A 87-es főúton egy kamion és egy személyautó, míg a Tiszaföldvár-Mezőtúr közti úton egy traktor és egy autó ütközött össze kedd reggel.

Az Útinform kedd reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- A 87-es főúton, Lukácsháza és Kőszeg között a 42-es km-nél egy személyautó kamionnal ütközött össze. Az árokba csúszott kamion a mentésre vár, ami félpályás korlátozással jár.

Útinform: balesetekkel indult a kedd

Fotó, címlapkép: Illusztráció/pixabay.com CCO

- Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a Tiszaföldvár-Mezőtúr összekötő úton Mezőhék térségében a 15-ös km-nél, egy személyautó traktorral ütközött össze. Az utat a mentés idejére lezárták.

- Telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúttól a városközpont irányába. Sokan haladnak a főváros felé a 10-es főúton Pilisvörösvár felől, ezért az ürömi körforgalomnál torlódik a forgalom.

Az Útinform kora reggeli útállapot-jelentése szerint a Dunántúlon borult, felhős az idő, a nyugati, határ menti területeken havazik, illetve szállingózik a hó, másutt derült, csapadékmentes az idő.

A gyorsforgalmi, valamint a fő- és mellékutak nagyrészt szárazak, elszórtan sónedves a burkolat, de a havazással érintett területeken havas alsóbbrendű utakra is számítani kell.

Fertőszentmiklós térségében a havazás miatt csak közepesek a látási viszonyok, másutt mindenütt jók.

Általában szélcsend van, néhol gyenge a légmozgás.

A hőmérséklet -12 és -1 C fok között változik, a leghidegebb értékeket Nógrád megyében mérték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.