A Demokratikus Koalíció (DK) azt követeli a kormánytól, hogy soron kívül oltsák be koronavírus ellen a pedagógusokat, és az oltáshoz az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által jóváhagyott vakcinát használják.

DK: soron kívül oltsák be a pedagógusokat!

Fotó: ATV

A DK főpolgármester-helyettese keddi, online sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, pártjuk teljes mértékben oltáspárti. Gy. Németh Erzsébet hozzátette: ugyanakkor elkeserítőnek tartják, hogy a kormány

"oltási terv, átlátható ütemezés nélkül vágott neki az évnek".

A szakértők, a virológusok egy ideje már a harmadik hullám eljöveteléről beszélnek, Magyarországon ismét nőnek az esetszámok és arról is érkeznek hírek, hogy egyre több a fertőzött a gyerekek között – emelte ki. A politikus úgy fogalmazott: a tanárok pedig "minden segítség és védelem nélkül" dolgoznak.

Ha nem oltják be soron kívül a pedagógusokat, akkor a kormány azt kockáztatja, hogy ismét be kell zárni az iskolákat – közölte Gy. Németh Erzsébet.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Nagyon helyes, hogy a DK hangot ad ennek a közérdekű követelésnek, de nem lenne haszontalan, ha a többi párt is csatlakozna. Szokja meg a kormány, hogy az ellenzék létszám szerint is megszaporodott és jogos követeléseinek súlya van!
Designer
@Shikari: Pedig ők azt hiszik, jobban kezelnék ezt a helyzetet :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.