Rétság közelében a 2-es főúton egy műszaki hibás kamiont mentenek, a fővárosba vezető főbb utakon nagy a torlódás.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az ország útjain:

- A 2-es főúton az 54-es km-nél, Rétság közelében egy kamion műszaki mentését végzik. Rendőrök irányítják a forgalmat.

- Erős a forgalom az M3-as autópályán a városközpont felé vezető oldalon, az M0-s autóúti csomóponttól már telítettek a sávok. Ahogy, már szokásos szintén sokan haladnak a 10-es főúton a solymári körforgalomtól befelé, a 31-es főúton Maglódtól a főváros irányába, az 51-es főúton Dunaharaszti térségében az M0-s autóúti csomópont előtt alakult ki lassulás.

Úthibák, javítások

- Az M1-es autópályán a Budapest felé vezető oldalon az M0-s autóúti csomópontban, az M5-ös autópálya felé vezető felhajtóágon megrongálódott a burkolat, emiatt a külső sávot lezárták. Csak a belső sávon tudnak felhajtani az M0-s autóút déli szektorára.

- Az M0-s autóút déli szektorán, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, a 20-as és a 22-es km között burkolatjavítás miatt a külső sávot lezárták.

Áradás miatti útlezárások Borsodban

- Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Sajókazát Aggtelekkel összekötő úton, Sajókaza térségében a Sajó áradása miatt teljes útlezárást vezettek be. Az út első egy km-es szakasza van zárva, Múcsony felé kerülhetnek. (2603-as jelű út 0-1 km között)

- Hasonló okokból zárták le a Putnok-Borsodbóta összekötő utat is, Putnok és Sajóvelezd között. (2523-as jelű út a 2-3 km között) Aki teheti, Vadna felé kerülhet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.