Az ország, ahol fürkészek szerzik be az egészségügy felszereléseit és a gyógyszereket és miniszterelnök arra buzdítja őket, hogy a "teherautóról leesett" vakcinákat kapkodják fel, mert az baromi jó lesz nekünk, ott azt hinné a naiv olvasó, hogy már nem érhetik meglepetések.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Látom, ahogy a dokik bebattyognak a kormányhivatalba/kormányhivatalokba - ahol nyilván szakszerűen hűtik a beérkezésükig is a vakcinákat, majd értő szemmel és kézzel, ügyelve az oltóanyagok típus szerinti , remélhetőleg kesztyűs kézzel történő kiadására - , kivárják a sorukat, majd: Kisztihand, megjöttem az oltóanyagért (jelezve, hogy doktorok, és nem drogfutárok) átalveszik, aláírnak - hogy ellenőriznek-e bármit is, nem tudni -, ezt követően beülnek a kocsijukba - benzinpénz az ablakban - , biciklire pattannak vagy villamosra várnak, s visszaérve a rendelőjükbe átverekszik magukat a rájuk váró pácienseken: hogy gyógyítsanak, hogy oltsanak.
Magyarország, 2021. Orbán-éra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Nessy: És azonnal két problémával kell szembe néznie. Az egyik, hogy a vakcina az utaztatás ideje alatt mennyire károsodott, s ennek milyen lehetséges következményeivel kell számolnia, a másik, hogy kiket rángasson be azonnali oltásra, ha nincsen elég jelentkező. És mindezt ráhárítja a kormány, legyen az ő dolga, az ő felelőssége.
kereső
Meg a jó ********anyjukat. Az egész közegészségügynek, orbánnak, a tisztifőorvosnak- mi a lófaxnak vannak a logisztikus katonák kirendelve?? A kormányhivatali tisztviselő nem tudja ennek a kockázatát felmérni?? Megáll az eszem- és akkor az ellenzék dicsérje meg orbánt ma a parlamentben a"sikeres járványkezelésért"!
kereső
@Nyírfa: Gyorsan lekerült a propiról- Pusztai Erzsébet posztja/hivatkozás rá: a mult héten 80+ ezer Pfizer vakcina érkezett országba- de oltások azzal nem történtek, nem tudni hol van.
Nekem meg elindult az agyam- csak nem a ma reggel fellszállt kormányzati szállitógépen van? /Az Eu tiltja kivinni a területéről a virus gyógyszereit, és a vakcinát/.Hm...
Nyírfa
@kereső: Ha így lenne, az bűncselekmény, és azt az EU teljes joggal vizsgálhatná ki és szankcionálhatná.
Annyira kéne figyelni mindenre, az ember már alig tudja követni.
Annak, hogy beérkezett több mint 80 ezer Pfizer vakcina , valahol van most is elérhető
dokumentációja. Mondanám, hogy a sajtó nyilatkoztassa Cecíliát, de az zsákutcába futna.
Remélem, rajtad kívül is felfigyeltek rá, olyanok is, akik intézkedni jogosultak.
solidedge
A százezernél nagyobb városok orvosai pedig hűtőkamionnal kötelesek megjelenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.