Ha a kínai vakcinával is elindulhat az oltás, húsvétig minden regisztrált beoltható - közölte Orbán Viktor a Kossuth nevét bitorló fideszes propagandarádióban. A felcsúti oligarcha miniszterelnök pont úgy viselkedik, ahogy a diktátorok szoktak. Azt hiszi magáról, hogy mindennek parancsolhat. Még a vírusnak is. Ő azt mondja, hogy márpedig a feltámadás ünnepén feltámad a nemzet. És kész, ez lesz. Semmi meglepő nem lenne ezután abban, ha a kormány húsvét hétfőt követő kedden bejelentené Orbán a magyar nemzet koronavírus felett aratott győzelmét. De legalább az egyértelmű lett, hogy muszáj regisztrálni. Eddig össze-vissza beszéltek a hatóságok és a politikai vezetők, most Orbán egyértelművé tette, hogy csak a regisztráltakat fogják beoltani. Vagyis aki jót akar magának, az nem tehet mást, mint megadja a propagandaminisztérium és a fideszes cégek számára az adatait, hiszen ezek elengedhetetlen feltételei annak, hogy oltást lehessen kapni. Undorító, de ez a helyzet.

Forrás: ezalenyeg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Amikor a Jóisten megalkotta a Földet, hogy az emberek azon éljenek, úgy döntött, hogy minden népnek ajándékoz KÉT erényt. Így az amerikaiakat tanulékonnyá és törvénytisztelővé, a németeket kitartóvá és rendszeretővé, a japánokat munkabíróvá és türelmessé tette. A magyarokhoz érve arra kérte Gabriel arkangyalt, hogy a következőket
jegyezze le:
"Ezek legyenek okosak, becsületesek és Fidesz szavazók."

Amikor a teremtés befejeződött, az arkangyal felhívta az Úr figyelmét:
"Jóatyám! A Föld összes lakójának két erényt ajándékoztál, de a magyaroknak három van. Ez azt jelenti, hogy ők jelentősebbek lehetnek a Föld többi népénél. Ez lenne a Te akaratod?"

Igazad van - mondá az Úr - ez nem lenne igazságos. Mivel azonban ajándékot nem lehet visszavenni, meg kell oldani a helyzetet. Mostantól - folytatá az Úr - a magyarok megőrzik a három erényt, de hogy ne emelkedjenek más népek fölé, egyikük sem gyakorolhat egyszerre kettőnél több erényt!

Ez az Isteni elrendelés az oka annak, hogy aki a Fideszre szavazott és becsületes, az biztosan nem okos. Aki okos és a Fideszre szavazott, az biztosan nem becsületes. Aki pedig okos és becsületes, az nem szavazhat a Fideszre.
kissé felnőttem
orbán te lehet de mi már a meséidben nem hiszünk tettekkel bizonyits ne stadionokkal
kissé felnőttem
az adatainkról már irtam a regisztrációról, létezik olyan adatunk amit nem tudnak rólunk 1000- 1 t nem tudnak ki az aki nem utálta meg ennyi szemfényvesztés után őket. 999 meg náluk landolt évek óta
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem értem mit akartok tőle?

Megmondta: „a mi időszámításunk szerint” !!

Az az igazság, hogy ez a szerencsétlen retardált dagadt törpe már olyan állapotban van, hogy az ember – na jó csak az, aki tud és mer – napokig hápog a meglepetéstől, még akkor is, ha úgy érzi, hogy fel van készülve Őfenesége bornírtságából.
Nincs ez másképp a Kossuth rádióban a legutóbbi szokásos pénteki szereplésével sem. Pedig az egyik első gondolata volt, de valahogy a többi mellett….
Nos azzal indított: „Ugye mi úgy számolunk, hogy hullámokban, volt az első hullám, most a második hullám, és a mai nap az a második hullám 94. napja a mi időszámításunk szerint, meg vagyunk hát gyötörve rendesen”!!
Most felejtsük el, hogy van némi gondja a magyar nyelvvel is - nem, nem csak a szövegértéssel, de a nyelvileg helyes fogalmazással is. S nézzük – a tényleges értelmét: a „mi úgy számolunk” és a „mi időszámításunk szerint” igencsak baljósan hangzik.
Mindkettő vonatkozásában – bár eddig is voltak erre utaló nyomok – a rögvalóság újabb szörnyűségei várhatók!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.