„Nem tudom, meddig bírjuk ezt még, és hányan fognak felmondani, ha véget ér a veszélyhelyzet” - nyilatkozta a HVG-nek egy budapesti háziorvos annak kapcsán, hogy a gyógyítás mellett mára a nyakukba szakadt a Covid-vakcina beadása mellett bizonyos esetekben a beoltandók kiválasztása, értesítése és az ezzel járó kötelező adminisztráció is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nemcsak a háziorvosok dilemmája, hanem a társadalom azon rétegének is, akik esetlegesen szellemi fogyatékosként megrettennek --- ki tudja melyik híradástól --- az orosz, és a kinai vakcina káros hatásaitól!
.
Amely annak a hozadéka lehet, hogy a szakbarbár politiKUSOK is belekukorékolnak a járványügybe!
kereső
@tudode: Má' megbocsáss!, de Te bizol ebben a két vakcinában?Mert én nem, és nem csak amiatt, mert belekukorékoltak orbánék. És nem tartom magam szellemi fogyatékosnak.
tudode
@kereső: .
Dehogy bízok! Annál is inkább, mert még nem is regisztráltam.
.
Szomorú, de a szülési sérült, beszédhibás gyermekem intett arra, hogy se az orosz, se a kinai vakcinát ne adassam be, mert attól meglehet halni, ezt a következtetést vonva le a tv híradásokból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.