Most már tényleg kezd bohózatba fordulni a kormány kommunikációja az oltóanyagok választhatósága kapcsán, ami akár megmosolyogtató is lehetne, ha éppen nem az életünkről lenne egyébként szó. Emlékezetes, először Orbán Viktor beszélt az egyik tavalyi, állami rádiószózatában arról, hogy tavasszal két-három vakcinából is választhatunk majd, így áprilisra már győzelmet is hirdethetünk a vírus felett. ...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Pontosítás, kiigazítás (részbeni) cáfolat, vagy mifene?

Ha más – ne agy isten valami Gyurcsány vagy na-pláne Soros féle – tenné zengene a média, hogy a mocskos hazug disznó hazaárulók

Hogy így is ezt nyomatja a kormánymédia, élén a közszolgálatinak csúfolttal, az egy dolog. Nos ez a szerencsétlen retardált dagadt törpe Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Andrej Babis cseh kormányfővel közösen tartott sajtótájékoztatót.
www.facebook.com/watch/?v=165458538484148

Mint az 18:50-től hallható, kifejtette, hogy: „Magyarországon az oltás önkéntes és ingyenes. Tehát amikor valaki elmegy az oltópontra - akik regisztráltak, azokat oltjuk be - ott közlik vele, hogy milyen vakcinát tudnak neki adni. És ha nem kell, akkor nem fogadja el, hanem elmegy a sor végére, és ha van olyan vakcina, amilyet szeretne, majd ismét értesíteni fogjuk”!
Az ATV Híradója megkereste az EMMI-t akik azt mondták, hogy „Az értesítéskor arról is tájékoztatást kapnak, hogy a számukra kijelölt oltóponton milyen oltóanyag áll rendelkezésre. A vakcina típusáról helyben is tájékoztatast kap, ha valaki nem olvasta volna el figyelmesen az értesítést.”!
Nos a dologban nem az az érdekes – bár jellemző!!! -, hogy megint olyanról zagyvál amiről lövése sincs és/vagy már olyan szellemi állapotban van, hogy nem is érzékeli a különbséget!
Az igazi gond az a reakciók, mármint az inkriminált baromkodást, pontosabban a hivatalos reakciót ki hogyan tálalja: a pontisítástól egészen addig, hogy a minisztérium kénytelen volt helyre tenni Orbán idétlenkedését! =))
Ami a legpikánsabb az az, hogy számos cikkben többféle minősítést adnak a dolognak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Fontos felhívást tett közzé a rendőrség
Itthon - 2022. September 24., 15:40
Fontos felhívást tett közzé a rendőrség
Újabb hídfoglalós tüntetés készülődik
Itthon - 2022. September 24., 15:12
Újabb hídfoglalós tüntetés készülődik