A Mészáros-csoport társadalmi felelősségvállalási programjának keretében elindított High Tech Suli pályázaton dolgozott Várkonyi Andrea új cége – írta meg elsőnek a 24.hu.

Megtiszteltetés volt számunkra, hogy a Mészáros Csoport a WhiteDog Mediát bízta meg jótékonysági programjának kreatív fejlesztésével és menedzselésével, minden ügynökség életében rendkívüli, amikor egy ilyen nemes célért dolgozhat. A pályázat bírálóbizottságába természetesen szakmai, támogatói és ügynökségi oldalról is érkeztek delegáltak

- nyilatkozta a 24.hu-nak Várkonyi Andrea műsorvezető-üzletasszony.

Mint a lap írta, a cél nemes, iskolákat támogatnak nemcsak nagy értékű digitális tantermek kialakításával, hanem a tanárok informatikai továbbképzésével is. A pályázat lezárult, honlapjuk szerint öt iskola örülhet digitális tanteremnek és tanári továbbképzésnek.

A 24.hu emlékeztet, Várkonyi Andrea műsorvezető-üzletasszony tavaly augusztusban otthagyta Mészáros Lőrinc akkor válófélben lévő feleségének csatornáját, a Life TV-t, és saját vállalkozást indított. A kicsit több mint öt hónapja alapított, Várkonyi 76 százalékos többségi tulajdonában lévő Whitedog Media Kft. horgára máris nagy hal akadt: a reklámügynökségi tevékenységgel foglalkozó cég ügyfelei között tudhatja a Mészáros Csoportot is. Mindez persze annak fényében talán kevéssé meglepő, hogy az Érdről indult, az Opten szerint nyolc főt foglalkoztató vállalkozás mindössze pár hetesen egy olyan Andrássy úti palotába költözött, amely történetesen Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdoshoz köthető – fogalmaz a lap.

Várkonyi Andreáról és Mészáros Lőrincről a Telexen jelent meg egy októberi közös fotó, amin az üzletasszony és a felcsúti milliárdos – vélhetően biztonsági emberek gyűrűjében – a budapesti New York Café előtt várakozik.

A 24.hu cikkéből kiderül az is, hogy

a Mészáros-csoport annak ellenére kötött szerződést Várkonyi cégével, hogy van saját, bejáratott kommunikációs cége, valamint hogy a Whitedog egy mindössze pár hónapos, fellelhető referenciákkal és honlappal nem rendelkező ügynökségnek számított.

A Mészáros-csoport a döntést azzal indokolta a 24.hu-nak, hogy a vállalatcsoport méretéből adódóan is elengedhetetlen, hogy bevonjanak marketing- és médiaügynökségeket az időszakosan felmerülő, projekt szintű munkákba.

Az Orbán Viktor miniszterelnök barátjaként is ismert Mészáros Lőrinc a Forbes listája szerint Magyarország leggazdagabb embere, alaposan lekörözve az éveken át a legvagyonosabbnak tartott Csányi Sándor OTP-vezért is. A felcsúti multimilliárdos és családja vagyonát 479,4 milliárd forintra becsülték.

Forrás: 24.hu, telex.hu

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Azért ehhez a Lölőhöz már tényleg gusztus kell. Szegény Vajna sem volt egy Adonisz, de Ő már szinte milliárdos volt 30 éve is. Lölőről sír a 8 osztály( 4 első,négy második). Ennyire le tud alacsonyulni a pénz előtt egy már alapjaiban sem szegény nő? Ráadásul állítólag terhes ettől a géniusztól. Szegény gyerek,ha az apja szépségét és eszét örökli,akkor gürcölhetnek,hogy megéljen majd a gyerek,mert az eszéből nem fog. Andrea csak drukkolhat,hogy ne lány legyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Az is egy ""tudás"", ha valaki ügyesen képes befektetni a természet által a részére adott sajátosságait.
Mórickáék a továbbtanulásról beszélgetnek az iskolában.
-Te mi leszel Pistike?
-Tanító néni, én orvos.
-Te mi leszel Sanyika?
-Én mérnök.
-És te mi leszel Móricka?
-Én tetőtől talpig lyukas, tanító néni.
-Lyukas? Miért?
-Mert a nővéremnek csak egy van, de abból él a család.
(sose jövök rá, hogy miért, mi a fenéért jutnak pont az ilyen viccek eszembe?)
Lepényleső
...hogy ezt mióta nevezik megtiszteltetésnek? Amióta a bán naponta különböző adókkal minket tisztel meg?
Ludmilla
@Lepényleső: hogy a ner kurvái is jól éljenek
Aki Én
Nem szeretem a Bochkort, de most kapott egy bélyeget...
Aki Én
@Horizont: ...ez már tényleg nagyon szélsőséges.
balos
@Horizont: Nem tudom,mit utálok az ilyen pichákban jobban a :az elvhűseggüket,vagy a nagyságra vágyó ánuszukat!
1984
Várkonyi Andrea virtuálisan is leszopta Mészáros Lőrincet az egész világ előtt.

www.youtube.com/watch?v=PvbkiyzmI4o
cikicakk55
Azért ehhez a Lölőhöz már tényleg gusztus kell. Szegény Vajna sem volt egy Adonisz, de Ő már szinte milliárdos volt 30 éve is. Lölőről sír a 8 osztály( 4 első,négy második). Ennyire le tud alacsonyulni a pénz előtt egy már alapjaiban sem szegény nő? Ráadásul állítólag terhes ettől a géniusztól. Szegény gyerek,ha az apja szépségét és eszét örökli,akkor gürcölhetnek,hogy megéljen majd a gyerek,mert az eszéből nem fog. Andrea csak drukkolhat,hogy ne lány legyen.
Málna
@cikicakk55: Te, akinek rendes ételre sem telik, most komolyan Mészáros és Várkonyi születendő gyerekének a jövőjéért aggódsz?
Nyírfa
@cikicakk55: @Horizont: Le vagyok maradva mint a borravaló: ez a két ember egy pár???
És Várkonyi Mészáros gyerekét várja?

Én azt hittem, a "hölgy" a karrierje miatt beépült a NER-birodalomba, de, hogy ennél több legyen benne...hát, ez kemény.
1984
@Málna: Te mit védesz, nyomorult?
Egy szánalmas hulladék vagy, akit már az anyja sem vesz komolyan!

neked még hányszor kell leírni, hogy megértsd, hogy a hazugság atyja Sátán, és mivel Orbán Viktor kényszeresen és patológiailag állandóan és folyamatosan hazudik...

Egy meg egy az szerinted is kettő?
Jó.
Akkor Orbán atyja Sátán.
És ennyike!

Innentől kezdve bármit is hánysz ide vagy máshová, egy érthetetlen, istentelen senki-semmi vagy.

Istenhit nélkül is lehet normális valaki:
Logika.
IQ
Empátia.
Emberség.
(a tanultság nem feltétel - sőt, néha kizáró ok)
Nyírfa
Kerestem, találtam:

www.civilhetes.net/a-varandos-varkonyi-andrea-meszaros-lorinccel-a-maldiv-szigetekre-repult-szilveszterezni

Istenem, van ilyen: Mészáros okos mint Z., szép mint Delon...jó, hát nem, de közben arra gondol, akire csak akar.
A probléma akkor kezdődik, amikor a munkája révén "értéket" akar közvetíteni, olyan NER-eset, amelybe Szájertől Vidnyánszkyig sok minden belefér, csak az erkölcs nem.
Nyírfa
@Horizont: Andrea eldicsekedett vele, hogy elvégezte a pszichológia szakot, tanácsadással is foglalkozik a televíziózás mellett. Na most képzeld el az ő életvezetési tanácsait: végy egy milliárdost, mindegy honnan , hogyan szerezte a pénzt, nem a belbecs számít, de még a külcsín sem, csak a Pénz és a vele járó Hatalom.
Ha már felajánlottad magad, és az ajánlat elfogadtatott avagy Te fogadtad el az ő ajánlatát, igyekezz minél hamarabb másállapotba kerülni, s a gyermekkel egy életre magadhoz láncolni.
Köttess vele életbiztosítást, melynek Te vagy a Gyermek lesztek a kedvezményezettjei egy sajnálatos tragédia esetén. A ház felét írasd a megszületendő utódra, és szerződjetek a gyermek felnevelésének költségeit illetően is.
Ha mindez megvan, kis ideig maradj mellette a szülés után is, később zsarold a közös fiatokkal/lányotokkal, s ha még mindig érdekedben áll a kapcsolat, akkor gondoskodj szép, fiatal szeretőről, akiben tényleg kedvedet leled .

Szinte már sajnálom Bocsit. Bár, ha a kormányváltás után Mészárosnak lőttek, és Andrea nem játszhatja el a nagymenőt, talán visszakerül hozzá a kislánya.

Ebben a történetben tömören összefoglalva benne van a fidesz lényege.
szegfue
@Nyírfa: @Horizont: Én egyszerüen nem hiszem el, hogy egy párt alkot Mészáros és Várkonyi! Ehhez az emberhez Daedalon is kell...
szegfue
@Aki Én: 14:42 Csak "kibujt a szög a zsákból"!
Nyírfa
@szegfue: Abszurdnak tűnik, hiszen Andrea igen rátarti ember. Egyszer azt nyilatkozta, hogy az a férfi, aki nem kívánja meg őt, az impotens.
De annyian mondják, annyi sajtótermék írja, hogy állapotos, és vélhetően Mészáros a papa, hogy hajlok hitelt adni a híresztelésnek.

Még Daedalonnal sem! Németh László Iszony című regénye ugrott be...
evacica
Ha minden igaz amit beszélnek, akkor nagyot esett a szemembe Várkonyi! minden a pénz?! A szellem a kultúra sehol? Hát nem egy finnyás kislány4
szegfue
@Nyírfa: Tényleg abszurd! Nézd meg Várkonyit, azért ő még külsőleg egy fitt, csinos nő, Mészáros meg már egy gusztustalan gömböc. Majd kiderül az igazság, ha valóban megszületik a baba... Talán nem jutnak oda, mint a regényben...
Nyírfa
@szegfue: Kiráz a hideg még a gondolatára is. Hozzám nem érhetne. Az a buta paraszt fej a pici szemekkel, ki sem látszik a zsírtól, nagyobb a tokája mint a nyaka...nem is akarom érteni, hogy van az az érdek, ami őt férfivá avathatja.
Így van. Ha tényleg állapotos, akkor az a gyerek meg fog születni, és tudni fogjuk, ki az apa.
1984
A paraszt meg a kurva.

Nem azért öllek meg benneteket, mert gonosz vagyok.
Azért öllek meg benneteket mert gonoszak vagytok és már nem bírom idegileg azt a sok gonoszságot!
Ez színtiszta őrület, ami itt folyik!

A büdös parasztok!
Ölni kell!
Halni kell!
1984
Meg fogom ölni Orbán Viktort.
Mert megérdemli.
Elég volt a nemzetpusztításból!
Nyírfa
@Horizont: 62 éves a Sarka férje? :D Hát, ez nagyon gáz. De örökölni fognak. Gondolom, ez mindent visz.
Andrea talán kevésbé fogja tudni eltitkolni a dolgok menetét, mert képernyőn lesz. Vagy már csak üzletasszony? Végül is mindegy, Mészáros miatt mindig előtérben lesz. Már látom a személyiségjogi perek tömkelegét.
Hát, nem unalmas ez a kapitalizmus, de legalább igazságtalan.
1984
Hogy fogom megölni Orbán Viktort?
Havasi Bertalannal ütöm agyon - de kurvára!

Túl sok a geci zsidó Magyarországon.
Van zsidó háttérhatalom, de nem Soros az!
A koszlott geci zsidók miatt nem lesz normális Magyarország sosem!

Azért nem irtom ki a zsidókat, mert Isten írtja ki őket.
Geci zsidók, ugye milyen jó, hogy Isten írt ki titeket?

Fasiszta zsidók...
1984
Bünteted a holokauszt tagadókat?
És a fasiszta zsidókat mikortól bünteted, geci!
1984
A FASISZTA ZSIDÓK ÖLETTÉK MEG JÉZUST !!!

A FASISZTA ZSIDÓK BŰNE 9/11 !!!

MAGYARORSZÁGON A FASISZTA ZSIDÓK RÉMURALMA A HÁTÉRHATALOM !!!
Málna
@Aki Én: Miért lennék paraszt? Ő maga írta, hogy anyagi gondjai vannak, nem telik neki főtt ételre. És akkor az ország leggazdagabb emberének a születendő gyerekéért aggódik? Kissé abszurd, nem?
Málna
@1984: Írtad, hogy iszol, de szerintem ez jóval több annál, valami nagyobb bajod van. A fejedben.
1984
@Málna: Szerintem is nagyobb baj a tisztánlátás, és annak elviselése, te hülye fideszes náci kurva.

Ha eljön az idő levadászom a fajtád a B középpel együtt, téged meg szétfejellek - vágod, ribanc?!
Ha azt hiszed ismersz, hát nem ismersz!

A szörny kispadon ülök - és alig várom!
Csak várok és várok visszafojtottan.
Aztán elszabadulok...

Ahogy rászabadulok a náci fasisztákra, nem szabadul úgy rájuk senki...
A szart is kiverem belőled, és az csak a kezdet.
Málna
@1984: Menj inkább orvoshoz. Annak már rég eljött az ideje.
1984
A Mi Hazánk mozgalomból mindenkit megverek csúnyán.
Ez a kezdet.

Nem szeretek verekedni, de néha a muszáj nagy úr/űr
Nagyon sok fideszest fogok megverni csúnyán a közei- és távoli jövőben.
Erre varrjál gombot kis csíra kurva!
1984
@Málna: Mi lenne, ha te mennél orvoshoz, fasiszta kurva?
1984
@1984: Én jó vagyok, te meg rossz.
Ennyi a különbség köztünk - ennyi a különbség jó és rossz között.
Ha még sokáig kekeckedsz, elmegyek a fideszes központba és mindenkit megverek.
Akarod - te náci kurva -, hogy mindenkit megverjek a központban?
1984
@Málna: Akarod te náci kurva, hogy elmenjek a központba?
Ha akarod, elmegyek a központba, és ledarálom az egész társaságot.
Akarod, hogy megtegyem ezt náci kurva?
Csak rajtad múlik.
Akarod?
1984
@Málna: Mit akarsz mit tegyek?

Dönts és én megteszem.
Mond ki és én megteszem.
Miit basszak szét?
Csak egy szavadba kerül.
1984
Addig is hallgassunk zenét, te hülye kurva.

www.youtube.com/watch?v=bubOcI11sps&list=RDMM&index=10

Mondanivalója is van?
Ne már!?
Málna
@1984: Inkább orvoshoz menj. Már mondtam. Ezt akarom.
1984
Mi vár rám központban?
Nem tudom, ettől izgalmas az egész.
A központban minden megtörténhet - még az is, ami nem.

www.youtube.com/watch?v=Edwsf-8F3sI&list=RDMM&index=11

Titkolt ügynőként mit is mondhatnék még...
Fekete lovag effektus?
szegfue
@Horizont: tegnap 20:08 Szerintem előzőleg legott volt... akkor is voltak napjai, amikor "világvége" hangulatban szörnyüségeket irt. Aztán, amikor jobb hangulatban volt, akkor olyan volt, mint bárki más.
szegfue
@Nyírfa: Lehet, hogy tévedek, de 1-1 mondatából és a mellé linkelt zenékből nekem ugy tünik, hogy egy nagyon szép hölgy volt a társa és akit nem tud "visszaszerezni". Talán iszik, vagy depressziós... nem lehet tudni. Valóban kár érte.
Aki Én
@Málna: Ha úgy is van, ahogy írtad, akkor pláne nagy paraszt vagy.
Málna
@Aki Én: Vállalom. Valakinek ez kell, hogy kicsit észhez térjen. Hátha rájön, hogy ezt az energiát - amivel másokat ekéz - a saját boldogulására is fordíthatná.
Nyírfa
@szegfue: A depinél nagyobb bajt sejtek. Ha éppen feltisztul, egy gondolkodó ember tárul fel, akinek komoly szellemi tőke van a birtokában. De ez a feltisztulás mindig időleges, és hamar fordul át tombolásba, sőt, vallási tébolyba.
kereső
Ahol új etalon született a "jó erkölcsre"- Magyarország igazságügy miniszterének és férjének- a Diákhitel központ elnökének- a 10 milliós CSOK támogatására, és a 8 milliós önerőre adott 200 milliós hitelére, valamint a rogánbűnözőantal legújabb arájának közpénzekből történő nászajándékára- akkor ezen miért is kell kiakadni? Izlések és pofonok különbözőek.Várkonyinak ilyen az izlése.
kereső
@Málna: Tudod, kedves , már megint otromba és bunkó voltál. (mikor nem??). Én @cikicakk55-nem adok igazat. Mert egy gyereknek nem pénzre van elsősorban szüksége. Márpedig azt a másik dolgot/dolgokat a pénzen kivül nem igen fogja megkapni. Szegény , gazdag gyermek.
Ami meg bárkinek a szegénységét illeti- azzal nem "illik" ilyen durván gúnyolódni, és kioktatásra felhasználni.
Nyírfa
@Horizont: Az előző Rogánné ijesztően csúnya. Sosem volt szép, de nagy akarásában, hogy az legyen, még azt is elcsúfította, amit a természet adott. Az új férjet megvehette, mint az új Rogánné a földbirtokot.
Mint a két asszony belőlünk él, de ez nem okoz nekik fejfájást - egyelőre. Valamiért azt hiszik a Rogán név megvédi őket minden következménytől.
Málna
@kereső: Na, a csóró a gyerek megélhetése miatt aggódik, a kesergő meg a lelke miatt...:-) Nagyon szeretnétek azt hinni, hogy rossz élete lesz szegénynek, de feleslegesen aggódtok, mert szinte biztosan nem lesz az...Valahogy viseljétek el a gondolatot, hogy vannak emberek, akiknek minden adott ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Szörnyű még a gondolat is, ugye?:-)
Macskaszem
@Nyírfa: Reménykedjünk, eljön még az idő, amikor a Rogán név megbélyegzés lesz, szégyellnivaló szarcsimbók kolonc.
kereső
@Málna: Tudod, "kedves"-én még a számomra legszörnyűbb, legnehezebb időkben is jól éreztem magam, mert tisztességes maradtam, és a gerincem nem hajlott ketté. Nem pénz kell ahhoz, hogy valaki jól érezze magát a "saját bőrében". Te jól érzed magad a saját bőrödben-már ha van?
Málna
@kereső: Nem attól érzi jól magát valaki, hogy tisztességes maradt. Arra max. büszke lehet, de egyébként édeskevés. Fura, hogy neked ez jelenti az, hogy jól érzed magad.
Igen, van saját bőröm :-), és egész jól elvagyok benne...De ezt lehet érezni a másikon, felesleges megkérdezni.
Macskaszem
@Málna: Érezni a neten át is azt az izzadságszagot, ahogy erőlködsz, hogy megvédd a geciket.
Málna
@Macskaszem: Nem hiszem, hogy bármit is képes vagy érezni a gyűlöleten kívül...
Aki Én
@Málna: ,,Hátha rájön, hogy ezt az energiát - amivel másokat ekéz - a saját boldogulására is fordíthatná."

Ezt ajánlanám neked is. Talán kevesebb nyári, 30 fokos hétvégét kellene itt töltened mások minősítésével. Már gyerekkorodban sem volt társaságod, hogy ennyire nem hiányzik? A természeted arra enged következtetni.
Nyírfa
@Macskaszem: 10.08

Sokunk számára már jó ideje az.
Aki Én
@Málna: ,,Valahogy viseljétek el a gondolatot, hogy vannak emberek, akiknek minden adott ahhoz, hogy jól érezzék magukat."

Gondolod, hogy a legnagyobb tolvajok nyugodtak? Ebben nem lennék annyira biztos. Ahogy abban sem, hogy a boldogsághoz lopott százmilliárdok kellenek.
Azt sem hiszem, hogy az ne lenne boldog, aki jól lát bizonyos eseteket.
kereső
@Málna: Tudod "kedves", az már valami, ha a "kesergőnek" lelke van. Mert az azt jelenti, hogy emberből van, a gerinc csak a ráadás. És, igen, vallom, hogy az ember csak is akkor érzi jól magát a bőrében, ha tükörbe is tud nézni szembe köpés nélkül, ahhoz meg elengedhetetlen az egyenes gerinc. Fura egy szerzet vagy, TE, Itten osztod az észt, valami elképzelhetetlenül magas erkölcsi piedesztálra képzelve magadat, közben meg csak egy csicska vagy, egy ócska kis senki, aki abban éli ki a "jól érzem magam a bőrömben", hogy abba rúg bele, aki védtelen. Ezt csinálod folyamatosan. Nem hiszem, hogy van "saját" bőröd.
Málna
@Aki Én: Köszönöm, én boldogulok, nem én szoktam itt panaszkodni, hogy nincs nem jut ennivalóra...
Málna
@kereső: Mindig megmosolygom, amikor egy ócska kis senki engem nevez ócska kis senkinek. Mintha ettől ő már nem lenne az...Te mit csinálsz, miben éled ki magad? Itt keseregsz egész nap, szidod a kormányt. És még jól sem érzed magad... Le merem fogadni, hogy semmit nem bánsz jobban, minthogy nem használtad ki a lehetőségeidet. De már mindegy...Marad a károgás. De jó neked...:-)
kereső
@Málna: Olvastalak, ma visszamenőleg. Napokon keresztül nem voltam itt, veled ellentétben. Hogy mit csinálok? Mi közöd hozzá? Úgy gondolom semmi. Nem te adsz nekem kenyeret. Hülye kis senki, aki már az voltál akkor is, amikor valakinek képzelted magad.
szegfue
@Málna: Meg kell hagyni, Veled ritka egy moslék van ezen a bolygón! Tényleg azt gondolod, hogy amiért a kormányhoz és a pártjához tartozónak vallod Magad, akkor Te már itt is a megmondó ember vagy?! Neked egy fikarcnyi hatalmad sincs, de mégis ugy teszel, mintha lenne és erővel próbálod keresztül vinni a Te "elveidet"? Felfelé nyalsz, lefele meg taposol... pont ahogy a kormány. És akkor azt állitod, hogy irigyek, rosszindulatuak vagyunk?! Te mégis mi vagy? Egy rettentően antipatikus lény, akinek talán jólmegy, de nem látja meg a szegényebbeket, vagy éppen az igazságtalanságot. Baromira kiváncsi leszek, hogy u.ekkora pofával fogsz irni, ha a Fidesz ellenzékbe kerül? Tudod, ahhoz gerinc is kell! Ezzel a lenéző, "kivagyiságoddal" beszélgess fergeteggel, esetleg Shikarival, vagy Durbinccsal... ott a helyed... ők a Te értelmi szinted, a párttársaid. Shikarival viszont vigyázz, mert van ilyen nevü csigairtó!:)) Nyugodtan válaszoljál... én pont le@arom, ahogy eddig is:))))
Málna
@kereső: Nem komolyan kérdeztem, hogy mit csinálsz, csak egy költői kérdés volt, amit a következő mondatban meg is válaszoltam. Ejnye, kesergő...
Az viszont komolyan érdekel, hogy mindig ilyen keserű voltál vagy csak öregségedre lettél az?
Málna
@szegfue: Te tényleg azt hiszed, hogy azért vagyok ilyen lenéző veletek, mert kormánypárti vagyok? Hát nem szívem. Ez csak és kizárólag azért van, mert folyton ilyen ostobaságokat beszéltek. És persze rosszindulatúak, irigyek is vagytok. Egyértelműen. Ez nem fog változni egy esetleges kormányváltással sem.
De azért értékelem a bátorságodat, Erzsike...A humorodat azt már nem. Csigairtó...jesszusom...
Clavigo
@Málna: Te nem tudsz itt senkit sem " lenézni ",, a propi- fórumon. Egyszerűen hülye vagy hozzá, Málnácska..
kereső
@bakcsubakka: Köszi a jó tanácsot.Én nem veszekszem, csak próbálok némi "értelmet" imádkozni a mi kis "kedvesünk/édeskénk" fejébe. Látod sikertelen. És még be is vallja, a kis hülye, hogy lenéz bennünket. Mert ő neki ez az ülés/és álláspontja. Harci sérült vagyok- már nem annyira- sinben van a jobb kezem, úgyhogy, ha nem haragszol kihagynám az öklözést. Töke meg szerintem nincs neki, akkor se lenne, ha férfiból volna.
Málna
@Horizont: Ha szarnátok a véleményemre, akkor nem zavarna titeket, hogy itt vagyok. Eszemben sincs elhúzni. Túl jól szórakozom. Sajnálom...:-)
Málna
@Horizont: Hát ez igazán nem nagy kunszt, ti nagyjából mindenkit utáltok.
Nekem is megvan mindenkiről a véleményem - és akkor mi van?
Jól is néznék ki, ha rátok hagyatkoznék annak megítélésében, hogy mennyit érek.
Tudom, hogy irritállak titeket. Engem is irritálna, ha egy értelmes ember folyton szembesítene a butaságaimmal...
Elég sokat foglalkoztok velem ahhoz képest, hogy szartok rám.:-)
+1: Néha írhatnátok valami olyat, amit eddig még nem. Lepjetek meg!:-)
cikicakk55
@Nyírfa: február 10 15:57

Én csak szerencsétlen gyereket sajnálom. Amennyiben minden jól megy,Mészáros 2022-re megtudja,hogy az a bazi nagy vagyon nem is az övé,neki annyi van amennyi épp a pénztálcájában lapul.Cége egy sem,de attól még masírozik Ő is a sittre a szomszédjával együtt. Andrea cége is bukni fog,mint minden olyan cég,amelyiket a Fidesz baráti,rokoni alapon hozott létre.Az a szerencsétlen gyerek,ha mákja van észben és külalakban nem fog hasonlítani a bamba apjához és megtanul majd rendesen írni számolni,de milyen vacak lesz már neki,ha az apja foglalkozását kérdezik az oviba,suliba,stb. Azért ettől a nőtől nem ezt vártam. Vajna Timit még megértem,mert esze semmi,csak a teste és tudta,hogy abból kell megélnie ami van. Persze tudta,hogy az Öreg nem sokáig húzza,azt meg úgy látszik bírta gyomorral. Ott legalább gyerek nem született.
cikicakk55
@Aki Én: Ne foglalkozz vele. Nekem is válaszolgat,de egy senki számomra. Azt nézi mibe köthet bele. Már miért ne aggódhatnék egy ártatlan kisgyerekért,akit eszközként használ fel az anyja,de ez az eszköz nem olyan mint egy bot,hogy eldobom ha már nem kell. Nem azért írtam le,hogy mennyire nehezen élünk,hogy vissza éljen vele,csak gyakran megkapom,hogy azért internetre telik. Ezért én hülye egyszer válaszoltam neki,hogy ennek azért komoly ára van,hogy az ennivalót cserélem be az internetre. : Én sem élek vele,hogy nem normális,narancsszemüveges Fideszes seggnyaló. Egyszerűen átnézek rajta.
CsipkeRózsa
@Málna: Azt írod: "Engem is irritálna, ha egy értelmes ember folyton szembesítene a butaságaimmal..."

Azt is írod, "+1: Néha írhatnátok valami olyat, amit eddig még nem. Lepjetek meg!:-)

Én megleplek, ha eddig még nem tudtad a hozzászólásokból, szembesítelek, nem te vagy az értelmes ember a propin, a neked válaszolók az értelmes emberek.
Nyírfa
@cikicakk55: A megszületendő gyermeknek az jelent majd problémát, hogy nemkívánatos szülői minták szerint fogják nevelni. Egy Mészáros-papa mellett - ha ő a vér szerinti édesapa -, egy angyali és egy einsteini anya kéne, aki ellensúlyozni tudja a várható intellektuális örökséget és hatást.
De neki is lesz szabad akarata, saját jelleme, egyénisége, úgyhogy ne beszéljünk helyette. :)
Málna
@CsipkeRózsa: Azta mindenit, de megleptél...Nem térek magamhoz. Ilyet még senki nem írt itt nekem.:-)
kereső
@bakcsubakka: Félre értettél. Nincs töke a menyasszonynak.Csak annyit akartam kifejezni, hogyha lenne is- akkor sem lenne "tökös", azaz bátor, bevállalós.
1984
Várkonyi Andrea új cége szárnyal, a tévésnek megtiszteltetés volt a Mészáros Lőrincet leszopni bableves zabálás közben.
1984
Mármint Mészáros Lőrinc ette a bablevest, Várkonyi Andrea meg közben leszopta.
csak úgy....
@Málna: különben, mikor észhez tértél értetted,hogy mit írt, mondott neked @CsipkeRózsa: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.