Földi László titkosszolgálati szakértő volt a Kossuth Rádió vasárnap reggeli műsorának vendége, és arról beszélt, hogyan használják ki a fiatalokban megbúvó lázadó szellemet a titkosszolgálatok írja az Index.

Van egy olyan trend, ami tudatosan megbontja a társadalom értékrendszerét. Az identitást, a családokat, a nemeket. Ennek egyik alappillére az idősebbek viszonya a fiatalokhoz.

Akik ezeket szálakat mozgatják, azok el tudják érni, hogy a fiatalok kevésbé tiszteljék az időseket, ők pedig kevésbé tiszteljék a fiatalokat.Ez nem baloldali kérdés, hanem összességében a társadalom támadásáról van szó

– fejtette ki a szakértő, majd arról is szót ejtett, hogy szerinte van-e létjogosultsága annak, hogy megvonják az idősektől a választójogot.

A demokrácia alapvető joga a szavazati jog. Egy nemzet lényege az összefogás. Nem lehet korlátozni az idősek szavazati jogát, és hergelni ellenük a fiatalokat, ahogy az ifjabbakét sem szabad lejjebb vinni. Az idősek régebben komoly élettapasztalatokkal rendelkeztek, noha sokan közülük írni sem tudtak. Ezt nem szabad megbontani, mert a társadalom alapelveinek megbontásával a nemzetnek is vége

– mondja Földi László, aki úgy véli, hogy aggályos, ha az idősek nem vesznek részt a társadalmi kommunikációban, ami manapság már szinte csak az interneten zajlik.

A társadalmi gondolkodás az interneten történik, ami ma még beláthatatlan következménnyel járhat. Ezekben az idősek nem vesznek részt. Ez egy ömlesztett információcunami, amit mindenkinek szűrni kell.

Le kellene kapcsolni az internetet

Ezt egy szűk csoport irányítja, a gépet pedig másodpercek alatt bárkit képesek befolyásolni. Nyilván ez nem fog megtörténni, ezt mindenki butaságnak tartja, de én nem látok más logikát.

Hír:Index
Kép:MTI

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Ugyan már! A kormány uszítja a fiatalokat az idősek ellen. Nyomatják ész nélkül a nyufdíj emeléseket és a minimál béren tengódő nem azt látja,hogy az a nyugdíj emelés tul. kép. csökkentés,mert az árak messze felette vannak az emeléseknek. Ők csak azt látják,olvassák,hogy emelnek a "nyuggereknek" arról nem beszélve,hogy pont a kormánypropaganda hírdeti,hogy az idősebb korosztály a Fideszes szavazó. Ez annyiból igaz,hogy a falvakban,tanyákon élő emberek legnagyobb része idős,és se internet se kábeltévé. Néhol még áram sem. Na ezek az idősek a templomba járnak hírekért,ahol a papok kb. annyira hitelesek,mint a Fidesz. Már nem mise van a tempomokban,hanem agitációs propaganda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
Éljen ez a Földi L...három hétig lúgkövön! "Könyvégetés light", az Adolf H-t megszégyenítve!? Mivel azok a
rohadt könyvek a hibásak!
@karma1: úgysem érti a nyomorult,ha csak ennyire jutott!! Talán azért,mert a "Net bá' " eddig mindíg válaszolt
neki!? (;-))
kokopelli
@sgl: ...az előző barom "durbincsot" próbálja itt "eladni"! Egyre gyengébb a "durbincs" kínálat! Nem tudják,hogy
"egy okos ember bolondozhat,de egy bolond "durbincs" ne okoskodjon!" (;-))
1984
Szerintem elmegyek Földiért és a szart is kiverem belőle - tiktokban.
1984
Földi László, kihívlak egy ketrecharcra. Mutasd meg mit tudsz.

Milyen titok az, amelyikről mindenki tud?
Amiről mindenki tud, az már nem titok - te hülye fasz!
1984
Elmegyek Földiért - kurvára titokban!

Kija faszom ez a Földi egyáltalán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.