Váratlan fordulat a rádió ügyében.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsának e heti napirendjén felbukkant a 92,9 MHz-es frekvenciájáról szóló pályázat folytatása, miután a frekvenciára szintén pályázó kormányközeli, tavaly létrehozott LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. váratlanul visszavonta jogorvoslatát a pályázatból való kizárása miatt. Mindezt a Média1 vette észre.

Újra a Klubrádióé lehet a 92,9 MHz-es frekvencia? Más már nincs versenyben

A pályázat folytatása pedig azt jelentheti, hogy mivel a Klubrádió maradt az egyedüli pályázó, ezért ha a Médiatanács elfogadja az általa kért hiánypótlást, majd magában a pályázatban sem talál problémát, akkor a Klubrádióé lehet újra a 92,9 MHz.

A Media1 telefonon utolérte a frekvenciára ugyancsak pályázó LBK Médiaszolgáltató 2020 Kft. ügyvédjét, dr. Bíró Balázst (ez a több kormányközeli megbízásairól ismertté vált ügyvéd vállalkozása). Azt kérdezték tőle, valóban visszavonta-e a pályázatot a cége, de csak annyit mondott, folyamatban lévő ügyről nem nyilatkozik. Biró tehát nem erősítette meg a lap értesülését, de nem is próbálta tagadni.

Forrás: Média1, Telex

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Hidegvizes borogatást shikari homlokára.
Edmond Dantes
Miért nyerné meg a frekvenciát a Klubrádió?A Fideszt nem fogja zavarni az,hogy megfossza a rádiót a földi sugárzás lehetőségétől.Azzal fognak érvelni,hogy 'csak'.Ha Vidnyánszky már ítélkezhet a Kossuth díj odaitéléséről is,akkor a 'csak' az egyetlen logikus válasz ettől a bandától.
kissé felnőttem
@Edmond Dantes: mert az unió rájuk förmedtt visszalépett a fideszes pályázó ma !!!
" minden megy tovább te szőke gyerek " cimmel slágerrel
Nessy
Nyugtával a napot! Az utolsó nap, utolsó órájában még megjelenhet egy, két pályázó ! Ezt a gyakorlatot ismerjük már. Kivéve természetesen, a meghívásos pályázat esetében, ahol egy valakit hívnak csak meg.
ómió
Azért a bíróságot, efftársak "ki ne felejtsétek"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.