Több mint egy évtizednyi házasság után külön utakon folytatja életét Varga Judit miniszter és férje, Magyar Péter – tudta meg a Blikk.

A lap tudósítóit legutóbb karácsonykor fogadta a pár, a Blikk szerint akkor nem volt jele konfliktusnak.

Varga Judit férje egyébként egy állami cég, a Diákhitel Központ vezérigazgatója. A pár három gyereket nevel.

A válás pontos okáról nincs információ, Varga és Magyar még a miniszter két hete leadott vagyonnyilatkozatában is házastársakként szerepeltek.

Varga Juditot 2018-ban ismerte meg a magyar közvélemény, mikor Gulyás Gergely hívására hazaköltöztek Brüsszelből, és Varga uniós kapcsolatokért felelős államtitkár lett, majd kb. egy év múlva igazságügyi miniszterré nevezték ki.

Az utóbbi hónapokban a család azért szerepelt a lapokban, mert kiderült, CSOK-támogatásból újították fel balatoni nyaralójukat, holott ez a konstrukció az otthonteremtést hivatott támogatni. Vargáék azzal védekeztek, hogy mikor felvették a támogatást, még úgy tervezték, hogy a 151 lakosú Balatonhenyén telepszenek le.

Forrás:444
Kép:Facebook

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Vagyon mentés, gyarapodás fidesz módra, törvényesen. De legalább ne tartanának ájtatos pofával előadást a "házasság szentségéről", elítélve az egyéb kapcsolatokat! Vizet prédikálnak, bort isznak! Olyan hiteles az egész társaság!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@kokopelli: Hofi is mondta a rabságban töltött idő duplán számit
szegfue
Mindenképpen szomoru egy válás, különösen a gyerekek miatt és amihez persze semmi közünk, mert ez mindenkinek a magánügye.
Ami nekem ebben a "furcsa", hogy egy válás elhatározása nem 1 nap alatt történik, hanem általában már hónapok, esetleg évek óta igyekeznek menteni az emberek a házasságukat... aztán kiderül nem megy. Azt senki sem gondolhatja komolyan, hogy 2020 év vége felé a család elhatározza, hogy leköltözik a Balaton 151 lakosu falujába, ehhez igényli a CSOK-ot, majd pár hónap mulva elválnak? Annál inkább hihetetlen, mert ugye Varga Judit 2018-ig Brüsszelben élt, most meg leköltözne vidékre, ahol a gyerekei talán a szomszéd faluba járhatnának iskolába, mert helyben nincs iskola. Valami nem igazán gömbölyü. Sajnos az egyik hazugság hozza a másikat...és ő M.o. igazságügyi minisztere:(
kereső
@szegfue: Nos, melyikőjük állandó lakhelye lesz Balatonhenye? Hogy még csak véletlenül se kelljen visszafizetni a CSOK-ot???!
ittott
@Nessy: az a cuclizmusban vót. hehogy má megint viSSzagyüjjön

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.