Sok beszédnek, sok az alja – mondta felszólalásában Jakab Péter. A Jobbik elnöke felszólalásában arról beszélt, egyelőre ott tartunk, mintha Orbán Viktor miniszterelnök döntésképtelen lenne, ezért indít nemzeti konzultációt, mert így menekül a döntések elől. Az oltást nem lehet kötelezővé tenni, ami azt is jelenti, hogy az oltáshoz nem lehet előnyöket rendelni

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Nagyon jókat mond, ezt kellene a komplett ellenzéknek. Csak kevésbé visszafogottan.
kereső
@Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: @Szeparepa2: elég azt egyszer is!!! berakni.
kereső
@Szeparepa2: Ja, értem már!!! Nem tudtam mire vélni, az egyes cikkek alá berakott ismétléseidet. Tőled zavaró, a félhafarok nincs/ görgetek és kész.
verőce21
De szerintem itt ~36 követőn kívül a normális többség nem ezekre az ellenzéki értékekre gerjed...
bence
Lesz pármillió aktív szavazó , aki úgy köszöni meg orbánnak a 11 év munkáját , hogy gyűlölt ellenségként még véletlenül sem rá és pártjára húzza az X-t !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.