A Demokrata főszerkesztőjének fia, Bencsik Dávid korábban a külügynél volt, most az Agrárminisztérium helyettes államtitkára lett. 

A hvg.hu cikke szerint keddi hatállyal az Agrárminisztérium helyettes államtitkárává nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök Bencsik Dávidot, az erről szóló határozat a hétfőn megjelent Magyar Közlönyben olvasható. Orbán a határozat szerint Nagy István agrárminiszter javaslatára nevezte ki Bencsiket. 

A Demokrata főszerkesztőjének fiából is helyettes államtitkárt csinált Orbán Viktor

Fotó, címlapkép: Facebook/Bencsik András

Bencsik Dávid – aki a cikk szerint a Demokrata főszerkesztőjének, Bencsik Andrásnak a fia – nemrég még a külügynél dolgozott, stuttgarti külgazdasági attaséként képviselte Magyarországot. Az Európa-jogász Bencsik a hvg.hu cikke szerint egy ideig lelkesen osztotta meg a mulatozásait a közösségi médiában, a legutóbbi hír róla pedig az volt, hogy ő kapta meg Szijjártó Péter javaslatára a Kiváló Külgazdasági Attaséja kitüntető oklevelét. Ezt a hírt egyetlen lap jelentette meg, a Demokrata – jegyzi meg a hvg.hu.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TollerBela
Külügy, belügy, agrár, oktatás, holnap operálni is fog...ezek a bencsikek, rusnya egy kártevők !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
TollerBela
Külügy, belügy, agrár, oktatás, holnap operálni is fog...ezek a bencsikek, rusnya egy kártevők !
Bogatir
Itt van ez a Lombrozó fejű Bencsik, ordítanak róla a bűnöző vonások, Orbán csicskának kiválóan alkalmas. Időben kellett volna ivartalanítani, most már késő. Egyet értek. Kevés ilyen undorító szarzsák van a magyar médiában, pedig rohadtul nem állunk rosszul.
nezelodo
Torgyán pusztitása után amit az első királyság alatt Orbán jóváhagyásával véghezvitt, már fel sem tűnik az ilyen szakember a tárcánál.
Aki Én
Jesszus, azt a buta, vizenyős tekintetet...
dr. prédikátor
hinnye!!! de gusztustalan rusnya egy féreg!!!
kissé felnőttem
egyel tőbb vagy kevesebb, ugyan dolgozni alig tud 1-2 akkor csak slepp vagy ballaszt . Az meg van vagy nincs max a pénzt viszik csak. Jó hirünket nem ám.
RonaGyuri
kiválóan fogja helyettesíteni Nagy János földügyekért felelős helyettes államtitkár, aki ellen hivatali vesztegetés bűntette és más bűncselekmények miatt folytatnak nyomozást =))
Giovanni Alba
@nezelodo: ma, 08:49 Hej az a chilei cseresznye, hej boldog idők. Egyszer keveredtem egy Torgyán-féle nagygyűlés közelébe, még a módszerváltás hajnalán (este volt). Rövid idő alatt kiderült számomra, hogy Józsi papa négy panelt, négy blokkot variál, ugyanazt mondja, csak közben megkeveri a lapokat, hogy úgy tűnjön, sokat mond, pedig csak sokat beszélt.
Nagyon eltűnt, 01G nagyon kitolt vele, hálából azért, mert a hatalomba segítette, belökte a süllyesztőbe. Szerintem tömjén zsótit, meg azt a harrach jelölésű matuzsálemet (a képviselőségért kapott juttatás nem munkabér, hanem tiszteletdíj, ezért nem látom összeegyeztethetetlennek azzal, hogy a nyugdíjamat is felvegyem, a törvény csak a munkabér és a nyugdíj között rendeli a választást) csak azért tartja, hogy ne egypártvezetésű kormány legyen, mert az milyen már.
Az is érdekes elgondolás volt, hogy aki nyugdíjasként dolgozni tud, és akar is, az ne kapjon két helyről is jövedelmet, mert az csúnya, rossz, nem sokra rá meg elkezdtek udvarolni a nyugdíjasoknak, hogy hát hiszen sok szakember hiányzik, ugyan jöjjenek már dolgozni, felejtsük el a rosszat, mindenki előtt nyitva a munka világa. Gyomorforgató színjáték volt, de harrach cinikus beszólása külön is felháborított.
ómió
És nem bírt egy "echte bolsi talentumot" választani? Na, ne má'!
justhpeter
Most szerzi meg a gyerek a "munkásmozgalmi múltat" !
Aki Én
@ómió: dehogy nem. Egy harcostársad fiát választotta, egy igazi bolsikomcsi csicska fiát.
Hát csoda, hogy neked ez tetszik?
kissé felnőttem
@RonaGyuri: hát akkor eb helyett eb támadt. majd követheti azt elődöt mert a pénz az pénz ám.
134.bátor
@sgl: Itt van mindjárt " harcostársa" bayerzsóti!
Az már csak hab a tortán,hogy mindketten dolgoztak az MSZMP lapjánál, sőt bencsikfos,több kommunista lapnál!! Most hol vannak a shikarik,durbincsok,többi szardarab??
134.bátor
@ómió: Nèzd már még egyszer a bencsik,meg a bayerzsóti önèletrajzát a Wikipédián,utána bolsizzál,meg komcsizzál!!
Pálinkafőző Rézüst
buzik, pedofilok, hazaárulók, munkásőrök, besúgók...ha összejönnek... van ott morzsa bőven, morzsik...
Nyírfa
Jelentkezzen az a fideszes rokon, aki még nem volt, de szeretne államtitkár lenni!
ómió
@Aki Én: Ha igazi, aktív bolsikomcsi csicskát akarsz látni, nézz a tükörbe, bolsi fajgyökér! "Ágaskodni" fog feléd a proli internácizmus!
ómió
@134.bátor: Na! Már az összes tetves aktuálbolsi, veled együtt, másra hazudná a tetves bolsiságát!? És a mai Internacionálé "kvótádat" legalább elénekelted már!?
Aki Én
@ómió: Onnan tudni, hogy ezek igazi bolsi huligánok, hogy te a szárnyaid alá veszed őket. De gondolod, hogy a te ,,védelmedre" szorulnak?
Későn jöttél, más dolgod volt délelőtt, te elmebeteg? Tán nem mai Internacionálé "kvótádat"énekelted?
ómió
@Aki Én: Mi történt, bolsiék fajkreténje! Állapotod a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája terén egyre romlik, te meg itt szedálatlanul teríted a kreténségedet? Elszabadultál és még nem találtak meg? A nyomkövetődet is levágtad? Ennek "diadalaként" most meg már az Internacionálé-kornyikálásodat is mársa kell hazudnod, bolsiék fajgörénye!? Magadban azért kárt ne tegyél! Ki más hazudozna, aljaskodna nekünk ilyen "efftársi öblöseket"? Te ebben utánozhatatlan vagy!
Aki Én
@ómió: Az a rész megvan, hogy aki sokat beszél, keveset mond?
Hmmm, balfasz, megvan?
Annyira belerohadtál a bolsi létedbe, hogy ott maradsz örökre, te bolsi csicska hazudós.
ómió
@Aki Én: Újabb rohamod van, bolsi fajgörény, a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómájában!? És ma én vagyok a ráhazudandó célkeresztedben? Találj már vissza az elmegyogyira! Talán egy új szedálás lenyugtatja tetves bolsiságodat!
134.bátor
@ómió: igazi hülyegyerek vagy, kósa szintű..
Fogalmad sincs arról az egyszerű kifejezèsről,hogy " bolsi". Különben nem fosnád folyton ezt. Megnèzted a kedvenceidet a wikipèdián? Igaz ,nektek mindegy,hazugság mèg a gondolatok is
ómió
@134.bátor: Te, ugye, mint a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" efftársad főcsáposa most meghazudtad nékünk, hogy kiknek "még a gondolatai is" hazugságok!? És közben nem szakadt rád a Lenin szobor, fajgyökér!? Látom, ez a Böszme-szint a mindened! A bolsiról viszont, de, van fogalmam! Meg sajnos tapasztalatom is! Az az a mocsadék alfaj, amelyik a magyart, ha hatalomra jutott, mindig kifosztotta, sanyargatta, ritkította, az országot mindig elárulta, szegényházzá "alakította"! Na, ezek a "kedvenceid"! Csápolj nekik!
gina
El kell takaritani ezt a férget, emberek tegyétek az x et jó helyre, különben a vesztünkbe rohanunk,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.