Február 14-én éjfélkor le kellett kapcsolni a rádiófrekvenciáról a Klubrádiót egy hosszas jogi ügy után. A Telex forgatott az utolsó napról.

Bő nyolcperces riportot forgatott a Telex a Klubrádió utolsó napjáról, mielőtt lekapcsolták magukat a rádiófrekvenciáról, miután a Médiahatóság erre kötelezte őket egy korábbi ügy miatt. Hétfőtől csak online mehet a műsor.

Orbán-idézet után kapcsolták le a Klubrádiót – videó

Fotó, címlapkép: Facebook/klubrádió/videórészlet

Az egyik megszólaló, Pálinkás Szűcs Róbert műsorvezető a riportban arról beszélt, hogy

az újságírás alapból ellenzéki lét,

és szerinte a normális politikának el kellene fogadnia azt, hogy vannak ellentétes vélemények is, nem kell azt elhallgattatni. 

Pataki Gábor főszerkesztő szerint nagyon sokan pártrádiózták a Klubrádiót és sokan "zsidózták" is őket az elmúlt években, a pártrádió titulust sosem fogadták el, mert sosem tartoztak senkihez. Pataki úgy látja, egy adminisztratív hiba miatt kell lekapcsolniuk, Váradi Júlia szerkesztő-műsorvezető szerint politikai megfontolás állt az "elhallgattatásuk" mögött.

Az ismeretlenbe ugrunk bele

- fogalmazott Pataki Gábor főszerkesztő annak kapcsán, hogy mi lesz a rádióval hétfőtől, amikor már csak interneten sugározhatják a műsoraikat. 

A riport végén látható, hogy Aradi András, a Klubrádió elnöke visszaszámlálása után még egy Orbán-idézet ("Mi soha sem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek egyet velünk") szólt az FM 92,9-en, majd lekapcsolták a rádiót.

Arató András a lekapcsolás után a rádió Facebook-oldalán jelentkezett be egy videóban, ahol elmondta, mennek tovább, csak az interneten.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Mikor tűrt meg ellenzéket a hitler vagy sztálin?Akkor a nemzethy törpe geci naná,hogy kigyomlálja,aki merészel "dacoskodni"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@rokker33: Mészáros, vagy valamelyik egyház!
kissé felnőttem
@balos: se észt sem egyebet nem képvisel csak a stadionjait hát oda zárni aztán legeljen
verőce21
@balos: (08:50) Kár, hogy nem tetszik, mert ez a "munkaköpenyem"! Ezt közétek veszem fel, hogy ne érezzelek... benneteket.
rokker33
@Nessy: Valószínűleg ők kapják meg. A mini diktátornak nem volt elég a Kossuth rádió meg az évek alatt megszerzett rengeteg frekvencia sáv.Neki minden tv csatorna minden frekvencia sáv minden plakát felület kell, hogy azon keresztül tudja közvetíteni a szar propaganda hazugságot!
1984
Stílusos. Ennél jobbat ki sem lehetett volna találni!
nezelodo
@1984 Dehogynem, csak fordítva... Klubrádió idézet után kapcsolják le Orbánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.