Nagyon be van sózva ettől a kirakósditól.

A járvány kellős közepén a Hunyadiak csontjairól közölt fejleményt Kásler minisztériumaFotó: MTI/Kovács Tamás

A lepoglavai pálos kolostor főoltára előtti sírból vett csontmintákból a sikeres DNS kinyerése után a Magyarságkutató Intézet szakértői meghatározták az egyénekre jellemző Y-STR DNS profilt, ami a két mintában megegyezik – írja az MTI Országos Sajtószolgálatához eljuttatott közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Ez az eredmény a történeti adatokat megerősítve azt jelenti, hogy a genetikai adatok is az apa-fiú leszármazást mutatják. Tehát minden adat azt bizonyítja, hogy a sírokban valóban Mátyás király természetes fia és unokája, Corvin János és Corvin Kristóf nyugszik.

Ezzel meghatározásra került az a DNS (genetikai) profil, amivel a Hunyadiak valamennyi felmenőjét és leszármazóját azonosítani tudjuk

- foglalta össze közleményében Kásler minisztériuma.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Én már látom a végét! Kásler bebizonyítja, hogy Ocsmány Vigyor Mátyás király leszármazottja...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
"Lassan értelmet nyer, miért került ez a mindenre alkalmatlan, rossz fogú, rossz kinézetű Kásler Miklós “magyarságkutató” az emberminisztérium élére. Feladata az, hogy megtalálja az Orbán család királyi génjeit a legnagyobb magyar király, Hunyadi Mátyás és családja DNS-eiben. Egyedül így nyer értelmet, hogy az egészségügyi minisztériumot is karmai között tudó emberminiszter egy világjárvány idején nem az élőkkel, hanem a holt királyokkal foglalkozik, és Mátyás királyt akarja összeszerelni. Mátyás király utódjának kell a színen megjelenni, és van egy fogadásunk, hogy azt az Orbán családban fogják megtalálni."
nepszava.us/csak-nehogy-az-orban-csaladban-talaljak-meg-matyas-kiraly-dns-et/
karma1
@simmering73: B+, csak be ne fagyjon a Duna!
karma1
@Szeparepa2: Azert gondolj bele, eddig aki azt allitotta magarol, hogy o Napoleon - mind dilihazban vegezte, mert ok a shortcut-ot valasztottak - azonnal uralkodok akartak lenni, mig a mi sajat elmeroggyantunk szepen felepitette a maga kiralysagat! (Tenyleg, meg habony orzi a koronat? Nagyon nem hallani rola semmit sem - vagy lehet, hogy most szabjak a puhos fejere a megfelelo meretut?)
Elkesett ezzel a kiralysaggal - a magyarok megutaltak mar a XX szazad elejen is, hiszen nem magyar volt a kiralyunk, hanem osztrak, aki elnyomta a magyarokat... Azzal egyutt szetrohognem magam, ha erre iranyulna ez a sok ravaszdi tette,...:o))))
karma1
@Szeparepa2: Nem mintha hianyozna, gondolhatod. Hat igen, meg a finkelsteinnel grundoltak Londonban egy kozos bizniszt, - 2 millio FORINT alaptokevel. Hiaba, no, elni tudni kell, vallalkozni meg plane!
human
- Viktor! Mit csináljunk ezzel a Káslerrel. Csak a baj van vele.
- Mittomén. Kapjon valami csontot amin rágódhat.
grincss
Most veszik Orbántól a DNS mintát és kiderül majd, h az övé is egyezik!
Tehát király lesz Orbán! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.