A Demokrata főszerkesztőjének fia, Bencsik Dávid korábban a külügynél volt, most az Agrárminisztérium helyettes államtitkára lett. 

A hvg.hu cikke szerint keddi hatállyal az Agrárminisztérium helyettes államtitkárává nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök Bencsik Dávidot, az erről szóló határozat a hétfőn megjelent Magyar Közlönyben olvasható. Orbán a határozat szerint Nagy István agrárminiszter javaslatára nevezte ki Bencsiket. 

A Demokrata főszerkesztőjének fiából is helyettes államtitkárt csinált Orbán Viktor

Fotó, címlapkép: Facebook/Bencsik András

Bencsik Dávid – aki a cikk szerint a Demokrata főszerkesztőjének, Bencsik Andrásnak a fia – nemrég még a külügynél dolgozott, stuttgarti külgazdasági attaséként képviselte Magyarországot. Az Európa-jogász Bencsik a hvg.hu cikke szerint egy ideig lelkesen osztotta meg a mulatozásait a közösségi médiában, a legutóbbi hír róla pedig az volt, hogy ő kapta meg Szijjártó Péter javaslatára a Kiváló Külgazdasági Attaséja kitüntető oklevelét. Ezt a hírt egyetlen lap jelentette meg, a Demokrata – jegyzi meg a hvg.hu.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Külügy, belügy, agrár, oktatás, holnap operálni is fog...ezek a bencsikek, rusnya egy kártevők !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Aki Én: Mi történt, bolsiék fajkreténje! Állapotod a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája terén egyre romlik, te meg itt szedálatlanul teríted a kreténségedet? Elszabadultál és még nem találtak meg? A nyomkövetődet is levágtad? Ennek "diadalaként" most meg már az Internacionálé-kornyikálásodat is mársa kell hazudnod, bolsiék fajgörénye!? Magadban azért kárt ne tegyél! Ki más hazudozna, aljaskodna nekünk ilyen "efftársi öblöseket"? Te ebben utánozhatatlan vagy!
Aki Én
@ómió: Az a rész megvan, hogy aki sokat beszél, keveset mond?
Hmmm, balfasz, megvan?
Annyira belerohadtál a bolsi létedbe, hogy ott maradsz örökre, te bolsi csicska hazudós.
ómió
@Aki Én: Újabb rohamod van, bolsi fajgörény, a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájában!? És ma én vagyok a ráhazudandó célkeresztedben? Találj már vissza az elmegyogyira! Talán egy új szedálás lenyugtatja tetves bolsiságodat!
134.bátor
@ómió: igazi hülyegyerek vagy, kósa szintű..
Fogalmad sincs arról az egyszerű kifejezèsről,hogy " bolsi". Különben nem fosnád folyton ezt. Megnèzted a kedvenceidet a wikipèdián? Igaz ,nektek mindegy,hazugság mèg a gondolatok is
ómió
@134.bátor: Te, ugye, mint a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" efftársad főcsáposa most meghazudtad nékünk, hogy kiknek "még a gondolatai is" hazugságok!? És közben nem szakadt rád a Lenin szobor, fajgyökér!? Látom, ez a Böszme-szint a mindened! A bolsiról viszont, de, van fogalmam! Meg sajnos tapasztalatom is! Az az a mocsadék alfaj, amelyik a magyart, ha hatalomra jutott, mindig kifosztotta, sanyargatta, ritkította, az országot mindig elárulta, szegényházzá "alakította"! Na, ezek a "kedvenceid"! Csápolj nekik!
gina
El kell takaritani ezt a férget, emberek tegyétek az x et jó helyre, különben a vesztünkbe rohanunk,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.