Nagyon berágott Kocsis Máté az ellenzékre. Mint a Facebookon írta, a „parlament baloldali frakciói nem jelentek meg a hétpárti egyeztetésen, holott ők javasolták”. „Ehelyett levelet küldtek, amelyben kérik, írjuk le, mit szeretnénk javasolni a tavaszi ülésszak működési rendjével kapcsolatban. Arra majd talán kegyeskednek válaszolni” – írta Kocsi Máté, az atv.hu által idézett posztjában. Kiderült az is, hogy milyen ellenzékre vágyik a Fidesz és személyesen Kocsis Máté. „Viselkedni tudó, legalább a járványhelyzetben felelősségteljesen eljáró, havi másfél-kétmillió forintos fizetésükért néha valami hasznosat is tevő baloldali képviselőket” szeretnének látni, olyanokat, akik „nem tennék az ország házát rendszeresen a verbális erőszak és az obszcenitás helyszínévé”. Szerinte jó lenne, „ha olcsó politikai haszonlesésből – például az oltással kapcsolatban tett valótlan állításokkal – nem veszélyeztetnék a magyar emberek egészségét”.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Mi pedig arra vágyunk, hogy végre eltakarodjatok az életünkből.
Nessy
Stabil lehet a födém, ami alatt ezeket írta! Ki is szokott távol maradni bizottsági ülésről, plenáris ülésről, mert szerintük csak politikai fogás? Kik a "nyertesei" a járványhelyzetnek, a "gazdaság élénkítő csomagnak"? Kik azok aki összevissza nyilatkoznak az oltás és vakcina témában?
simmering73
Mi pedig arra vágyunk, hogy végre eltakarodjatok az életünkből.
Afra
Erre a kocsis stílusú, faekés,csökött tuskóra vétek egy percet is pazarolni...
Pokróc
Még néhány hónap aztán kamuz6sz ellenzékben ahová való vagy . Le fogják xarni a siralmaidat . Ez lesz !
Manipulátor kamus fals társaság .
Pokróc
1 szavazattal fogtok veszteni és az az enyém lesz . Urna zárás előtt bemegyek 35 másodpercel és be X elem az ellenzéki szövetséget .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.