Szabó Bálint állítólag már eltűnése előtt is zavartan viselkedett.

Korábban írtunk már róla, hogy kihűlve, Szegedtől 38 kilométerre, egy felüljárón találtak rá a rendőrök Szabó Bálintra.  Azt is elárulta, hogy innen a sürgősségi osztályra szállították, de még aznap este hazaengedték.

Újabb részletekre derült fény az eltűnt, majd előkerült szegedi képviselővel kapcsolatban

Fotó: Police.hu

A Blikknek nyilatkozott most az ügyben Kovács Tamás, a Párbeszéd politikusa, aki ezt mondta:

„Nem zárhatjuk ki, hogy Szabó Bálint látszólagos eltűnése mögött a független képviselő politikai szándéka húzódik, így akart a szerinte nagy bejelentése előtt a figyelem középpontjába kerülni”.

Hozzátette: Szabó Bálint napokkal a hétfői eltűnése előtt botrányosan viselkedett, olyannyira, hogy a képviselő igazolványát is bevonták. 

A 24.hu idézte fel, hogy Szabó Bálint volt már MSZP-s politikus Vas megyében, ahol fiktív tagtoborzással bukott meg, volt fideszes támogatású független polgármesterjelölt Csepregen, szegedi DK-s szóvivő, jelenleg pedig független képviselőként dolgozik a szegedi közgyűlésben.abó hétfő reggel futni ment, de a sportolás után nem ért haza. Felesége aznap délelőtt jelentette férje eltűnését a rendőrségen.

A szegedi képviselő hétfőre hirdetett sajtótájékoztatót, ahol a városvezetést érintő, állítólagos leleplezésekről beszélt volna. A képviselő még aznap este előkerült, de részleteket nem közölt a rendőrség. Szabó kedden az RTL Híradójának nem akart nyilatkozni, de kamerákon kívül annyit még mondott, hogy nem önszántából ment Makóra. Szabó Bálint eltűnése ügyében személyi szabadság megsértésének gyanújával indult nyomozás.

Forrás: 24.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Virág Árpád
"5 perc alatt rábizonyítom, hogy bűnös! Áramot vezetek a heréibe..."
lampa laz
Ilyen hülyére pazarolja a rendőrség a drága idejét? Erre ott van pataki-attika ufó szakértő, mert h apró kopasz, csupa szem emberkék rabolhatták csak el az biztos. Vagy alapból dinka vagy sokat ivott, vagy túl sok volt a drog.
Peller Anikó
@lampa laz: Valószínűleg egyik sem, " Szabó kedden az RTL Híradójának nem akart nyilatkozni, de kamerákon kívül annyit még mondott, hogy nem önszántából ment Makóra".
lampa laz
@Peller Anikó: ha nem lenne ennyire zűrös ez a pasas, tán még hinnénk is neki, de az eddigi mutatványai valahogy nem igazolták a tehetségét.
gina
Elmebeteg ugy mint OV és ezek szabadon közlekedhetnek, szomorú. itt nem a virus a nagy baj hanem ezek a skizofrének
balos
Megint 1 ügy ami véletlenül az ellenzéket hozza hírbe!Milyen véletlen,mint a dokumentum nélküli vak-cina vásárlás!Amit nem kontrolál az EU azon jót lehet rabolni!Lásd a horkolásgátló gépek!
vitriol
Mivel szabó a prostisrácokat is beavatta a titkába, ezért nincs kizárva, hogy velük közösen dolgozta ki a stratégiát! Ebből még bármi kisülhet, csak jó nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.