Pörög a Parlamenti ülés, Szabó Tímea (Párbeszéd) arról beszélt, hogy három napja szüntette meg a kormány 300 ezer ember egészségügyi ellátását. Tóth Bertalan (MSZP) az eddigi tapasztalatok tükrében nem szavazza meg a kormány rendkívüli felhatalmazását, amiről egyébként kedden, azaz holnap lesz a szavazás.

Kocsis Máté szerint az ellenzék nem sokszínű, hanem kétszínű, elhalasztják Orbán évértékelőjét és a teljes Gyurcsány beszéd

Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője reagál Orbán Viktor miniszterelnök napirend előtti felszólalására az Országgyűlés idei első ülésén 2021. február 15-én – Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Simicskó István (KDNP) viszont – nem is annyira meglepő módon – elégedett, és a vakcinák érkezését örömteli dolognak gondolja. Kocsis Máté (Fidesz) visszautasította azokat a vádakat, hogy a kormány nem tesz semmit, és azt mondta, hogy nem teszi őket boldoggá a gyurcsányozás, örülnének, ha Gyurcsány Ferenc eltűnne a közéletből, az ellenzék pedig nem sokszínű, hanem kétszínű szerinte. 

Hivatalosan is közölték, hogy elhalasztják Orbán Viktor évértékelőjét, talán ennek fényében válaszolt hosszabban a miniszterelnök.

Orbán Viktor viszontválaszában oltásellenes agitációnak nevezte az ellenzék vakcina engedélyezéssel kapcsolatos aggályait, és ismét elmondta, hogy nem minden jó ami nyugatról jön, bízni kellene a magyar hatóságok engedélyeztetésében. Valamint nemcsak a konzervatív körök kaptak állami támogatást, hanem a vörös bárók is. Több segélyt továbbra sem adna, aki kiesik a munka világából annak továbbra is ott van a közmunka. Az Eurostat adatai szerint az előző öt év átlagához képest 9 százalékkal haltak meg többen idén, ami fájdalmas szám, de például Franciaországban és Belgiumban 15 százalék vagy efölött van ez a szám. Az 5,2 százalékos gazdasági visszaesés mértéke is az EU más országaival összevetve megsüvegelendő. 

Az államadósság 89 százalék, a miniszterelnök is elismerte, hogy ez sok, de más országokhoz viszonyítva ez sem rossz a véleménye szerint, hiszen az EU átlaga 90% felett van. A számháborút folytatva elmondta, hogy az egészségügyi ellátásból kieső százezrek nagy része valójában külföldön dolgozik, és amúgy sem esik ki senki a rendszerből emiatt, a rászorulók halasztást és részletfizetést kérhetnek. 

A gyurcsányozásban szerinte csak második a Fidesz, mert régen a Jobbik sokkal inkább gyurcsányozott. 

Gyurcsány Ferenc beszéde egyébként elérhető:

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
" Több segélyt továbbra sem adna, aki kiesik a munka világából annak továbbra is ott van a közmunka. " Aztán a közmunkát kik fizetik? Az elszegényedett Önkormányzatok? Ráadásul mindenhol 2x annyian vannak munka nélkül,mint amennyi közmunka helyre munkát tudnának adni. A Fideszes városvezetések könnyen beszélnek,Ők suttyomban támogatva vannak. Az összes Fideszesnek azt kívánom,hogy annyi pénzből keljen megélniük,amennyit a közmunkások havonta haza visznek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
cikicakk55
" Több segélyt továbbra sem adna, aki kiesik a munka világából annak továbbra is ott van a közmunka. " Aztán a közmunkát kik fizetik? Az elszegényedett Önkormányzatok? Ráadásul mindenhol 2x annyian vannak munka nélkül,mint amennyi közmunka helyre munkát tudnának adni. A Fideszes városvezetések könnyen beszélnek,Ők suttyomban támogatva vannak. Az összes Fideszesnek azt kívánom,hogy annyi pénzből keljen megélniük,amennyit a közmunkások havonta haza visznek.
TollerBela
KOcsis kötekedik, kocsmai verekedést akar ! Nem kapja meg, úgy el fog tűnni, hogy maga is meglepődik majd ...
kissé felnőttem
kocsis máté olyan a szája akár egy kocsisé és meg mer ítélni másokat? kistahó máté Gyurcsány éltet benneteket nélküle már a küszöbön kivűl lennétek csak van egy kövér féleség aki csak benneteket nem mer büntetni a stilus meg maga az embe,r hát te igy a selejtje közé sorolódtál.és még kdmp -s is vagy ? értem én de keresztény az 100 % hogy nem, a sátán hozzád képest ipari tanuló főleg ha megszólalsz, hogy mentsd a mundért vagy etesd a birkáitokat
Csizmás Kond
...hááát...ha jól emlékszem épp Gyurcsány mondta azt, hogy akinek nem tetszik ez a kurva ország az elmehet...most akkor mi a kurva lószart beszél ő hazáról, nemzetről meg egyenrangúságról ?
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 16:02 Nem egészen ezt mondta, itt van egy idézet inkább.
A munkaadói szervezetek pedig a tervezett adóemelések egyensúlyjavító szándékát kérdőjelezték meg. Gyurcsány Ferenc emiatt élesen bírálta a munkaadókat, és közölte velük, akinek nem tetszik a programja, elhagyhatja az országot.
„Lehet Szlovákiával példálózni. És el lehet dönteni, hogy szlovák viszonyokat szeretnénk-e. Szlovák nyugdíjakkal. Persze, nem kell fizetni az osztalék után adót, nem kell! Nem kell fizetni annyi tb-t! Nem kell! De lényegében magyar árszínvonal mellett fele annyi a nyugdíj, mint nálunk. Ez a programja a munkáltatóknak? Én is tudok keményen kérdezni! Ez? Hogyan fogjuk kifizetni a nyugdíjakat? Hogyan? El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!” – mondta Magyarország miniszterelnöke."
solidedge
A kétszínűség Orbán kiváltsága. Csak meg kell hallgatni Orbán 2010 előtti és utáni beszédeit. A skizofrénia ehhez igen gyenge magyarázat lenne. Nagyobb a valószínűsége, hogy mindig a politikai érdekeinek megfelelően hazudik. Nincs erkölcsi jogalapja sem neki, sem az őt körülvevő nyaloncoknak, hogy Gyurcsányt nevezzék hiteltelennek. Az viszont roppant ijesztő, hogy egy ilyen notórius hazudozónak ekkora a népszerűsége. 2006-ban még a jelenlegi kormányoldal igen érzékeny volt a hazugságokra, az igazság nevében szét is verette Budapestet a csőcselékkel.
balos
@Csizmás Kond: Mi van turulfos!megfelelési vágyad az mi a szarhoz űz?Javaslom,hogy prostiknál probálkozz,hátha csurran cseppen az ereszről 1 jabb ganéj a fejedre!
Nessy
@solidedge: Ellenzékben oly lelkes harcosa volt az ellenzék jogainak! Mára már mind eltörölte! Mint ahogy a népszavazás helyett is népnemzeti konzultáció van, aminek az "eredménye" = "mennyi legyen miniszterelnök úr", aztán annyi is lesz!
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ...és ,...elvileg igazoltad, hogy most hazudtolta meg önmagát...
Csizmás Kond
@Szeparepa2: ...vazzeee...ismét kihagytad a pilulát kisgörcs...
Csizmás Kond
@balos: ...na húzz a balos lószarba lökött..
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 16:39 Ezt kifejtenéd kicsit bővebben? Most, hogy 01G beszél a közös teherviselés szükségességéről, tapsikolsz, amikor Gyurcsány Ferenc mondta, akkor az igazságtalan sarcolás volt? Vagy mi a bánat bajod van? Te mit olvastál? Vagy mit értettél félre?
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ..nehéz olyannak megmagyarázni valamit aki eleve nem akarja megérteni.
...kezdjük ott, hogy hol tapsikoltam???
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 16:57 ..és ,...elvileg igazoltad, hogy most hazudtolta meg önmagát...
Ezt most magyarázd meg, hogy kire és mire vonatkozik.
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: Gyurcsánra...mert azt írtad..."Most, hogy 01G beszél a közös teherviselés szükségességéről, tapsikolsz, amikor Gyurcsány Ferenc mondta, akkor az igazságtalan sarcolás volt?"...tehát mondta és stb...
kereső
Orbán viktor ELADÓSITOTTA!! az országot! Csőd, halál- orbán viktor monnyon le! Itt már csak a kormányváltás segithet!!!Csörög a vekker...
evacica
Kocsis egy jellemtelen senkiházi, aki maximálisan kiszolgálja Orbánt! Ő egy udvaronc a sok közül!
babp1982
A kis homokgép letérdelt o1g elé-:)))
Nessy
@evacica: De jól megfizetik a "szolgálatait"!
namihami
@Giovanni Alba: 16.11: @Szeparepa2: 16.22: Mi a fenének harcoltok az ilyenekkel. Nem az a bibi, hogy nem értik/értették már akkor is, hanem az, hogy nem akarják érteni. A Se.. így magyarázta nekik, ők pedig bevackoltak, de ki már nem találnak onnan.
namihami
@Nessy: 19.22:: Szerintem a Melegmálé ezt nem is a pénzért csinálja. A lóvé csak a ráadás. Málékánknak a Gazdának nyújtott ""nyelvtan"" a fő szempont.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 17:09 Tehát nem érted. Nézd, ez nem szégyen, de nem kellene reklámoznod.
Lepényleső
Sokan hiszik magukról hogy politikusok,holott csak az emberséget és az igazat tagadják?
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: Jani te érdeklődtél és azt mondod én nem értem ,...hogy faszba lehet valaki ekkora olcsójános ?
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 09:48 cicus, én értem, hogy nem érted, de nem számít. Nincs itt semmi látnivaló, sétálj tovább.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 09:48 Megpróbáltad idézni az elhíresült mondatot (el lehet innen menni), csak éppen össze akartad mosni egy másik, máshol, máskor elhangzott beszéd kiragadott részletével. Bemásoltam neked a vállalkozóknak szólót, tudod, amikor berzenkedtek az osztalékadó miatt, abban szerepelt, hogy amennyiben Szlovákiával példálóznak, mert ott nincsen ilyen adó, meg alacsonyabb a TB befizetni való is, akkor itt is fele annyi lesz a nyugdíj, mint most. Ha valakinek jobban tetszenek a szlovák viszonyok (még mindig a vállalkozókról van szó) akkor el lehet menni.
Tehát mégegyszer, ki hazudtolta meg önmagát és miben?
De most lehetőleg ne mismásolással gyere, és ne nekem ajánlgasd, hogy nézzek utána. Tettél egy kijelentést, rákérdeztem, erre fölényeskedsz, hogy miért nem értem. Te cicus, szerintem belegabalyodtál ebbe a fonalba.
És igen, mosd ki a szádat.
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: Jani, te csak írsz mert nincs egyéb dolgod, és úgy képzeled, hogy csak az az igaz amit te írsz...hát nem. Írtam egy véleményt amit te kifogásoltál, hát tudd meg eddig sem kértem tőled tanácsot hogy mit gondoljak valamiről és remélem ezután sem kell. Ha nem tetszik vagy nem úgy érted ahogy én amit leírtam az legyen a te saját bajod és ne akarj a saját ízlésed szerinti megvilágosítást adni neki mert annak semmi értelme.
...amit írtam azt fenntartom ha tetszik ha nem függetlenül attól hogy abba te milyen hibát akarsz felfedezni.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 10:09 cicus, te böffentettél valamit, rákérdeztem, most ezerrel megy a mismásolás. Ez a zavaros sületlenség nem válasz a kérdésemre.
(szerintem te egy fordított macska vagy, nem a talpadra esel állandóan, hanem a fejedre)
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ...próbálkozz valaki másnál, magánórákat értelmezésből nem adok.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 10:39 Ne adj igazat, neked túl sokba kerül, nekem meg éppen van. (Fodor Ákos)
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: Ha volna értenél de csak villogni akarsz...na és mond még miben vagy ennyire pazar...mond el hogy tudjuk
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: bocskoros oláh húzzál már el a román kurva anyádba te tetves BOZGOR!!!a pamacs szarfogó bajszodról meg töröld le a rászáradt szart!!! te féreg román kopőcsésze!!!
csak úgy....
@Csizmás Kond: cirmim ,neked elment vagy nem is volt soha?
kissé felnőttem
@Csizmás Kond: orbán tudod mit mondott aki kardal támad az által hal , akkor óvatosan uszkálj
Csizmás Kond
@kissé felnőttem: ...ha most Jani lennék akkor kiigazítanálak, hogy nem Orbán mondta...
Csizmás Kond
@csak úgy...: Ami nekem van abból annyi van amennyi kell, de abból ami neked van abból nem kell.
csak úgy....
@Csizmás Kond: ne játszd meg magad! neked, üres hassal is több van a pocidban mint a buksidba.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 10:29 cicmic, böffentettél valamit, megkérdeztem milyen alapon, azóta vergődsz, hisztizel, de választ azt nem adsz. Szánalmas vagy.
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ..akkor ne erőlködj János mert még sérvet kapsz...
Csizmás Kond
@csak úgy...: ...ennyire élvezed ezt az óvodás játékot ?
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 10:53 Kötözködsz cicus? Ne strapáld magad. Játssz tovább a pamutgombolyaggal, ha már egy egyszerű kérdésre nem tudsz válaszolni.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: ma, 11:44 Most tényleg ez az óvodás szintű odamondogatás lesz az, amiről fel lehet majd téged ismerni? Játékos kiscica, fúj, meg a körmöcskéit mutogatja. Szeretsz bohóc lenni?
csak úgy....
@Csizmás Kond: mindíg is szerettem macskákkal játszani..
csak úgy....
@Csizmás Kond: akkor játszál (csendben) egyedül a farkincáddal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.