Kósa Lajos a Blikk által megszerzett ajándékozási szerződés szerint köszönettel elfogadta az ajándékokat, amik valójában nem is léteztek.

A Blikk cikke szerint Kósa Lajos fideszes országgyűlési képviselővel sikerült elhitetnie a csengeri örökösnőnek, Sz. Gábornénak, hogy övé egy nagy francia bank 99 százalékos részesedése, amiből 24,09 százalékot neki ajándékozna. Ezt a Blikk a birtokába került ajándékozási szerződésre alapozva írta meg. 

Blikk: Elhitette Kósával a csengeri örökösnő, hogy multimilliomos bankárt csinál belőle, amit a politikus köszönettel elfogadott

Fotó, címlapkép: Facebook/Kósa Lajos

Kósa a lap szerint az ajándékot "köszönettel elfogadta" a nőtől, aki egy svájci repülőcég osztalékjövedelmének öt százalékét is felajánlotta neki öt évig. Kósa a cikk szerint azt is köszönettel elfogadta. 

A fideszes politikus a rendőrségi vallomásában nem emlékezett a két ajándékozási szerződés megkötésének körülményeire, azt állította, hogy Sz. Gábornéval kapcsolatban mindvégig az volt a magatartása, hogy tőle semmit nem fogad el (sem pénzt, sem ajándékot, sem egyebet), és szerinte a két ajánédkozási szerződés is semmis volt, mert nem voltak az ajándéktárgyak az ajándékozó birtokában.

A Blikk cikke szerint a csengeri "örökösnő" Kósa rokonait is meg akarta ajándékozni, közjegyző előtt nyilatkozott, hogy komoly összeget utal a politikus feleségének, illetve édesanyjának. Kósa felesége közjegyző előtt utasította vissza a cikk szerint a valójában nem is létező ajándékot, édesanyja szerint pedig ő soha nem írt alá ilyen szerződést. 

Csárdi Antal LMP-s frakcióvezető hétfőn közölte, feljelentést tesz ebben az ügyben, miután Juhász Péter, az EGyütt egykori politikusa megszerezte a csengeri "örökösnő" ügyében Kósa Lajos, a felesége és az édesanyja rendőrségi vallomásait. Csárdi azért tesz feljelentést, mert azok alapján valaki visszaélhetett a fideszes politikus édesanyjának adataival, a rendőrség viszont nem indított nyomozást okirathamisítás miatt.

Forrás: blikk.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Állítólag azt is megbeszélték, hogy ha megvan a pénz, akkor gőzmozdonnyá operáltatja magát.
...szeneskocsival.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@szegfue: Jaj, Dragam, legalabb logikat ne keress egy ilyen hulye csaladnal??? Ezerrel log ki a lolab minden mondatukbol, bizony hazudnak ejjel-nappal, - csak azt sajnalom, hogy ezek vezetik ma Magyarorszagot, a tulnyomoreszt becsuloetes emberekbol allokat is...
justhpeter
Szegény Lala azt hitte, hogy az ügylethez elég a "szellemi fölénye", s máris milliárdos lesz.
szegfue
@karma1: 10:47 Ugy néz ki, hogy erre nem kell "ráhazudni", magáért "beszél" az egész ügy! És tényleg szomoru, hogy ilyen timsózott agyuak vezetik az országot...
szegfue
@justhpeter: Tetszik ez a "szellemi fölény"!
csak úgy....
orbánnak sürgösen ki kell neveznie egy elbutulás elleni állambiztost!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.