Kormányzása idején a baloldal az összeomlás szélére sodorta a betegellátást – mondta a kormánypártok nevében a KDNP frakciószóvivője az MTI-hez kedden eljuttatott videonyilatkozatában.

Nacsa Lőrinc kiemelte:

Gyurcsány Ferenc és a szocialisták kormányzásuk idején 650 milliárd forintot vontak ki az egészségügyből; egyhavi bért vettek el az egészségügyi dolgozóktól, 16 ezer kórházi ágyat számoltak fel és 6000 egészségügyi dolgozót bocsátottak el, akik pedig maradtak, megbecsülés helyett megalázóan alacsony bérért dolgoztak.

A baloldal privatizálni akarta a kórházakat, a betegekkel vizitdíjat és kórházi napidíjat akart fizettetni, kórházakat zárt be, adósított el és épített le – sorolta, hozzátéve, kormányzásuk utolsó három évében egyetlen új mentőautót sem sikerült beszerezniük.

A Fidesz-KDNP ezzel szemben megbecsüli az egészségügyi dolgozókat, akiknek külön is köszönetet kell mondani a járvány idején tanúsított helytállásukért

hangsúlyozta Nacsa Lőrinc.

A politikus fontosnak nevezte, hogy a megbecsülést anyagilag is érezzék az egészségügyben dolgozók. A kormány ezért három év alatt 70 százalékkal emelte az ápolók bérét, az orvosok pedig soha nem látott bérfejlesztésben részesülnek.

A gazdasági újranyitási akcióterv eltakarítja a baloldali kormányzás utolsó romjait és új egészségügyi korszakot nyit

- fogalmazott.

Megjegyezte: országszerte újultak és újulnak meg kórházak, szakrendelők, mentőállomások, háziorvosi rendelők, hogy méltó körülményeket biztosítsanak az egészségügyi dolgozóknak és a betegeknek.

A kormánypárti politikus szerint a baloldal megbecsülés helyett a járvány alatt is folyamatosan támadta a védekezésben részt vevő orvosokat és szakembereket.

Kamuhíreket terjesztettek és kamuvideókat gyártottak. Ha rajtuk múlt volna, már tényleg válság lenne az egészségügyben

- mondta.

Hozzátette: a baloldali pártok nem szavazták meg az ápolói béremelést biztosító forrásokat sem, így ha rajtuk múlt volna, ez sem valósulhatott volna meg.

Ha a baloldalon múlna, most egy világjárvány idején a magyar egészségügy kivéreztetve, romokban lenne

- jelentette ki Nacsa Lőrinc.

Hír/kép:MTI

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És te mi a qrva anyádat csináltál tíz évig b+, havi akárhány millióért, te agyatlan fidesz barom!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
És te mi a qrva anyádat csináltál tíz évig b+, havi akárhány millióért, te agyatlan fidesz barom!
jesz
csókoltatom ezt a nagyeszű embert..már nem vagyok híve Gyurcsánynak, mert nekem(is) személy szerint nagy kárt okozott, de az a qurva 300 Ft-os vizitdíj, az jó ötlet volt..ezek most nem merik újra bevezetni, pedig titokban jól tudják, hogy az kirántaná az egészségügyet a pöcéből..(amibe belelökték) csakhát akkor segget csinálnának a szájukból, és kétmillió felhergelt emberéből is.
kulabombaafityiszre
Picsanacsa ti mit tettetek az egészségügyért,azon kívül hogy mindenkit hülyének néztetek az eü-ben
justhpeter
@kulabombaafityiszre: Picsanacasa most nem beszél az "elmútnyócévről", pedig a mocskos keze neki is és a bandájának is benne volt.
Eladott Ország
Szerintem Nacsából kettő nagyon sok. Van egy Nacsa, udvari humorista, van egy másik Nacsa, hátsó udvari politikusféle. Az a feladatuk, hogy megröhögtessék a szomorú embereket. Ebből élnek elég jól. Ám ennél sokkal komolyabb az élet, mert az mégsem járja, hogy elbohóckodjuk az évnek legnagyobb részét. Nacsa Olivér tulajdonképpen nem nagyon számít, kitalálja jó kis poénjait, aztán, aki nézi, nézi. Évek óta nagyjából ugyanazt. De van egy Nacsa Lőrinc is, ő hátsó udvari fidesz-kebelbarát. Lőrinc olyant talált mondani – felfogóképessége híján -, hogy nem csodálkoznék rajta, ha a pártja, a Kereszténydemokrata Néppárt szöges kukoricára térdeltetné valamelyik templom sarkában. Már ha a templom gömbölyű. Nacsa nem annyira az. És ezeket a Nacsa féléket, a mi fénylő csillagunk személyesen választotta ki, hogy bekerülhessen a magas testületbe. Jó is az, mikor látom, hogy értő kezekben van az ország sorsa. Gyakorlatilag a teljes ormánypárt' idióta tolvajokból áll össze, senki nem lehet okosabb a bandavezérnél, csak az a baj, hogy ő is tökhülye.
Nessy
Nacsa NERtárs, akkor talán azt is megtudja magyarázni, hogy az ördögbe lett a kb 150 üres praxisból 210-óta mára 822, Ha már ennyire elvesztette a józan ítélőképességét, talán azért erre is lenne válasza! Azt talán tudja, ha nem, most mondom, hogy 2100 forintnál megállt éves szinten a vizitdíj fizetés, ha 12-szer volt is a háziorvosnál, vagy járt a szakrendelőbe, esetleg 3 hétig feküdt kórházban! Ez a pénz az intézménynél maradt!!! Arról nem beszélve, mennyivel lettek hosszabbak a várólisták! Tudja mikor újultak meg igazán a kórházak, kaptak modernebb felszereléseket? Az 1980-s években! Manapság sok esetben alapítványokon keresztül a civil lakosság, és a vállalkozásoknak köszönhetően vesznek új műszereket, vizsgáló eszközöket, diagnosztikai berendezéseket. Nem a TAO-ból!!!
Nessy
@jesz: Nem hiszem, hogy zavarná pártunkat és kormányunkat! Akkor a tandíj mentességről is szavaztak a vizitdíjjal együtt! Mennyivel is csökkent az államilag támogatott diákok száma?
Ma nagyobb részt nem ritka a több százezres díj, egy szemeszterre. Akkor a 6000/ hó forintért felhördült az ország az ellenzék buzdítására. Ma az akkori ellenzék fizettet százezreket a diákokkal.
Cicamama55
Csak ámulok és bámulok...Hihetetlen, miket hordanak össze. @jesz: Teljesen egyetértek Veled! Én sem kedveltem soha Gyurcsányt, de mostanában kerül-fordul igazat kell adnom neki. Az MDF megszűnése után a KDNP szavazója lettem...Nem gondoltam, hogy ilyen ingoványos, posványos talajra lépek...:(((
Nessy
Tény, hogy az akkori kórház összevonások hibás lépés volt Gyurcsány kormányától.
Viszont, ha Nacsa Lőrincnek két zsolozsma közben jutna ideje a Magyar Közlöny olvasására is, akkor tudná, hogy az akkor általuk elitélt kórház összevonásokat ma nagyobb arányban, és szakmaiatlanabbul tette meg a kormány egy törvénnyel a pandémia közepén! Olyan intézményeket is összevontak, amelyeknek teljesen más típusú a feladata, az ellátási köre. Amit régen sem vontak össze, mert kapitális ostobaság lett volna. Ma megtették. Arról nem is beszélve, ha a kórházi orvosok nem vállalhatnak másodállást, akkor a járóbeteg felnőtt és gyermek szakellátás záros határidőn belül padlót fog! Nem ártana ha csak olyan dolgokról mondana lesújtó véleményt, amit ha nem is ismer, de van valaki a környezetében, aki legalább hallott róla!
Nessy
@Cicamama55: Tévedni emberi dolog, mondta a sün malac! :-))))) De remélem nem ragadtál az ingoványba!
csak úgy....
beszarás,hogy több mint 10 év kormányzás után még mindíg azt elemzik,hogy ki mit és mikor baxarintott el az elödök közül! :)
gyerekek ! én leszarom a ferkót és nem azért mondom,hogy neki tegyek szívességet ,de azt amit az utóbbi 10 évben müveltetek..., a fizetés és nyögdijemelést elviszi az infláció ,amit ki a tököm produkált? ...azt is a soros gyurka?
tudode
Az óriásbébi -- hasonlóan a többiekhez -- csupán bársonyhokedli pályázó, reménykedve abban, hogy a kolostorba vonúlt páttitkárnak elnyeri a tetszését a monolúógjaival amelyeket fiatalember létére talán maga sem hihet el!
kissé felnőttem
te betegfajta ocsmányabbakat okádsz majd a gazdádra is két év múlva ? mert szar senkiből a béreteket 10 év alatt 800 x osra emelte a hazudozástokért ??? valos dologgal állj ide politikus felelőtlen pofázó senkí leszel 1-2 év multával max kubikusnak mehetsz ebben az országban erre számits!!! max ministránsnak
kissé felnőttem
olvasnád el a századvég 100 m,illiós tanulmányát,aztán elmegy a hangod is itt meglelheted én olvastam meg azt is mi lett a szot épületeivel kikhez került és hogyan és mi lett belőlük idősothonok butorzattal na erre köss csomót böfögö mazsola
ila51
Biztos vagy benne gyökér ? Kaptunk látogatási időpontot , és úgy kellett a növérnek szaladgálni egy pár védőruháért , mondtam elég kettönknek egy , mivel úgyis egyenként 10 perc volt a látogatási idő , örült hogy így egy megmaradt.
Gazella
Pfff hazug narancs.. emlékzem az első dagadék kormányzás alatti egészségügy tönkretételére. Te hájpácni( divat a narancskadafaszokra) ne dumálj nekem itt baromságokat!
ibn Said
Nincsenek "migráncsok", a Soros már nem "áskálósik", de itt van újra Gyurcsány!
Szegény ember, hát kormányfőnek nem volt a legjobb, de olyan szar sem mint a mostani!
Már annyira sokat szidják a fityiszből, hogy kénytelen leszek támogatni, hátha megnyerik KÖZÖSEN a választásokat!
Akit a fityisz leginkább támad azt kell támogatni, nekem ez lett az új politikai nézetem!
Bogatir
@Eladott Ország: Ez a Nacsa is megpróbál humorizálni, de kurvára rosszul áll neki. Kedvem lenne beleverni azt a presskopf
fejét abba asok szarba amit előad. Rém buta ember. Ezekre a szarháziakra nézzünk föl???
Clavigo
Ez a " gyurcsányozás " már nagyon gáz.
gina
11 éve már nem Gyurcsány van az élen, ezek a szemetek mind Alzheimer kórban szenvednek. mindet egy jó magyar kórházba bezárni mocskos hazug szemetek mást nem érdemelnek
rokker33
Ilyenkor hol vannak a bér Fidesz fanok? Már számukra is gáz, hogy még mindig Gyurcsányoznak 10 év után is csak őket okolják. Szánalmasan viselkednek...
csak úgy....
@ibn Said: a sok ellenségbe kezdenek belezavarodni..., én orbát támogatom majd a szavazatommal,mert magyarországon ö a jövö és a becses családja! könyves kálmánt sem ítélte el senki,hogy megvakítatta álmost,hogy az ne bírjon majd uralkodni,...most én minek alapján ítéljem el orbán elvtársat,csak azért mert csípöböl egy fél országot meg bír vakítani?
solidedge
De jelentős szerepe volt Kun Bélának is a dologban.
csak úgy....
@Clavigo: ..ha sovány vagy és nem kedveled a nadrágszíjjat ,- úgy érzed,hogy mindíg lecsúszik a gatyád,-akkor lépj be a fiatal demokraták szövetségébe..., köztük gyarapodhatsz és kipofásodhatsz ! :)
Sámannus
Ha kádéenpé, akkor szarvas reptetés és hazudozás. Micsoda szarházik,kormányon se csinyának semmit csak piszkoskodnak.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 07:10 ♦ Agyament fidesz seggnyaló birka/barom. 2010-hez képest több mint duplájára nőt az államadósság! A fogyasztói árak háromszorosára nőttek! 800 ezer magyar elmenekült az országból! Több százan megfagytak, tízezer embert kilakoltattak és már a román gazdaságot is ánuszrózsán csókoljuk! Felelni fogtok!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/51819930_560355564444355_4981649660876685312_o.jpg?_nc_cat=111&ccb=3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=MZDIKoooRJoAX8fMqJI&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d16ee84f0fa262f4ccf97c8f665e644b&oe=60535B0D
Eladott Ország
@Bogatir: tegnap, 19:28 ♦ Bagi Iván és Nacsa Olivér humoristák Karinthy-gyűrűt kaptak a fidesz szervilis seggnyalásáért!
Hofi forog a sírjában.
kolozsvaros.com/rovidek/hofi-forog-a-sirjaban/
csipetke
Ezt mintha a fideszről írta volna nacsa.A fidesz is csak lesz@rta az egészségügyet,az orvosok megalázóan alacsony bérekért dolgoztak,a mostani "soha nem látott mértékű béremelés" még az alsó határát se súrolja az eu-s orvos béreknek.
A 300 ft-os vizitdíjat meg visszasírjuk,mert bármennyire ekézi nacsa a Gyurcsány-kormányt,és az orvosoknak akkor se verte a plafont a bérük,mégse vándoroltak külföldre,és nem voltak várólisták. A fidesz akkor vette észre,hogy léteznek az egészségügyi dolgozók,amikor nyakig kerültek a sz@rba a járvány miatt. Fiam-menyem eü-ben dolgozik,tudnának mesélni a fenenagy béremelésről.Az orvosok megkapták az emelt bérüket,de volt meglepi,mert elvették az ügyeleti díjaiknak a felét. Márpedig rohadtsokat kell ügyelniük,mert kevesen vannak. Vagy pl a kovidosokat ápolók 150-200% bérpótlékot kapnak szinte az összes kórházban, de ahol a menyem dolgozik,(pesti kiemelt kórház) választhattak egy flakon tusfürdő,vagy egy doboz fürdősó "jutalom" között.Na ez a fidesz-kormány. Miazistent csináltak 10 év alatt?! És most is csak a kapkodás megy, jól átgondolt intézkedések nélkül
ómió
Hát, bizony, az egészségügyből kivont 550 milliárdjával, egy tucat kórház bezárásával, orvosi, ápolói bérek lenyulásával "megtette, ami efftársilag megtehető" az ágazatban!
verőce21
Dobrev nagyapjának a szelleme kisért most is. Azt mondta, azt csinálta: gyilkold a magyart. Bratislava káráék most azon dolgoznak, minél több legyen a halott. 
verőce21
@Szeparepa2: (18:47) Nagy öngólt lőttél ezzel...!
gina
Ez a kormány a legaljasabb mocskos undoritó szekta ami létezik a földön, ezt a bandát meg kell végre állitani, ök semmiben soha nem hibásak, csak ugylátszik mind Alzheimer beteg mert Gyurcsányék 11 éve nincsenek hatalmon--
evacica
Hiába a hülyeség nem ismer határt! Példa erre Nacsa és társai!Gerinctelen talpnyalók és tolvajok! De jön még kutyára dér!
Gazella
Tudatom veletek köpdlenagadkurafik hogy az első dagadék kormány tette tönkre az egészségügyet.. menjetek a dagadék gazdátokhoz és őt verjétek agyon.
Bogatir
@Eladott Ország:Ezek mellett az erkölcstelen genyók mellett Gyurcsány erkölcsi nagysággá magasztosul, pedig ő aztán nem hibátlan.
dr. prédikátor
bazd meg a keresztény kurva anyádat te geci ,volt 10 évetek hogy az egészségügyet fejlesszétek!!! De helyette elloptátok a sok milliárdot és stadionokat építettetek!!!kitömtétek milliárdokkal a NER bandát. mocskos to9lvaj szemét trógerok vagytok!!!
Madácsi Pali
Kómában voltál 11 évig nyalonc? Az valahogy kimaradt kik adják a kormányt 12-től? Megsúgom fideSS-KDMP.
Nessy
Mióta nincs nyugdíj kassza, tb kassza, azóta a kormány szabadon garázdálkodik a befolyt összegekkel, és költi, amire úri kedve diktálja határon innen és túl!
1984
"Írjam alá, vagy kirúgnak" – Így ment a statáriális jogviszonyváltás a kórházakban

hvg.hu/360/20210303_Penzt_vagy_eletmentoket
balos
A narrativa határozza meg a kivitelezőjét!Ez az illiberális demagógia mentsvára!Mert ők nem tudnak,még járványt sem levezetni,anélkül,hogy ne a "Mohácsi vész" legyen a hiba forrása!
gina
Ezt a rohadt bandát, elég volt ezekből, emberek ébredjetek, meddig türjük ezt a sok magyarázkodást, hazugságokat, mindent 11 év alatt a szakadékba sodortak, az emberek pénzét pazarolták,, elég volt, most már az életünkkel játszanak, mocskos gazemberek
szaboria1
Hazudni azt tud ez a Nacsa gyerek eddig akár hol jártam régi kórházakba azokhoz alig nyúltatok lassan 11 év alatt.
Ennyi év után is nem tudnak elállni, hogy ne Gyurcsányt emlegessék.
Ez már lassan elmeorvosi eset lesz az egész fidesz-kdnp bagázsnál.
kissé felnőttem
csak egy kérdésem volna és mi tántoritja el a jelenlegi helyzetben ezt a csürhét, mert kormánynak már sajnálattal nem tudom nevezni őket hogy ne szórják ma is holnap is tovább a pénzt a kádár villát meg 800 milliós épületeket meg naponta stadionokra Ilyenkór??? a fél országot már uralja a klikkjük. mi meg lessünk??? ma is holnap is hát akkor 100 év fog igy eltelni? Ezek igy kitesznek egy Mohácsot meg egy tatárjárást
tudode
Hogy mik vannak?
.
Előfordulhat, hogy az egészségügyisek fizethettek azért, hogy dolgozhatnak, ha a szocialisták "is", és a felcsúti nemzetvezető is elvett tőklük egy havi fizetést?
.
Vizsgáljuk meg az ügyet
.
---- Orbán Viktor a fizetésről és nyugdíjról való lemondásról
www.youtube.com/watch?v=8EpkC_TPYj8&t=25s
------------------------------------------
.
Ez olyan vicces, mint mikor két haver beszélget!
Képzeld a szomszédom egy éjszaka tízszer örömet tud szerezni az asszonynak.
Elhiszed:
Nem!
Akkor mondd te is!
kissé felnőttem
@ila51: stadionra nem sajnálják ugye itt meg hiánycikk bár orbán lenne már az senki nem keresné
volvós
csuhások térdre !!! ( a főnök előtt , a slicc magasságában )
solidedge
Ezzel csak azt mondja a kereszténynek álcázott szóvivő, hogy 11 év alatt ők semmit sem tettek a javulás érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.