Hétfő reggel osztotta meg Facebook-oldalán Hadházy Ákos azt az e-mailt, amelyet az országos tiszti főorvos kollégái mellett véletlenül neki is elküldött.

Fél napja hallgat a kormánysajtó Müller Cecília botrányos e-mailjéről

A levél arra válaszolt volna, hogy miért nem adják ki a független politikusnak egy 17 milliárd forintos uniós pénzből bonyolított program szerződéseinek adatait.

Müller így fogalmazott (a helyesírási hibákat nem javítottuk):

Kedves kollégák! Erre nincs jobb szövegünk? Ez a veszélyezteti a feladat ellátást, miért kell beleírni? Egyszerűen miért nem hivatkozunk a jogszabályra, hogy 45 nappal meghosszabbítjuk az adatszolgáltatást és kész. Köszönöm szépen! Cili

Néhány órával később Szél Bernadett közölte, hivatali visszaélés miatt feljelenti Müller Cecíliát.

A kormánypárti sajtó egyelőre nem tud mit kezdeni az üggyel, Müllerrel kapcsolatban mindössze a mai tájékoztatóján elhangzottakat szemlézik.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Ócska nyanya.. ez nem jött be, már istennek hiszi magát...
simmering73
Az udvari bolondok és hopmesterek most dugják össze a fejüket, hogy mit hazudjanak.
Al X
Sajnálom, hogy szamár voltam (vagyok) és azt jósoltam hogy Cilinek annyi. De hogy fognak kreálni egy libernyák szabotőrt, aki a levelet hamisította?
karma1
@Szeparepa2: De igen., Mert a kollegaimnak egy ilyen hangu levelben nem azt irom le, hogy XY Cecilia, Magyarorszag Tisztifoorvosa, hanem ahogy szolitanak a kollegaim, meg aminek ismernek,. Nekem volt egy fonokom, aki rendkivul szimpatikus, kedves ember volt a kollegak koreben, de konyortelenul dr XY vallalati jogasz a kifele meno leveleken. O is ugy irta ala a szemelyes utasitasait, hogy "Udv, Tibi" . Igaz, az egy nagyon klassz munkahelyi kozosseg volt.
karma1
@Szeparepa2: Ja kerlek, ez a technika atka! Ha valaki nem tudja hasznalni a modern technikat, akkor vagy hivjon segitseget, vagy hasznalja a telefont - ahhoz talan meg nem hulye.
Egyebkent mi tortent a fejevel? Ugy nez ki, mintha valami szteroidot szedne, es attol lenne buci feje...
dr. prédikátor
hülye vén picsa!!!már teljesen megbolomdult, úgy látszik nem tud már mit hazudni, hablatyol össze vissza!!! hogy nem szakítja le a fejét a nyakában hivalkodóan lógó kereszt!!!
jesz
fél napja? Minden csoda három napig tart..még van kettő és fél..

Addig lazítsunk.
balos
@karma1: Csak szolok,hogy a fideSSben "dolgozott" holmi snitt pali is,csak hogy erősítse a stilust!Szopott nyalt és doktorandusznak képzelgett!Van másik!
solidedge
A kormány taktikája a hallgatás. Eddig jól bevált nekik, mert az ellenzék hamar lekopik róla. Pedig most kellene akkora balhét csapni, hogy Nyunyóka eltűnjön a balfenéken.
madlaci66
Még nem kapták meg a fidess körlevelét, hogy mit is kell mondani.
simmering73
Ez zseniális. A nyunyókás nyanya térde kényszerítette az egész fideszgépezetet. Zseniális. Müller Cecília egy biológia atombomba.
karma1
@sgl: Kedves, most az egyszer nem adok igazat: bar valoban balfek a komplett ellenzeki kommunikacio, de hidd el, most orakon belul megtette a feljelentest Hadhazy (mas nem is tehette, mert neki jott ez a posta). Most az egyszer idoben leptek es valoban igy van: meg a szajerjozsit is elobb megcsocsaltak, mire kb. 10 nap mulva ki tudtak nyogni valami nagyon gyenge kis magyarazatot.
laszlobihari
ha a nemzet hittérítője(tisztifőorvos) eltűnik/lemond/elzavarják, jön helyette egy másik, valószínűleg még nagyobb problémákkal küzdő a gondolkodással kapcsolatban. Tehát "Közép Európában a helyzet változatlan" lesz a továbbiakban! Remarque, BOCSÁNAT!
tudode
Erre, és hasonLÓ bakikra mondja
.
---- Bánki Erik szerint túl transzparensen működik az ország, ezért tűnik úgy, hogy nálunk több a szabálytalanság
444.hu/2021/02/09/banki-erik-szerint-tul-transzparensen-mukodik-az-orszag-ezert-tunik-ugy-hogy-nalunk-tobb-a-szabalytalansag
---------------------------------------
.
Mert aHÁNY ország annyi szokás!
sokanvagyunk
Biztos vagyok abban, már miniszterelnöki belső körlevele ment az illetékeseknek ebben az ügyben - Viktorka aláírással.
ómió
Mi az efftársi hasfájás? Nincs népzsebi?
vitriol
müller asszonyság elkeseredett képét látva, ez a gombóc nagyon a torkukon akadt, most várják a "megváltó" parancsát.
Rockxy
nemtudnak mit kezdeni a bottal.
a ránnyal meg mégúgyse.
cilike ugyelszolta magát, mint a bidé.
karma1
@sgl: Meg mindig azt mondom: az ellenzeknek mar regen nincs eleg mediafeluletet arra, hogy telekurtolje a nyilvanossagot ezzel (es minden mas) szemetseggel kapcsolatban! Hetfo ejfeltol mar Klubradio sem lesz - ezzel megszunt a csak radion elerheto magyar nepesseg

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.