Az elmúlt két hétben tizenöt magyar halálát okozta a hideg.

Október óta 104-en haltak meg a hideg miatt

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

A hvg.hu azt írja, tavaly október óta 104 ember halálát okozta a hideg Magyarországon – adta hírül vasárnap a Magyar Szociális Fórum (MSZF).

A szervezet legutóbb a január végi adatot közölte, akkor arról számoltak be, hogy 89 ember vesztette életét kihűlés miatt. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt két hétben ilyen okból tizenöten hunytak el.

(hvg.hu)

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Giovanni Alba: Nem érdekel semmilyen plakát, csak a konkrét esetek. Hajléktalanunk nem megy be a szállóra, tehát ahol épp lehajtja fejét, oda húzzunk fölé gyorsan egy fűthető bódét? Vagy hogy gondolod ezt a megmentést?
Giovanni Alba
@Málna: ma, 13:03 Már a pártsajtót sem olvasod? Megjelent a felhívás, miszerint törődjünk embertársainkkal, ha látunk jártunkban-keltünkben elesetteket, szükséget szenvedőket, ne hagyjuk őket magukra, a megadott telefonszámon jelezzük, vagy pedig hívjuk fel a segélyszolgálatot. Te tényleg ennyire be vagy gubózva? Nem érdekel semmi és senki, de kötözködni azt tudsz? Nem tudom eldönteni, hogy csak provokálsz (sanszos), vagy valóban ilyen buta liba vagy.
Tőlem követelsz egy komplett mentési tervet, miközben a cinikus, részvétlen akadékoskodásban éled ki magad.
Állj le, ne égesd magad tovább. Nem érdekel semmiféle plakát? De hiszen neked, és a hozzád hasonlóknak készülnek, hiszen te is sikeresen megállítottad a migráncsok beözönlését, nem?
Málna
@Giovanni Alba: Tehát ezzel azt akarod mondani, hogy ezek az emberek azért haltak meg, mert senki nem hívta a segélyszolgálatot? Ez komoly?
Giovanni Alba
@Málna: ma, 17:29 Nem, kicsi gyümölcs. Azt akarom mondani, hogy roppant unalmas lett mára az értetlenkedő csodálkozásod, ami egyszerű provokáció. Neked nem lehet semmit mondani, mert egyszer teszed az erdőben eltévedt kisgyereket, aki ámuldozva néz ki a fejéből, és semmit nem ért, aztán meg átváltasz fölényeskedőbe, hogy neked ne magyarázzon senki, te ezt már régóta tudtad. Sándor György tudta jól hozni ezt a figurát, csak ő ezerszer tehetségesebb nálad, másrészt meg ő humorista, te meg egy egyszerű háziszárnyas.
"Neked, mint kívülállónak mi a véleményed az intelligenciáról?"
Ez egy idézet tőle, lehet háborogni :-)
Málna
@Giovanni Alba: Amikor szembesítelek vele, hogy mekkora hülyeséget mondtál, akkor mindig terelsz. És mindig ugyanazt adod elő. Szánalmas.
Aki Én
@Giovanni Alba: ...reménytelen. Mond egy butaságot (százat), aztán mikor érzi, hogy butaság lett, elkezdi magát erősíteni, dicsérni. Ki lehet éhezve, egy kis pozitív visszajelzésre. Az a baj, hogy ennek hiányának magyarázatát másban keresi. Pedig nála a megoldás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.