Rendkívül ötletes jelmezben jelent meg egy 9 éves kisfiú az iskolai farsangi bálon: Müller Cecíliának öltözött. Édesanyja érdeklődésünkre elmondta, hogy hétfő óta ötleteltek azon, hogy gyermeke mi legyen a pénteki jelmezbálon. A fiú minden javaslatra nemet mondott, így aztán az anyukája viccből azt mondta neki, hogy "akkor legyél Müller Cecília". Fia szeme erre aztán azonnal felcsillant, rá is vágta, hogy "jó", édesanyja legnagyobb meglepetésére. Az országos tisztifőorvost imitáló jelmezhez végül nem is kellett sok minden: egy paróka, egy szemüveg, egy csinos blúz, egy nyaklánc, és persze az elmaradhatatlan pulpitus. Az Asszonysutyorgó nevű Facebook-csoportban is rengeteg dicséretet kapott, miután az anyukája mutatott róla egy képet, amire már több mint 10 ezer reakció érkezett. Az édesanya leszögezte, hogy természetesen a jelmez ötlete egyáltalán nem bántó szándékkal született.

Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
oooooooó...nem is nyálas propaganda cikk...demagóg...bár nálam inkább hányingert okoz..
kissé felnőttem
kinek a pap kinek a papné lásd anyóka is kelendő pedig még vasorra sincs Öszintén ha nem a virushoz kapcsolódna akár szerethető nagymama is lehetne. csak igy azért már máskép itélne mindenki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.