Itt a Covid-19 Oltási Sorrend Kalkulátor, amit a Veronai Egyetem PhD-hallgatója, Pál Tibor alkotott meg.

A 24.hu írta meg, hogy a magyar nyelvű kalkulátor az Omni Calculator projekt részeként készült, és néhány alapvető információ (kor, krónikus betegség, munkaterület, satöbbi) megadása után kiszámolja, hogy a jelenlegi oltási kapacitás alapján mikor számíthat valaki arra, hogy megkapja a koronavírus elleni oltást.

Ezzel a kalkulátorral kiszámolhatja, mikor kap majd oltást!

Fotó: Pixabay

Az oldal egy időintervallumot is megad, pluszban pedig hasznos információkkal is szolgál, és gyakran feltett kérdésekre is válaszol.

„Mivel a jelen helyzetben arra kényszerültem, hogy távoktatás keretében folytassam nemzetközi tanulmányaimat, felmerült bennem a kérdés, hogy vajon mikor kaphatom meg a COVID-19 védőoltást és utazhatok újra külföldre biztonságosan. E kérdés számos ismerősömben felmerült, ami arra késztetett, hogy megalkossak egy kalkulátort ami megoldást adhat a problémára”

– írta Pál Tibor a 24.hu-nak küldött levelében.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Pixabay CCo

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
megy ez nagyon neme ? másik fele az köznyelven van? igaz én nem beszélem, vessenek máglyára Ugye magyarországon mindenki ir olvas számol 200 éve angolul PEKK ?
hány éves vagy 74 várandós vagy férfinél? eü ben dolgozol idős otthonban élsz rendvádelmi szervnél dolgozol férfi várandós 960.000 vannak előtted ? 2021 okt- nov. gyors volt 74 évesen belefutottam egy kis vidámságba, ? megmaradok addig vagy arra kiderűl az ég is nem leszek már én is "..elmegyek elmegyek hosszú utra megyek hosszú út porából köpönyeget veszek...
simmering73
Kínában hamisított vakcinákat árulnak. RTL Híradó
simmering73
Használtam a kalkulátort. Az eredmény önmagáért beszél. Nesze semmi fogd meg jól.
www.kepfeltoltes.eu/images/2021/02/16/379covid.jpg
Ludas Matyi
csak egyet szeretnek kerdezni a magyar kormanytol. Ha mar bevezettek azt, hogy nem kötelezö az oltas, akkor miert is vannak azok a plasztik kartyak, amire egy egeszseges, erös immunrendszerrel rendelkezö embernek 11.000 forintot kell fizetnie, es csak 4 honapig ervenyes.A masik, hogy az influenza oltasra senkit nem köteleznek, holott ott joval több a halal eset mint az allitolagos Coronanal. Akkor most miert is van, hogy egy egeszseges embert köteleznek a Vakcinara?
1984
Nekem azt dobta ki a gép, hogy SOHA.
Köszönöm a lehetőséget!
Lepényleső
Ki lehet számolni,- aztán mint a jó kőmíves szokta volt mondani; "a rajz azért van,legyen mitől eltérni!"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.