Gulyás Gergely miniszter úr nem túl sűrűn ad interjút ellenzéki vagy független orgánumnak, gondolom, ezért is keltett különös figyelmet a Népszavában megjelent kérdés-felelet játék. A művelet során a riporter igazán szolidan igyekezett információkhoz jutni, a miniszter pedig felelt finom meglepetést keltve válaszaival, amelyekben nem volt semmi meglepő. Ám elérkezett a pillanat, amikor szóba kerültek a jövő évi választások.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A magyar sajtó "sokszínű"! Persze, a KESMA lapoknak a fejléce más,más színű, formátumú, de a tartalma ugyanaz! Hogy miért utálnak benneteket? Ez tényleg "rejtély, nagy titok"!
kissé felnőttem
neki nem kell elég amikor hazaért és látja hogy le van köpködve a tükör az anyós járt pedig ott. Népszerű Amúgy a cikket olvasva gergely a válaszom 37 oldalnyi lenne a kérdésedre ha regényt akarnál olvasni 900 oldal lenne tényekkel nem légből kapott dolgokkal a valósággal szemtől szembe tán ki is menekülnél angolhonba nem turistának végleg ennyi gazság alig 10 év távlatából szégyen ám.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.