Szlávik János az ATV Start című műsorának volt vendége. Az ismert infektológus szerint minden országban ellenőrzik az oltóanyagokat, az embereket csak ezt követően engedik beoltani, és ez hazánkban is így lesz.

Szlávik: nincs még itt az ideje bármilyen nyitásnak

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezeket mondta Szlávik: 

- Szlávik egyáltalán nem fél az olyan hagyományosan működő vakcináktól, mint például a kínai, hiszen az influenza elleni védőoltás is ugyanezzel a technológiával készül.

- Az infektológus szerint ha engedélyeznek egy vakcinát, akkor nem kell félni tőle, hanem be kell adatni.

- Szükség lenne arra, hogy minél több embert beoltsanak, ez pedig nem fog menni az EU által engedélyezett oltóanyagokkal.

- A kínai vakcinánál valóban hiányoznak azok a közlemények, amik például a Szputnyiknál is megvannak, de ez vészhelyzetben szerinte előfordul.

- Bízik benne, hogy nemcsak az NNK-s vizsgálatok fognak lezajlani, hanem előkerülnek olyan dokumentumok, amelyek kimondják, hogy a vakcina jó, az emberek ugyanis csak akkor fognak bízni benne. 

- Úgy látja, addig fenn kell tartani a jelenlegi korlátozásokat, nem érzi úgy, hogy a következő hetekben lenne módja bármilyen nyitásnak. 

A teljes adást itt lehet visszanézni!

Forrás: 24.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
eldarálta a puhos akaratát...ez egy kártékony szarcsimbók...
Pálinkás Pál
" Tovább javult a járványhelyzet Horvátországban és Szlovéniában "...ez hogy lehet szlávik?...ja..hogy ott nem a csúti irányítja a " járványt " ?
solidedge
De hát Orbán azért indította el a konzultációt, hogy a nép döntse el mikor és hogyan nyissunk. Vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.