Élőben a vendégem, hogy legyen valami "neves ember" is, Gusztos Péter, akinek most nem annyira a politikai karrierje, hanem blogger élete az érdekes. Bár, ha már itt van, felteszek neki pár aktuális kérdést, például hogy hogy vélekedik a bankok "megrendszabályozásáról" és arról a tényről, hogy a károsultak online szervezkedését ilyen közömbösen fogadta a politika. (Annyira közömbösen, hogy sem a pártok, sem a képviselők nem reagáltak a megkereséseimre.)

Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
van-e cigánybűnözés a rózsadombon? alkérdés: járt-e már borsodban, ha nem, melyik a kedvenc étele?
Zsoltika
ahogy látom, nem is mondta, hoyg elmegy. ajánlottál egy időpontot, amire nem reagált.
ugyeugye
@telkes: Eddig úgy tudtam, a legjobb pillanat, mikor a vendég hátát nézed. De ez annál is jobb. El se jött - muhahaha! :D
telkes
Kiderült, hogy félreértés volt köztünk. GP telefonon várta a hivását, ezzel szemben én személyesen számitottam rá a studióban. Nem bánom, pár barátomtól kemény fejmosást kaptam, hogy egyáltalán miért hivom meg... Meg aztán a mostani helyzetben vannak fontosabb vendégek is... Válságrádió, rulez. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.