A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki a vád szerint egy veszekedés során összeverekedett saját apjával, aki később annak következtében elhunyt – írják az ügyészség honlapján.

Ügyészség: egy nehéz, kemény tárggyal verte az agyon az apját

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

A vádirat szerint az elkövető együtt élt szüleivel, így az ügy sértettjével, a közel nyolcvanéves édesapjával is. Közöttük már korábban is sor került többször veszekedésekre.

2019 szeptemberében az elkövető megint veszekedni kezdett szüleivel és szidalmazta őket, majd dulakodni kezdett édesapjával.

A dulakodás során legalább két alkalommal, ököllel arcon ütötte az apját és egy – pontosan nem azonosítható – nehéz, kemény tárggyal fejbe vágta. A sértett ettől a földre került és az elkövetőt az ekkor a helyiségbe lépő, szintén velük egy ingatlanon lakó személy akadályozta meg a további bántalmazásban

- olvasható az ügyészségi közleményben.

A sértettet kórházba szállították, ahol koponyasérülései miatt életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. Ezt követően azonban pár hónappal a sérülés következtében kialakult szövődmények miatt elhunyt.

Az ügyben a Pest Megyei Főügyészség halált okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat az elkövető ellen.

(Ügyészség)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.