Nagy a baj: Van Covid-osztály, ahol az ápolók négyötöde feláll március elsején a harmadik hullám közepén. ... Van olyan intenzív Covid-osztály az országban, ahol az ápolónők nyolcvan százaléka kijelentette: nem fogja aláírni az új munkaszerződést, ... ... Eközben Orbán Covid ellen kiképzett magyar szakszemélyzetet ígért Szlovákiának!!!

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
"Orbán Covid ellen kiképzett magyar szakszemélyzetet ígért Szlovákiának!!!" Majd megint küldi az egyetemista "közjószágokat" hozzájuk dolgozni.
RonaGyuri
Betolták a Gulyás-ágyút a karmelitákhoz?

Azárt ebben van valami, még akkor is, ha a névazonosság nem igazán releváns

A foci és a pálinka őrülete mellett az egyik legismertebb tulajdonsága - na a viszolygása az igazmondástól erősebb, viszont ez az, amiben hűséges – militáns volta. A feltétlen ragaszkodás a katonásdihoz. Ami esetében hasznos, mert ha ő osztogatja a parancsokat, akkor senki ne ugasson bele, ha ő kapja nem feltűnő, hogy nem érti!!
Nos a közelmúltban – na jó a már sokkal régebbi pártkatonai megszállásokon túl – előszeretettel küldött politikai tiszteket a polgári életbe, ráadásul még a menzát is militarizáltatta.
Hogy ez miről ugrott be?
A hírek szerint: „A szlovák kórházakban kialakult rendkívül súlyos helyzet miatt Igor Matovič kormánya külföldi segítséget kér a többi uniós tagországtól.”
Kurz kancellár jelezte: „az osztrák hadsereg egészségügyi szakembereket küld Szlovákiába.”
Orbán pedig „Covid ellen kiképzett magyar szakszemélyzetet ígért ”!
Ja a lényeg: mindeközben számos helyen a személyzet nem akarja aláírni az új „katonás” munkaszerződéseket! =))
Bár egyes vélemények szerint a vezényelhetőség anélkül is lehetőség! =))
Béla333
Majd jön a mindenhez értő Szíjjártó Peti virológus szakember és megoldja ezt a problémát is.
Teljhatalom kellett? Nesztek! Csináljatok valamit!
verőce21
Most, hogy lezajlott a "nagy vízválasztó" és az egészségügyi dolgozók 95%-a aláírta az új munkaszerződését, nemcsak jobb fizetéseket, de ezáltal jobb életkörülményeket, magasabb megbecsülést, életnívót kapnak.

Bízom benne, hogy egy elkötelezettebb személyi állománnyal eredményesebb, hatékonyabb eü. ellátás válik lehetővé. Kimutatásunk eredménye minden előzetes várakozásunkat felülmúlta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.