A Jobbik elnökét kérdezték arról, hogy kinek lehet esélye jövőre Orbán Viktor miniszterelnök ellen a parlamenti választáson.

Ki verheti meg jövőre Orbánt? Jakab Péter már sejti

Jakab Péter úgy látja, az erre alkalmas jelöltnek integratívnak kell lennie, egyben kell tudnia tartani a hatpárti koalíciót, és meg kell tudnia valósítani az ellenzék közös programját.

Jakab arról is beszélt, hogy a Jobbik érkezett legtávolabbról az ellenzéki összefogásba, de ez már egy másik, néppárti Jobbik, amely minden szövetségesével megtalálja a közös hangot.

Örvendetesnek nevezte, hogy a fiatalok körében ő a legnépszerűbb lehetséges miniszterelnök-jelölt, de azt is elmondta, ez a csoport a legpasszívabb is egyben.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: majd a puhosra,ha nem kap agyvérzést bukásakor...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...ennél épelméjűbb emberre húztak már kényszerzubbonyt...
Pálinkás Pál
@Csizmás Kond: majd a puhosra,ha nem kap agyvérzést bukásakor...
Főlökött
Egy 18+Áfa megmondaná a tutit számunkra ? Ez tán vicc lenne ???

Bukott a nyugdíjasok egy részénél, bukott a főiskolások - egyetemisták részénél -> finomította a 25 alatti adómentességgel, előadta a haza megmentését, korlátozásokkal és szem. szab. jogok korlátozásával, közben nézte mi történik.
Nyomták a különböző kávézók-kajáldák-éttermek-menzák, hogy mostmár elég és kinyitnak. Na szentem rögvest befutott a Petőfi rádióba, megfenyegetni nyilatkozókat, hogy majd minyimum 1/2 év elsőre, másodjára 1 év tényleges bezárás az általa nyomott előírások megszegésére.

Szóval eléggé varázslatosan áll a palettája, de amit összehoznak 2/3-al - választási törvények -> saját érdekükben történő módosításaival kapcsolatban, egy a lényeg :
Hivatalosan a Fidesz fog nyerni. Van rá egy fogadásom, hogy ez lesz.

Marad az Ovis is, vastagbajusz, kuszaszem és mosolyszünet is a helyén.
justhpeter
Három miniszterelnök helyettes: Dobrev mint a gazdaságért felelős, Márky-Zay mint szociális ügyekért felelős Jakab mint a munka világáért felelős.
Miniszterelnök, külügyminiszter, pénzügyminiszter jelöltemet 14 hónapra titkosítottam. Minisztereimen még gondolkodom, de két tetrületen hajlandó vagyok elárulnom a jelöltemet: oktatási miniszter: Brenner Koloman, egészségügyi miniszter: Lantos Gabriella
Béla333
Hadházy, Márky-Zay, Jakab egyaránt jó jelölt.
Mindhárman harcos tipusúak és most ilyen mentalitású ember kell!
ibn Said
24.hu/kulfold/2021/02/15/putyin-kgb-tiszt-maradt-orbant-csak-kihasznalja/

Az egykori orosz miniszterelnök szerint csak uniós bajkeverőként kell az elnök nagy álmaihoz a magyar kormányfő.
aszjanov szerint a szívélyes kapcsolat Magyarországgal csak az EU megosztásáról, arról szól, hogy Brüsszelnek ne legyen egységes kül- és biztonságpolitikája. Orbán Viktor
azok egyike, akik konszenzust akadályozó problémákat generálnak az unióban.
Putyin elnök az ő lojalitásukat próbálja megvenni, hogy ne lépjenek fel egységesen az emberi jogi, nemzetközi jogi normák megsértései ellen. Nem érdekli, ki szélsőjobbos vagy -balos, hogy görög, olasz vagy magyar az illető, csak az számít, hogy „barátja” mekkora bajt tud keverni az EU-ban.
Aki Én
@ibn Said: ...és mint ilyet, meg is segíti.
jesz
egy lófaszt kell harcos ember...elegendő, ha okos, érti a makrógazdaságot(is), több nyelven beszél, de angolul anyanyelvi szinten, jó megjelenésű (legalább 175), lapos hasú, arca jól borotvált, még véletlenül sincs arcszőrzete, ha családos, akkor nem csajozik félre, nem szégyenli a feleségét, és nem utolsó sorban úriember. A diplomája nem fontos, hogy oxfordi legyen, elég, ha mérnök, vagy jogász.

Ha ilyen van az ellenzék tarsolyábban, Orbánnak reszeltek
ómió
De, ha nem sejti is, mindenesetre meghazudja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.