Élő videóban jelentkezett be vasárnap este Szél Bernadett és Hadházy Ákos a Klubrádió épülete elől. A rádió a Fővárosi Törvényszék keddi ítélete értelmében vasárnapig használhatja a frekvenciáját, utána internetes rádióként működik majd.

A 444 beszámolója szerint Hadházy Ákos azt mondta, sokan kérdezik tőle, hogy demokrácia-e még a magyar rendszer, vagy diktatúrának tekinthető, ami szerinte nehezen megválaszolható kérdés, de

az utolsó független rádió elhallgattatása tekinthető határnak a demokrácia és a diktatúra között.

"Innentől kezdve én azt gondolom, hogy azon gondolkozhatunk, hogy mennyivel hagytuk már el a diktatúra és a demokrácia határát, nem pedig azon, hogy diktatúrában vagy demokráciában vagyunk."

Szél Bernadett arról beszélt, hogy biztos benne, hogy sokkal több ember ment volna el a Klubrádió frekvenciájának búcsúztatására, ha nem lenne járvány.

Láthatóan még az egy darab rádió, ami szabad volt, ami független volt, ami kritikus volt, ami autonóm volt, az is fájt a Fidesznek

Forrás: 444

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Te tudod, hogy miért nem kapták meg a frekvenciát? Vagy csak hazudozni jársz ide?
Nessy
@Aki Én: úriember biztosra nem fogad! :-)))
ómió
@Aki Én: A hazudozás a te efftársi műfajod! Nem veszem el tőled. Amúgy a frekit bírósági ítélet vette el!
Aki Én
@ómió: ...de mi alapján? Mi a konkrét ok? Azt tudod? Mert ha tudod is, úgy tűnik nem érted. Legalábbis semmit nem mondó válaszod erre enged következtetni.
namihami
1. A cigánynak mindig igaza van.
2. Ha nincs, akkor hozzáigazítja a törvényeket és alkalmazóit.
3. És (ami a legrosszabb), mint a fenti kommentek egyrésze is fényesen igazolja, mindig talál magánál is sötétebb parasztot, akinek első dolga, hogy helyeseljen és helyeselhessen neki. Csontig...
ómió
@Aki Én: Azt szeretnéd tudni, érteni? Engem meg - még mindig a vigyorgóból(?) - bíróságnak nézel? Jelzem: nem én vagyok az! Náluk érdeklődj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.