A DK egészségpolitikusa az ATV kedd reggeli műsorában mondta, mikor arról beszélt, hogy nem megfelelő eszközöket küldenek a koronavírus elleni védőoltások mellé, írja a ATV.

Nem arra való ez a fecskendő, ezekkel egy vitamininjekciót lehet beadni

– mutatta be a fecskendőt a műsorban Komáromi. A Pfizer vakcinából hat embert lehet beoltani, a szerinte nem megfelelő fecskendővel viszont ötöt is alig, ezért egy része pocsékba megy.

A megfelelő fecskendőből nincsen elég, ha időben megrendelték volna, le lehetett volna gyártani a megfelelő mennyiséget

– állítja a háziorvos.

Komáromi Zoltán, aki nem érti, hogy miért olyan fecskendőket küldenek az oltás mellé, aminek a holtterében ott marad 0,1-0,2 milliliter, miközben 0,3 millilitert kell beadni.

Szerinte ez azt jelentheti, hogy miközben a Pfizer vakcinából hat embert lehetne beoltani, a nem megfelelő fecskendővel így ötöt is alig, az oltóanyag egy része pocsékba megy.

A XII. kerületi háziorvos szerint az egész logisztika nagyon katonás, de abszolút dilettáns.

Három hét alatt összesen három ampulla oltóanyagot kapott, miközben a praxisában lévő 2400 emberből legalább kétezret be kéne oltani.

Hír:ATV
Kép:ATV

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ebből is arra következtethetünk hogy a portyázóink a legocsmányabb harácsolók akik elárulják az országot,és szarért húgyért aranyáron fizetnek
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
@Pegero: A baromarcú Kasler haverod összelegózta már a hunyadi familiát ?
Clavigo
@Shikari:@Pegero: Nyugtassátok meg egymást egy laza " pipával ",,..keresztényszájszagűak... Szájer Jucika like- olna benneteket...
Nessy
Kedves olvasók! Kiváló szakembereink, Pegero,és Shikari magasröptű előadásait olvashatják a fentiekben a fecskendők alkalmasságával kapcsolatban!
fergeteg
Már piszkos bolsik nem tudnak mit kitalálni.
Az állam küldi a vakcinát,na ne már. Nem tudjátok,hogy nektek személyesen Orbán Viktor küldi.
Úgyhogy nyugodtan be is kaphatjátok balos mamik és papik.
Nessy
@fergeteg: Idős hozzátartozóidnak adresszáld e kulturált szöveget!
RonaGyuri
Ezt az értetlenséget! Megmondta a dagadék, hogy ami leesik a teherautóról!, hát ilyen esett le! =))
Egyébként is mi ez finya, örüljenek, hogy kaptak fecskendőt! =))
gina
Orbán és bandája a helyzet magaslatán, na most fényezd magad te mocskos zsiros disznó !!! ez is Soros és Gyurcsány hibája
Sámannus
Ebből is arra következtethetünk hogy a portyázóink a legocsmányabb harácsolók akik elárulják az országot,és szarért húgyért aranyáron fizetnek
Qqberci
@Pegero: Nem megfelelő fecskendőket szállítottak az oltáshoz, ezért a hatóanyag jelentős része kárbaveszett.

forum.index.hu/Article/viewArticle?a=157429885&t=3000043

Komárominak igaza van!...
Rockxy
ha a paciens jóképű, akkor nem mehet pocsékba.
a pocsékok meg igyák meg a vakkcinnát.
surdilloFUJT
@Rockxy: azért te végtelen nagy barom vagy!!!
gina
@Pegero: Te vagy a legnagyobb álhir te agytalan kocsmaproli
gina
@Shikari: Te vagy egy útszéli gaz aki itt mérgezi a levegőt, te fideszpatkány!!!
solidedge
Akkora a fejetlenség, hogy nem csodálkoznák, ha az orvosok a fecskendők között hurkatöltőt is találnának.
nezelodo
Nem kellene azt a három egészségügyi szakembert ekézni aki oly nagyot alkot a járvány elleni védekezésben! Majd meglátjátok, még magas kitüntetéssel fogja elismerni a világ, a korukat fényévekkel megelőző hozzáértésüket, és csodálni fogjátok Orbánt, Pintért és a Szíjártót. Arról nem is beszélve, önmagukat nem kímélve éjt napallá téve dolgoznak, repülnek hajókáznak és titkolóznak az érdekünkben.
Qqberci
@Pegero: Persze, mert te vagy a helikoffer :-)))...
csak úgy....
@Szeparepa2: www.youtube.com/watch?v=y2r_aqAVloI
különben ,-ringasd el magad..,ringasd el magad...ha nem bírod már elviselni azt amiben vagy! hiányzik a durbincs és most másokat baxogatsz ?
voltmárjobbis
Az megvan, hogy elmegy az ember pcr tesztre, mert a barátja pozitív, megkapja a negatív eredményt. 2 napra rá szarul van, újra elmegy a pcr tesztre, megkapja az eredményt, hogy ismét negatív.
És most jön a poén: 4 óra múlva felhívták: bocsika, mégis inkább pozitív.
Mi folyik itt Mo..on?!
ittott
@Szeparepa2: pontosítsuk. azt redvás büdös kurva anyjukat
csak úgy....
@voltmárjobbis: a covidon kívül az izgalmak is ártalmasak az emberi szervezetnek! kit így,-kit úgy tesz el láb alól a politika vagy a tudomány..
csak úgy....
@Szeparepa2: látok hát, - már megszoktam a bandát ,- engem már komcsi korukban próbáltak tréningeztetni...,nem jött be nekik! lazulj el te is inkább és csak a nagyon fontos dolgokkal foglalkozz az infarktusod elött,-kár lenne érted!
division
@Szeparepa2: Megint túladagoltad a kedvenc gyógyszered? :-))
justhpeter
Nincs ebben semmi meglepő ott, ahol az egészségügyért felelős minioszter Hunyadi csontjait viszi, a belügyminiszter az egészségügyet, a külügyminiszter meg virológus.
Aki Én
@Pegero: Te, mint eü-s szakember vagy jelen?
Csizmás Kond
Szerintem ismét csak a szokásos nyavalygás.
Én még emlékszem akikor nem egyszerhasználatos fecskendőket használtak, hanem kellett főzni, sterilizálni és akkor sem volt baj. ami meg a kétharmad bennemaradást illeti azt sem hiszem.
Szevasztok
Látszik rajta, nagyon megviselte,hogy mindig átveri a o1g-kormány de lehet Vadaival egyhelyen buliznak ..
balos
@Szevasztok: Meg a fentikonddal partiban nyomjátok a fideSSes " r-ondót" magatokba!Biztos ti is a komoly zenészeket erősítitek a támogatásért!
Nessy
Valóban sok évtizede még "főztük" a tűt és a fecskendőt, 45 percig. Aztán jött a hepatitis, neki már kevés lett 45 perc, főztük tovább. Sok évtizede még kiutalásra lehetett Zsigulit vagy Trabantot venni, ismeretlen volt a számítógép, az okos telefon, stb. Talán nem kellene folyton hátrafelé mutogatni, mert hasra esés lesz a vége.
1984
Orbán válságkezelése: TELJES BUKÁS !!!
kissé felnőttem
Orbán erre kössél csomót , vagy megint az ellenzék bakker. Csak bőlcsnek akartok látszani az kevés ám az üdvösséghez, kezelem, kezeljük, ki kezeli ? mit kezel ? hogy kezel ? mivel kezel ? nem mindegy ám ember
Szevasztok
@Szevasztok: Ne irgykedj, egyél tovább Gréczy markábol.
Nyírfa
" A XII. kerületi háziorvos szerint az egész logisztika nagyon katonás, de abszolút dilettáns. "

Minden benne van.
Nessy
@Nyírfa: Elgondolkozik az ember, hogy a katona orvosok ilyenkor hol vannak? Jó, ez nem harci sebesülés, de azért valamikor ők is tanultak valamit! Viccet félretéve, amikor Afrikai országban voltak katonai misszióban, ott kellett a virológia ismeret, nem is kevés. Ott száz számra oltották a betegeket.
Nyírfa
@Nessy: De vajon hányan voltak? És milyen szintű tudással? Valószínűleg nem is ők szervezték a járványok, betegségek elleni védekezést, hanem azok, akik megfelelő hely-, környezetismerettel is rendelkeztek már.
Voltak, vannak, lesznek is kiugró tehetségeink, feltalálóink, tudósaink, de sem szervezni nem tudunk, sem jól használni a tudásunkat. Egyvalamihez értünk, hogy láncszem legyünk a gépezetben. Hol ebben, hol abban. Néha jól választunk, de általában mellé nyúlunk.
nezelodo
@Shikari: ma 12:11. Ha nyilvánvaló a hazugság és ordít az információból a valótlanság, miért ugratok rá feleslegesen, kár a gőzért, azt inkább az illiberália hajócsavarjára kellene nyomni, nem a dudára, mint a szocializmus hajóján, a kiszes akciótervben!
nezelodo
@Shikari: Nagyon reménykedek én is, hogy így lesz jövő tavasszal!
nezelodo
@Shikari: Irgalmatlanul sok sztori őrzi atoknak a vadászoknak az emlékét, (nem a Semjénre gondolok), akik elbizakodottságból sportszerűtlenül előre ittak a medve bőrére... Csodálkozom, hogy ti akik naponta olvassátok a Bibliát nem találkoztatok az intelmek között az elbizakodottság bűnére utalva!
nezelodo
@Shikari: A fejedelmi többes, hogy "te mint a magyarság", nyilatkozol, az sem elbizakodottság? Ami meg az államcsődöt illete, olyan mint akasztott ember házában a kötélről beszélgetni...
1984
Soros György miatt egy magyar ember sem halt meg.
Orbán Viktor miatt viszont évente tízezrek halnak meg.
Ki a tényleges ellensége Magyarországnak?
nezelodo
@Shikari: Persze hogy meg tudom mondani, de látom arról lövésed sincs, hogy a meg nem nyitott, és azóta annyiszor elátkozott IMF hitelkeretet ki hívta le?! 2010-ben a második Orbán kormány személyesen Varga Mihály, bocsi...
Igen nagy teher volt, na nem a 2,7 %.os kamata hanem azt csak célzottan lehetett felhasználni, nem úgy mint az azeri 9,8 %-os kamatu hitelét, amit el lehett tapsolni! Persze szegény "Lölö" nem maradhatott szegény mint a templom egere.
TollerBela
Ez a kulcs: katonás, de dilettáns. És katonailag is dilettáns ...Alaposan el van kettyintve, pénecolva, cseszve !
nezelodo
@Shikari: Adták, mint a Kósának a csengeri asszonság...
nezelodo
@Shikari: Miért, nem tehetem saját szórakozásomra, és még a "fizetésemből" sem vonják le! Te is könnyedebre vehetnéd a figurát, szólj a szakszervezitesednek, járjon ki egy kis könnyítést..
nezelodo
@Shikari: Az is Ámerikában volt így, a múlt században, a németeknél MANYUP-nak nézték a kasszájukat, és vitték tokkal vonóval. Ahol meg nem volt benne pénz Európa vezető országában. kiüresítették. Olyanról is tudok, még tippet is adtak a kirúgó önkormányzatnak, hogy miként lehet kirúgni a közalkalmazottat, hogy ne kerüljön pénzbe! Ha meg résen volt az áldozat, megkínálták a 96 %-os különadóval, ha már földönfutó lett.
nezelodo
@Shikari: Na igen, ne bagatelizáld el a nyíltszíni fenyegetést, meg sz eltőzsdézést. Kicsit sem hazudozott Orbán, amire a pénztárak rácáfoltak a közel 10 %-os hozammal. A beígért magán nyugdíjszámlákról pedig ahogy nagyon sok mindenből csak a hazugság maradt.
Ami a szolgáltatások árát illeti, én és mindenki aki gázt, csatornát stb vezettetett be, az utolsó kanyilóig kifizettük az utcai fővezetéket is, több éven át törlesztve aköltségeket. Erre Orbán államosította, és használati díjat szed a saját tulajdonunk után. Igy történik az, hogy az évi kb 20 m3 gázfogyasztásom a hatalmas rezsicsökkentés után köbméterenként 1500 Ft körül jön ki a saját hálózat bérleti díjával terhelve. És ez csak egy, de akad számtalan ilyen az adócsökkentés kormányától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.