Gyurcsány-koalíció teljhatalmú ura ismét egyértelművé tette, hogy ő a főnök a teljes baloldalon, mindenben az ő akarata érvényesül – reagált a Fidesz parlamenti frakcióvezetője Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének évértékelő beszédére.

Így reagált a Fidesz Gyurcsány évértékelő beszédére

Fotó: ATV

Kocsis Máté szombaton a közösségi oldalán azt írta, Gyurcsány számos dologban most sem mondott igazat, arról pedig sajnos nem beszélt, ami igazán jellemezte az általa uralt baloldali pártok és politikusok elmúlt egyéves tevékenységét.

A politikus rámutatott: Gyurcsány Ferenc beszédében nem tért ki arra, hogy egy világjárvány közepén miért gyártottak álhíreket, kamuvideókat és kamustatisztikákat, miért támadták a védekezésben résztvevőket, az egészségügyi dolgozókat, miért igyekeztek külföldön lejáratni Magyarországot, miért kezdték el a felháborító és visszataszító halálkampányukat, és hogy miért nem szavazták meg a járvány elleni védekezéshez szükséges döntéseket.

A politikus szerint kétszínű beszéd volt a mai.

(MTI)

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ennyi telik szellemi képességeiből!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Jaj, úgy várom, hogy a Mátét is rajtakapják! : D

Mert van min, ugye, Máté?
Nessy
Ennyi telik szellemi képességeiből!
Giovanni Alba
Ilyen az, amikor egy orbánpincsi nagyon okos akar lenni. Az utolsó mondata igaz volt, a beszéde ma is -mint általában- kétszínű volt. Újra előszedte a hamis vádakat, és szokás szerint azt próbálja rákenni az ellenzékre, amit a fidesz csinál. Nem megmondta g. gergő korlátozottan cselekvőképes paprikajancsi, hogy mindig orbánnak van igaza?
Na most, ha ez így, ilyenformán rendben van, akkor miért bűn, ha ez így van az ellenoldalon is?
Ha meg nem így van, akkor most melyikük hazudott nagyobbat?
Majd jön hamarosan valamelyik elborult, és azt kezdi majd firtatni, hogy a pulpituson lévő pohárban vajh' mi van?
Már előre leírom a viszontkérdésemet.
Az egyáltalán nem tisztelt kérdező meg tudja-e mondani, a pinceajtó előtt a nemzetthy vejkó vajon mit tölt apósa poharába a demizsonból, mit hörpint fel olyan gyakorlottan a vezír ott, parragh mellett állva pár napja a valamilyen átadón? Vajon mitől lett olyan bántóan közönséges a hangja a fehérvári huszárokat ... khmm, izé ... kornyikálva?
tudode
Ja kérem!
.
PolirikuanK is születni kell!
.
A politika az értelmes vita művészete lenne, ha nem tenné őfélesége, és csicskái szenilis öregasszony színtú petyegére!
Nyírfa
@tudode: Máté úgy aránylik Gyurcsányhoz mint a fullajtár a vezérigazgatóhoz . Lehetetlenség, hogy valaha is találkozzanak.
Nessy
@tudode: Mindenki embernek születik, de mutálódik, és politikus, sőt rosszabb, fidesz politikus lesz!
simmering73
A jobboldalon meg a teljhatalmú főnököd tíz éve teszi egyértelművé, hogy ő a főnök. Igaz, kis köcsögduda.
vitriol
kocsisnak még az sem sikerült, hogy értelmes kérdést tegyen fel. Azt meg végképp nem fogja agyilag, hogy hogy a bánatban tud valaki papír nélkül értelmes beszédet tartani, mert erre a nagyrabecsült főnöke sem képes, többek közt ezért fél a fidesz Gyurcsánytól.
TollerBela
Amúgy, tételesen, kocsis minden mondata hazugság. Érdekes, egyet egy sem bírt kivétel lenni ! A magyar ellenzék nem ellensége saját magának, az országnak ! Micsoda alapvetés ez ?
kereső
Na ez megint az eddig a jól bevált mantra, "halálkampány", meg védekezési törvények meg nem szavazása. Mit kellett volna megszavazni? Az MTA szétverését? Az egyetemek magán kézbe adását- az egyetemi vagyon ellopását, a "gazdaságvédelmi alap" felhasználása cimén a foci klubok újbóli feltőkésitését, az egyházak kitömését milliárdokkal, a székelyföldi első ülős sipálya támogatását? , a kétes vakcina beszerzéseket=amely tovább növelte/növeli Magyarország gyarmatositást kina és putyin által?,és kockéztatja az ország lakóinak amúgy is gyalázatos egészségi állapotát? Mégis ebből ezekből melyik az amelyik az ország javát- amely ország továbbra sem egyenlő orbánnal-szolgálta? Mit kellett volna megszavazniuk? Az ország végleges kifosztását, az utolsó még talán szabadnak mondott nem irott média elhallgatását, az önkormányzatok felszámolását? Mióta szolgálták ezek a lépések a járvány elleni védekezést?

Történelmi bűnt követtek el az ellenzéki pártok, amikor is az ősszel megszavazták orbánnak a rendkivüli jogrendet. Remélhetőleg ezt most nem követik el ismét.
Ha Gyurcsány az ellenzék "vezére", na akkor rajta, itt az idő, hogy a két szemben álló fél "vezére nyilt vitát folytasson egymással, az ország nagy nyilvánossága előtt.
kokopelli
...és a Gyurcsány legnagyobb hibája az volt,hogy a Fityisz-nek nem tetsző dolgokat is mert mondani!? A hülye
hálátlan ellenzék mit képzel?
ómió
A Böszme, bizony, már kisnyilasékat is "maga alá gyűrte"!
Pokróc
A Gy F -nek ez volt a valaha tett legjobb beszéde . Totálisan igaza van ! Az egész úgy igaz ahogy elmondta . Ez van gyerekek . Bárki mond6, gondol6 bármit .
Pokróc
Senki ne gondolja azt hogy miután moszkvázták brüsszelt és 10 évig szídtákőket non.stop ,sorosbérencek stb , mi majd ha baj van elsőként kapjuk a nyugati vakcinát .Neeeeem kedves Magyar polgárok ,neeem . Utolsóként ! Ez minden .Remélem mindenki érti miről van xó .
1984
@ómió: Te faszszopó, én sokkal több geci fasiszta lázadó szemét lövettem volna ki.
Tankkal mentek a törvényt védő rendőrökre, hogy eltapossák őket?
Ha rajtam múlt volna, éles lőszerrel lövettem volna a lázadó fasiszta tömegbe!

ómió, te senki, semmi gané - undorító vagy a puszta létedben!
1984
Magyarország sosem lesz már normális hely a zsidók a cigányok, a parasztok és a kommunista/fasiszták miatt.
Magyarország elesett!
solidedge
Nem szeretem Gyurcsányt. Nem is való politikusnak. De még így is százszor különb, mint a felcsúti hataloméhségtől megrészegült senki, aki a világ urának képzeli magát. Úgy, hogy hajrá Gyurcsány!
1984
Te geci zsidó, megölettétek Isten fiát - erről beszélj, a kurva anyád!
Segítek neked, te geci zsidó: Tudod miért ölettétek meg Isten fiát?
Mert nem hisztek Istenben... a ti Istenetekben sem!

És akkor most szállj magadba, te geci zsidó!
balos
@1984: Ezt gondolom az apád minuszos faszából szoptad!Egészségedre!
kulabombaafityiszre
Az volt a kétszínű beszéd k.máté amikor kiálltál a családoddal és bőszen bizonygattad,hogy nem vagy buzi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.