Úgy nyilatkozott, hogy a kamara sok segítséget tudott kialkudni a vállalkozóknak. Ehhez viszont a kamarát fenn kell tartani. Ezért gondolja úgy, hogy az ötezer forint egy vállalkozás számára egy év alatt nem lehet akkora tétel, ami nem kigazdálkodható

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Budapestet, és az ellenzéki városokat már megsértetted te takonygerincű potyaleső.
voltmárjobbis
Már bocsánat: regisztráció, az egyszeri tevékenység- és az iparkamaránál talán pénzbe kerül -
A tagdíj, az, amit évente fizet, aki vmelyik szervezethez tartozik.
Tehát: regisztráció egyszer, tagdíj fizetés évente.
moareka
Szépíthet, ezeknek ilyen lekezelő a stílusuk...a pofon csak ottmarad...
Sámannus
Budapestet, és az ellenzéki városokat már megsértetted te takonygerincű potyaleső.
Egy korsó hideg barna
Az egyik vállalkozó barátom erre egy olyan mondattal válaszolt amelyben a ravatal, anya, és a meg szavak szerepeltek egy felszólítás mellett.
karma1
Majom parragh, a kamara egy gittegylet, a kis- es kozepvallalkozokert meg veletlenul sem all ki! Ha valaki peldaul feljelent rossz munkavegzes miatt egy iparost a kamaranal (lanykori neven KISOSZ es KIOSZ), akkor a kamaranak az a legelso dolga, hogy ELHATAROLODIK a kifogasolt kamarai tagtol, es siman ki is rugja azt az iparost. Nem fogja ot megvedeni, mert nem jar el az ugyben - ugyanis nincsen ra apparatusa!
Es ez sajnos a vilagon mindenhol hasonlo modon vagy eppen igy mukodik! Nalunk nem epithet hazat az hivatalosan, aki nincs benne az orszagos Masterbuilder kamaraban, viszont ha egy ilyen "masterbuilder " olyan hazat epit neked, ami allandoan beazik, azzal az epitovel szemben nem jar el, azt mondja a reklamalonak, hogy vigye az ugyet polgari birosag ele, majd ok esetleg adnak egy szakvelemenyt, ha nagyon muszaj. Az epitotol 1-2 evre megvonjak a nevet, aztan az illeto epitesz megvaltoztatja a vallalkozasa nevet, es indulhat mar holnap ujra a kamara egisze alatt. (olyan nagyon keves az epitesz errefele, barmennyit fel tudnanak venni es alkalmazni)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.