A Magyar Közút Zrt. tett közzé egy videót egy február 12-ei balesetről, amiben ritkán látott dolgok történnek. 

Az M0-s autóúton Maglód térségében egy személyautó 2021. február 12-én, pénteken a kijárási korlátozások idején, hajnali 1 óra előtt nem sokkal balesetet szenvedett, vagyis nekiment a szalagkorlátnak. 

Az autóút kamerái rögzítették, ahogy a jármű a szalagkorlátnak csapódik, majd a felvételeken az is látszik, hogy a baleset után az autó női sofőrje szerencsére épségben kiszáll az oldalára borult autóból, utána viszont átmászik az elválasztósáv szalagkorlátjain az autóút másik pályaoldalára.

A sofőr később a másik oldalon a belső sávban sétált tovább éjszaka, teljesen kivilágítatlanul. Végül kamionosok vették fel és szállították vissza a baleset helyszínére, ahol eközben a rendőrök, mentők és a Magyar Közút szakemberei biztosították a helyszínt. Kiderült, hogy a sofőr ittasan vezetett.

A videót ITT nézheti meg.

Forrás: 444, Magyar Közút Zrt.

Címlapkép: Pixabay CCo

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Gyorsabban repűlt az őrangyala, nem semmi videó
Aki Én
Valószínűleg sokkot is kaphatott. Láttam már ilyet, kisebb balesetnél is. Egész meglepő dolgokat tud csinálni az ember ilyen helyzetben.
kissé felnőttem
sokk vagy pia ( ittas) mivel az alkohol a reflexekre tompító hatással bír így abszolút 0 lehetett a reflex szerű reagálása, szerintem ez mentette meg. Mehet a Szt. Antalhoz ha eddig még nem járt nála a karosszériás meg dönthet javitja vagy selejtezik. Amig sebész meg koporsó nem kell addig minden nyerő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.