A karmelita menzát 2021 januárjától a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár üzemelteti – erősítette meg az Index érdeklődésére a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A Karmelita menzát 2021. januárjától a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár üzemelteti – írja az Index. A portál információit megerősítette a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

A Népszava alapján mi is beszámoltunk arról szerda reggel, hogy tavaly decemberben a Gundel Étterem és a Miniszterelnökség közös megegyezéssel felbontotta a Karmelita menza üzemeltetésére 2019-ben kötött szerződést. A tárca azonban nem árulta el, hogy ki üzemelteti a továbbiakban az étkezdét.

Az Index most arról ír, hogy a karmelita menzáját jelenleg a Sándor-palotából pótolják ideiglenesen, illetve a nemzetközi sikereket elért, a szakácsolimpián díjakat nyert Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár katonaszakácsai főznek a karmelita számára is. A Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár feladatai közé tartozik többek között az állami, nemzeti, katonai ünnepek protokolláris kiszolgálása, a magyar katonai és zenei hagyományok ápolása. Továbbá őrzik a Szent Koronát, valamint „protokollárisan” a Köztársasági Elnöki Hivatalnak helyet adó Sándor-palotát is.

Az Index értesülését megerősítő Kormányzati Tájékoztatási Központ arra azonban már nem adott választ, hogy a katonaszakácsok csak ideiglenesen vagy hosszú távon is ellátják-e Orbán Viktor kormányfő munkahelyét.

Megjegyezték, a csapatban mesterszakácsok és mestercukrászok vannak, akik a magyar katonaszakács-válogatott tagjaiként tavaly februárban ezüst- és bronzéremmel tértek haza a németországi szakácsolimpiáról.

Forrás: Index, 24.hu, Népszava

Címlapkép: Miniszterelnökség

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Varjú leves,ürgepörivel,,,mehet a csúzliszájú Mesztícnek...
1984
Katonának csak debilek mennek.
Ki az a faszparaszt, aki katonának megy?
Mutatnak egy tankot a magyar semmirevaló parasztnak, és a full paraszt kretén egyből tankot akar vezetni. Azt hiszi a büdös magyar paraszt csöves munkakerülő bunkó, hogy ez az élete célja..

Anyád!
Qqberci
Lelővik a parasztot a gulyáságyúval...
Béla333
Az főzhet, aki Rezsi Szilárd főzőiskoláját elvégzi...
Pálinkafőző Rézüst
szopjanak le... ja, nem engem,hanem a bábolnai főcsődörét... az összeset...:))) szurmaji vagy mi...:)))))
namihami
És az evés után némi homokkal el is moshatják a csajkát.
""Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár ..."" VITÉZ?!?! Nem ezek a címek azok, amik hivatalosan is be vannak tiltva? Esetleg ez már az orbáni magánhadsereg?
nezelodo
Azért van előkóstoló a nagyfejedelem asztalánál? Igaz a félrenyeléstől a zabálás miatt nem tudja megvédeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.