A baloldal, amikor kormányon volt, csak sanyargatta a nyugdíjasokat, soha nem becsülték őket, válság idején is csak elvettek tőlük – mondta a Fidesz-frakció szóvivője videónyilatkozatában, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Halász János: a Fidesz-KDNP-re számíthatnak a nyugdíjasok
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Halász János kiemelte:

Gyurcsány Ferenc és a baloldal elvett az idősektől egyhavi nyugdíjat, hagyta elértéktelenedni a nyugdíjakat, háromszorosára emelte a gáz árát, duplájára az áram árát és az élelmiszerek áfáját. Még az orvosi ellátást is fizetőssé akarták tenni az időseknek a vizitdíj és a kórházi napidíj bevezetésével

- közölte.

Hangsúlyozta: a Fidesz-KDNP kormányzása óta garantált az inflációkövető nyugdíjemelés. Az idősek megélhetését a mai napig védik rezsicsökkentéssel, emellett rezsiutalvánnyal és nyugdíjprémiummal is segítették őket az elmúlt években – mondta.

A politikus kitért rá: februárban megkezdődik a baloldal által elvett 13. havi nyugdíj visszaépítése is, pénteken már elkezdik kézbesíteni ennek első részletét, ami 2,6 millió idős embert érint.

Úgy vélte, a nyugdíjasok a bajban nem számíthatnak a baloldalra, ezzel szemben a Fidesz-KDNP megbecsüli az időseket és a koronavírus-járvány okozta válságban is segíti őket a 13. havi nyugdíj visszaépítésével.

(MTI)

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Hihetetlen,hogy ez a genyó banda,aki a gödör aljára vitte az országot,még mindig Gyurcsányra mutogat.Azt mondják,aki folyton hátranéz,nemigen halad előre.Lehet,hogy ezért vagyunk a béka segge alatt?Simán el tudom képzelni,hogy rövidesen még Bulgária is beelőz bennünket,mert már csak az van mögöttünk. Sose volt még ekkora az államháztartási hiány,és sose voltunk még ennyire eladósítva.A nyugdíjasokkal meg nem ezzel az alamizsnával (plusz egyheti nyugdíj)csinálnak jót,hanem ha visszavezetnék a svájci indexálást,amit az orbán- kormány törölt el 2011-ben.Jónéhány ezer ft-tal több lenne a nyugdíja mindenkinek,ha ismét bevezetnék.És még mindig a 300 ft-os vizitdíjon rugóznak?Én visszasírom,mert voltak orvosok,és nem voltak várólisták.Az orvosok fizetése abban az időben se verte a plafont,de elvándorolni a fidesz-kormány alatt kezdtek tömegesen. Nem sokan bírták nézni ennek a pökhendi,arrogáns,álkeresztény bagázsnak az ügyködését,nézni,ahogy a holdudvar pofátlanul gazdagodik az elsíbolt közpénzeken. Szóval,KISZhalász pampoghat amit akar,a birkák csont nélkül benyalják. Bár a birkáik egyre fogynak hál'Istennek
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
istván irén
Ennek genetikai selejtnek olyan vastag bőr van a pofáján, hogy az csak méterekben lehet mérni. A 2020-as válságban egy rohadt ingyenes újságot kaptunk ajándékba ami őket dicsőítette. A 13. szart se ér.
134.bátor
@Shikari: Takarodj te a mocskos prostisrácokra,888-ra,meg egyèb szennycsatornára!
gina
@Shikari: Elmebeteg meleg állat szórakozz a Demokrata oldalon,, odavaló vagy a seggnyaló IQ nullákkal együtt
RonaGyuri
az utolsó filléreiket is ellopják!!! =))
Clavigo
@Shikari: Űgy látom,,sokan kedvelnek téged ,Hugyosvödör.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.