Kiderült kik felelnek azért, hogy versenyképessé és vonzóvá tegyék a magyar agráriumot és európai léptékben is megerősítsék a magyar közép- és felsőfokú agrárképzést.

Nagy István agrárminiszter, Stumpf István, a felsőoktatási modellváltással, Navracsics Tibor, az Északnyugat-magyarországi Gazdaságfejlesztési Zóna komplex fejlesztésével és Lázár János, a mezőhegyesi Nemzeti Ménesbirtok és Tangazdaság által ellátott állami feladatok koordinálásával foglalkozó kormánybiztos is tagja lesz a miniszterelnök vezetésével megalakuló Vidékfejlesztési Kormánybizottságnak – írja a hvg.hu.

Feladatuk Magyarország tíz évre szóló mezőgazdasági, vidékfejlesztési és élelmiszeripari stratégiájának kialakítása lesz, konkrétan ők határozzák majd meg a megvalósításhoz szükséges intézkedéseket, és gondoskodnak arról, hogy az agráriumra szánt hazai és kapcsolódó európai uniós fejlesztési forrásokat ennek érdekében használják fel.

Forrás:HVG
Kép:MTI

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
- Kire bízzuk a vidékfejlesztést főnök ?
- A négy legnagyobb parasztra
- Oké, Tóni szólj nekik !
Inkább bízzák Rogánra és az új nejére Rogán Barbira

Barbi gyere velem hektárt szedni
A horizont lesz a határ.
Tudok olcsón pénzt szerezni
És még csak február

www.youtube.com/watch?v=p9VzSOHHr9o
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@lampa laz: ma, 14:29 Ciszterci nővérek Boldogasszony háza Monostor felújítására, és a gyümölcsmanufaktúra létrehozására 2017-ben kapott 221,4 millió forintot, most meg gyümölcsmanufaktúra bővítéséhez 120-at.
kereső
@lampa laz: Azut mondod, roggánnak információja van/volt arról, hogy milyen nagyivű vidékfejlesztési programot indit a kormány? Nem ezt mondják tanyasiasan bennfentes információval való visszaélésnek???
lampa laz
@kereső: De, pontosan ezt nevezik annak. Elképzeltem, h hogy jojózott a szemük amikor meglátták ezt a hatalmas összeget papíron. Orbán, rogán meg varga gyorsan szét is dobta az összeget egy zártkörű társaság között amiben leginkább saját körük van képviselve. Cégek tömegét alapítják majd meg 24 óra alatt ahova ki lehet szôrni a pénzeket. Ja nem mellesleg lölö portfólója is biztos tágulni fog az euspénzek hatására ahogy szokott. Tartok tőle, h ezt a pénzt -az esetleges választási veresége miatt- már arra fogja leginkább használni, h amit még nem szerzett meg magának azt is begyűjtse, h ellehetetlenítse az új kormány működését, de legalább is beszűkítse a mozgásterét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.