Merkely Bélát beoltották a Szputnyik V vakcinával oltották be – áll a Semmelweis Egyetem közleményében.

Az egyetem rektora már átesett a fertőzésen, és most járt le az ezután kötelező három hónap, ezért csak most oltották. A Semmelweis Egyetem rektorát négy másik orvoskollégájával együtt dr. Szabó Attila klinikai rektorhelyettes oltotta be az orosz Szputnyik V vakcinával.

Forrás: 444.hu

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez egy szimpla PR duma...azt mondanak amit akarnak...merkely meg seggnyaló lett.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
colibri
Nagyon helyes! Mármint az, hogy az állampolgárok megválaszthatják, hogy melyik vakcinában bíznak. Egyébként meg van más bátor ember is a 133-on kívül. Ők a soron következő: 134-ik, 135-ik, 136-ik , stb stb bátrak.
Pálinkás Pál
ez egy szimpla PR duma...azt mondanak amit akarnak...merkely meg seggnyaló lett.
Béla333
Így ránézésre nem tűnik öregnek és krónikus betegnek.
Hova ez a sietség Fidesznyik?
kereső
@Béla333: Orvos.Eü.dolgozó.- de ez attól függetlenül propaganda a javából.
Rockxy
"A TESZTJÁRVÁNY “ nem felel meg egy valós JÁRVÁNYNAK.
A vírus létezik, de az esetek túl nyomó többségében csak COVIDTESZT JÁRVÁNYUNK VAN.
Az ha egy COVID teszt pozitív lesz, nem azt jelenti,hogy az egyén COVID beteg."
Rockxy
a merkeli kapott egy bévitaminos koktélt, vagy azt se.
hitelesnek kéne láccani, de nem sikerül.
voltmárjobbis
Jajjaj, nagy a baj: honnan tudnánk, hogy tényleg a szputnyikkal oltatta be magát?
Amúgy meg 55 éves, melyik oltási kategóriába tartozik is?
human
@voltmárjobbis: Az orvosokat előbb olthatják tudtommal, mert kiemelten veszélyeztetettek és most nagy szükség van rájuk. Egyébként nekem azzal sem lenne bajom, ha az oltakozási kedvet segítendő kampány jelleggel ismertebb politikusok beoltatnák magukat. Csak ezt ne utólagos bejelentésekkel tegyék, hanem tegyék ezt a kamera előtt megnevezve az oltóanyagot.
volvós
@Horizont: 20:14-...vagy C-vitaminnal...soha nem derül ki !!!
voltmárjobbis
@human: ma 21:17 Igazad van abban, hogy az orvosokat előbb olthatják. Na de merkely mit tesz vesz mint orvos? Ő csak rektor. Nem hiszem, hogy részt vesz a gyógyitásban, érintkezik betegekkel.
Pálinkás Pál
@voltmárjobbis: bár seggnyaló lett..de a világ egyik legjobb szívsebésze...és a Városmajori szívkorház igazgatója...pár éve még műtött, most nem tudom...
Málna
@Horizont: Írták, hogy átesett a fertőzésen, ami után várni kell három hónapot.
Szívesen.:-)
karma1
@kereső: 18.24-re: Tudod, hogy hany frontvonalon dolgozo orvos, apolo stb. nem jutott meg hozza az oltashoz?
karma1
@Szeparepa2: Nekem meg errol a hirrol az jut az eszembe, hogy "Mondd te is!"
Tudod, amikor a 2 trottyos oreg beszelget arrol, hogy a szomszed Pista bacsi a 85 evevel dicsekszik, hogy hetente meg ketszer megbubolja az asszonyt.Mondja az egyik bacsika "De jo volna, ha ez nekem is sikerulne, mer csak 80 eves vagyok. Szerinted mit csinaljak?" Mire a masik oreg: "Hat mondd te is!"
Vagyis amit merkely mond, annak egy betujet sem hiszem el, mert amikor a covid felutotte a fejet, akkor kepes volt olyan szakmaiatlan nyilatkozatokat tenni, hogy a normalis orvostarsadalom azonnal megorrolt ra. (Megjegyzem en is pipa lettem ra, mert az unokatesom helyet tolti be a SOTE-n, aki sajnos mar nem el, de ha elne, ilyen varangyok a gyogyitas kozelebe sem mehetnenek!)
kereső
@karma1: Nem tudom. Azt tudom??!, hogy anno azt mondták , aki átesett a viruson az védett 6-8 hónapig. (most csak annyit emlegetnek, hogy 3 hónapig nem kaphat oltást). Ezért irtam, hogy kimondottan propaganda fogás: talán nagyobb lesz/nől az elfogadottsága az orosz vakcinának.Mert ebből az is kiderül, hogy az eü személyzet körében sem igazán "népszerú". Na de ezen túl lépve: Hol van a múlt héten érkezett 80+ érkezett Pfizer- mert arról mélyen hallgat mindenki, mert azzal nem oltottak senkit.
kereső
"Az orosz és a kínai vakcinát Európában nem gyártják, de több európai országban is oltanak vagy oltani készülnek velük, így ez Magyarországon és a nem EU-tag Szerbiában is.

"Még mindig csodálkozunk, miért kínál Oroszország millió adag vakcinát, miközben nem halad a saját polgárainak oltásával. Ez egy olyan kérdés, amelyre úgy gondolom, választ kellene adni" - idézte Ursula von der Leyent, az Európai Bizottság elnökét az euobserver.com."

Ha az oroszok nnem gyártanak vakcinát- akkor mit is nézett Oroszországbban az OGYÉI szakértő csapata?, ahol megállapitották, hogy a gyártási folyamat megfelel a WHO előirásoknak?? Az orosz vakcinát hol gyártják, honnan kerül Magyarországra? Leesett a platóról? Vagy mi???
karma1
@kereső: Ne viccelj, hogy nem tudod a valaszt!? Hat a tuti oltoanyag le van foglalva a 133 batornak meg a 100 leggazdagabb magyarnak!
Málna
@Horizont: Látod, hogy milyen nagy szükség van rám itt? Amikor nem értitek a dolgokat, én segítek. Csak már nem győzöm...:-)
Málna
@Horizont: Csak túl keserű vagy hozzá.
Málna
@Horizont: Engem nem tudsz átverni. Ha kerek lenne az életed, akkor nem keseregnél és fröcsögnél állandóan. Tudom, nehéz szembenézni saját magunkkal, a te korodban talán már mindegy is, ha eddig nem történt meg.
1984
@Horizont: @Málna: Ha kerek lenne az életetek, akkor nem lógnátok itt majd mindennap sok órán keresztül, hanem élnétek az életet.
Persze rögtön adódik a kérdés: Mi az élet (értelme)?
Csak nektek, csak most, csak itt elárulom.
Nos, a válasz „az élet, a világmindenség, meg minden” végső kérdésére: 42

(mit jelent a kép helyén a fekete szín? 42 nap múlva elárulom :)
Málna
@1984: Bakker, én itt önkéntes munkát végzek! Próbálok segíteni az embereknek. Hát nem látjátok?:-)
Málna
@Horizont: Önmagadnak hazudhatsz, nekem viszont felesleges. A kommentjeid teljesen más képet mutatnak rólad. És én azoknak hiszek. Sajnálom.
Málna
@Horizont: Látod, én mindig igyekszem segíteni neked, és ez a hála, hogy folyton sértegetsz. Ez a különbség kettőnk között.
voltmárjobbis
@Pálinkás Pál: tegnap22:17 Anyámmal városmajor pacemaker miatt 3x. Egymás mellett szorosan ülve vártak a betegek. , plusz, ha időpontod van pl. 10:30-ra, akkor jó, ha sorra kerülsz délután 5 körül.
karma1
@Málna: Hat malna nagy egy hulye vagy, haver... (Azt, hogy hulye vagy, az irasaidbol eleg jol le lehet vezetni), de honnan veszed, hogy @Horizont: "keseru"? (Rolam is mindig ezt a hulyeseget allitjak a trollok, teljesen tevesen!) Ha tudnad, hogy O milyen kiegyensulyozott, boldog ember, tokeletes harmoniaban elo csaladdal, ami neked sohasem adathatott meg, kulonben nem ontanad a hulyesegedet szakmanyba ezen az oldalon (es meg ki tudja, hany alneven, hany masik oldalon?) , es velem kapcsolatban is: mindenem megvan, amire szuksegem van, csalad, szereto ferj, gyerek, anyagi biztonsag, es foleg egeszseg!
Te olyan lehetsz max, mint a csoro kisgyerek a karacsonyi kirakat elott, aki csak vagyodhat azutan, ami nekunk mar regen megvan, az eletunk resze,...
De irogasd csak a hulyesegeidet, kell az a sok baromsag, a masfele humor, mint ami nekunk minden nap amugy is megvan...:o))))
Málna
@karma1: Az lehet, hogy mindened megvan, de akkor sem érzed jól magad te sem. Mindegy, mit mondtok, a kommentjeitek sokkal többet elárulnak, mint amit éppen erőltetve próbálsz itt bizonygatni. Annyi kamu szöveget olvastam már tőled...Inkább azon kellene elgondolkodnod, hogy miért van erre szükséged, ha tényleg olyan jó neked?
Málna
@Horizont: Pszichológus, nem pszichiáter. És mondtam, hogy felesleges ez a görcsös magyarázkodás. A kommentjeitek árulkodóak. Mint ez is itt. Szinte látom, ahogy a nyálad a klaviatúrára fröccsent...
Eladott Ország
Az én részemet is nekiadom, csak még el is kéne hinnem, hogy orosz vakcinával oltották be!
karma1
@Málna: te trollnak is csapnivalo vagy, de pszichologusnak se menjel, mert ahhoz is hulye vagy, detektivnek meg vegkepp, mert a zsiroskenyerre valot se fogod megkeresni...:o)))))
Málna
@karma1: Mondom, hogy nagy kamus vagy te is. Jó, hát nyilván nem fogod azt mondani, hogy igazam van...:-)
voltmárjobbis
@Pálinkás Pál: febr 18 22:17
Anyám pacemaker kontrollját - időpontja volt a Városmajorba - már 2 éve lemondták.
Merkely facebookján szóvá tettem. Ezt válaszolta:
"Fontos elmondani, hogy egy ilyen pacemaker ma már átlagosan 10-12 éven át megbízhatóan működik.
A kontroll elhalasztása nem jár veszéllyel, ha édesanyja nem érzi jól magát, bejelentés nélkül, sürgősséggel azonnal bármikor felkeresheti a klinikát.
Üdvözlettel: Dr. Merkely Béla"
A röhej, hogy nem is írtam milyen típusú pacemakere van anyámnak.
6 éve volt benne, tavaly év végén sikerült elmenni a Városmajorba ellenőrzésre. Sürgősséggel 5 nap alatt kicserélték.
Innentől kezdve nekem merkely kisbetűs.
voltmárjobbis
Vagy azzal, vagy nem azzal. merkely fideszesenek is ki hisz?
Qqberci
Azért biztos, ami biztos, a Putyin Hajszesz után nyomjanak belé egy Mao Könnyét is!...
karma1
@voltmárjobbis: Merkely nekem az elso, jarvannyal kapcsolatos nagyon gagyi megnyilvanulasa volt, ami minden szakmaisagot felrugott
Pálinkás Pál
@voltmárjobbis: sajna ez így van...pedig régen nem ilyen volt...és a Városmajort is rendben tartotta...csak agyára ment a rektori állás...annyira tetszik neki hogy képes volt becsicskulni miatta!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.