Továbbra is folyamatosan ellenőrzik a balesetveszélyes utakat a rendőrök Vas megyében írja a Police.hu.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei továbbra is folyamatos ellenőrzik a balesetveszélyes útszakaszokat annak érdekében, hogy minél kevesebben sérüljenek meg az utakon.

Egy autós a 84-es számú főúton, Zsédeny belterületén a megengedett legnagyobb, 50 km/h helyett 123 km/h sebességgel közlekedett. A szabálytalanságért az üzemben tartó kétszázezer forint közigazgatási bírságra számíthat.

Lakott területen belül ment közel 130-al, hasonlóan gyorsan ment is a kétszázezres bírság

A főúton végzett sebesség-ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést is, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet.

Forrás/kép:Police

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Nem sok.200 ezer. Egy évre bevonni a jogsit, az talán jobban fékentartaná őket. Csak az meg nem érdeke a rendőrségnek, mert akkor elapadnak ezek a jó zsíros bevételek.
Pálinkás Pál
lát valaki házakat, vagy járdát?...miért is számít ez " lakott" területnek?...a kérdés költői...azért amiért a 30-as táblákat is " kinnfelejtik " és mindig ott lapul a trafiskocsi...
kissé felnőttem
lakott területen 65 felett csetten a trafi 15 + a tűrésre de ha igaz a sebességkorlátozó táblára van ám egy szabály is ha a tábla alsó széle ( körive )nem a megfelelő magasságban van akkor csak dekoráció tessék majd ezt így megkeresni ne én sugjak, ezért szégyen ám néha dolgoztatják a közutasokat a tábla meg 30 vagy 70 cm re van a talajtól ez kb. simán veszélyezteti a testi épségüket hogy a kutyát nem érdekli. Nos ahol a tábla magasan van oka ott biza büntethetőség fenn áll

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.