :(
Nyírfa
Mit kapott Péter, aki nő, és nem járt ott, ahol beoltották: oroszt, kínait, magyart, kanadait, angolt, vagy vegyesen, ahogy esett, úgy puffant, esetleg BCG-t, mert az volt még a szekrényben, vagy semmit, de azt napra pontosan?
Az a problémám, hogy bármennyire is groteszk a magyar egészségügy , nem tudunk nevetni rajta, mint a Folytassa, nővér című filmen. Itt és most ez az egy életünk van. Nem tudom, ezzel tisztában vannak-e az ország vezetői. Ha nem, akkor vegyék úgy, hogy most szóltunk.
karma1
Me'g merje valaki azt mondani, hogy nincs szabad gendervaltas Magyarorszagon!
(Mekkora kupleraj lehet a lakossagi nyilvantartoban - elkepzelhetetlen!)
Egy volt gyerekkori baratnom a lakossagi nyilvantartoban dolgozott, ahol (ezelott kb. 28 evvel) elkezdtek felvinni a papiralapu nyilvantartast a netbazisba, es innen tudta meg, hogy a nyilvantartas szerint O mar 2 eve halott! Hat erdekes lehet szembetalalkozni az adataiddal es a megjegyzessel, hogy ekkor es ekkor elhalaloztal, nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.