A kormány 2015 és 2020 között 179 magyar vállalat több mint 380 milliárd forintnyi beruházását támogatta a nagyvállalati programján keresztül közel 160 milliárd forint értékben – tette közzé Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebook-oldalán hétfőn.

A rövid kisfilmből kiderül: 56 élelmiszeripari cég 142 milliárd forint, 25 fémfeldolgozási termékeket gyártó társaság 39 milliárd forint, 19 gumi- és műanyag termékek gyártásával foglalkozó vállalat 17,5 milliárd forint, 14 járműgyártással foglalkozó vállalat 21,5 milliárd forint összértékű beruházását támogatta a kormány. Egyéb ágazatokból 65 vállalat 160 milliárd forint értékű beruházásához járult hozzá a kabinet.

A miniszter hozzátette, hogy a munkát folytatják.

Forrás/kép:MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Gondolom az egyéb 65 vállalat az mészaroshoz tartozik így elég volt egy bankszámla számra küldeni a pénzt!
solidedge
Már bocsi, de azt a pénzt mi adtuk, nem az állam. Az állam nem termel pénzt, csak az általunk beadottakat osztja vissza. Igaz, a Fidesz csak egy részét.
namihami
Mert azok a leginkább rászorulók. A nép úgyis csak dőzsöl.
csak úgy....
"A miniszter hozzátette, hogy a munkát folytatják." aranyos ez a misi, szerinte a felelötlen pénzszórás is munka.
ómió
Csak hadd jöjjenek a "GDP"-termelők! Még, ha ez efftársilag "ellenjavallt" is!
vitriol
Ha varga mihály a "nagyvállalatok" alatt mészárost, garancsit, tiborcot és a hasonszőrű feneketlen pénznyelőket értette, akkor hihető ez a 160 milliárdos támogatás, egyébként az emberek milliói nem részesültek támogatásban, sőt, azt tapasztalják évről-évre, hogy a kormány egyre többet von el tőlük, hogy ki tudja elégíteni a telhetetlen holdudvarát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.