Műszaki hiba miatt el sem indult vonat, veszteglő tehervonat okozta késés, és menet közbeni műszaki hiba is színesítette a reggelt.

A Mávinform a Facebook-oldalán közölte hétfő reggel 5:05-kor, hogy "a menetrend szerint Ócsáról Kőbánya-Kispest állomásra 5:25-kor induló vonat műszaki hiba miatt nem közlekedik ma."

Reggel 5:34-kor arról adtak ki közlést a Facebookon, hogy "a Szerencs és Miskolc közötti, 5:10-es indulási idejű (5269-es számú) vonat műszaki hiba miatt nem közlekedik. Az utasok a Szerencsről háromnegyed hat előtt pár perccel továbbinduló (5129-es számú), Nyíregyháza és Miskolc közötti vonattal utazhatnak."

6:58-kor pedig arról tájékoztatták az utazóközönséget a Facebook-oldalukon, hogy "Bicske és Szárliget között meghibásodott egy tehervonat. A mögötte haladó, a Déli pályaudvarról Oroszlányba, 5:50-kor elindult S12-es (4410-es számú) vonat várakozni kényszerül, utasainak hosszabb menetidőre kell számítani. A terhervonat továbbindulásáig csak egy vágányon haladhatnak a vonatok Bicske és Szárliget között, emiatt a többi vonat menetideje 5-10 perccel megnövekedhet a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonalon."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.