A Telexnek két egymástól független, köztük egy kormányzati forrás is azt állította, hogy a Karmelitában is felháborodást keltett Rogán Antal újdonsült nejének tervezett földvásárlása.

Telex: Orbán kérte Rogántól, hogy csinálják vissza Rogán Barbaráék botrányt keltő milliárdos földügyétBudapest, 2020. május 19. Orbán Viktor miniszterelnök (k) és Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b5) beszélget, jobbról Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának fideszes elnöke (j2) az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. május 19-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

A hivatalos nyilatkozatok ennek ellentmondanak, ennek ellenére a portál péntek reggel megjelent cikkében azt írja saját forrásaira hivakozva, hogy a miniszterelnök az első hírek megjelenése után határozottan megkérte a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert, hogy bármilyen úton, de állítsa le,

csinálja vissza az 1022 hektáros föld megvásárlásának folyamatát, amelyben a felek (Rogán új felesége és két családtagja) adásvételi szerződést is kötöttek.

A miniszterelnök részéről erős nemtetszésre utal, hogy nem az ügy kommunikációs eszközökkel történő kezelése merült fel, hanem az adásvételi folyamat teljes leállítása – emlékeztet a Telex.

Mindennek köze lehetett ahhoz is, hogy Rogánné esküvő előtti 1,6 milliárdos földvásárlási szándékára a NER-es politikai elit nagy része is összeráncolta a szemöldökét.

A portál hosszú cikkben ír a botrányt kiváltó földügylet következményeiről, így arról is, az ügylet hírének napvilágra kerülése után milyen körülmények között jelent meg egy kormánypárti lapban a hír és egy dokumentum részlete, amely szerint a kormányhivatal megtagadta a szerződés jóváhagyását.

A Telex még vasárnap írt a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kormányhivatalnak, hogy ha már egy másik lappal ilyen készségesek voltak, küldjék el nekik is a dokumentumot dátummal és indoklással együtt.

Megkeresésükre igen hamar reagáltak, de csak annyit, hogy legközelebb egy másik emailcímet használjanak „a válaszidő rövidítése érdekében”.

Hétfő óta viszont nem hallottak a Telexnél felőlük, arra a kérdésre sem írnak vissza, hogy várható-e a napokban válasz.

Forrás: Telex

Cikk- és címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
Mikor jön a hír Rogán válásáról?
Most, hogy az asszonyi adás-vétel meghiusult.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakcsubakka
@ómió: Itt állok, ülök kitárulkozva.hogy benyalj te állat azzt hiszed,hogy összekenné a seggem a száddal.De te azért a jó édes apád faxát kapd be te henyó !...Aias giliszta ,
Pofád befogod a legközelebbi hozzátartozódba nyelet húzol,öcséd apukának szólít a húgod meg férjhez megy apádhoz,aki korábban a nővéred férje volt,és az se baj ha te a fúkat szereted mert te egy utolsó szopacs,,kardnyelő buzi egy hitvány,bumlifo vagy ! Már moN
dtam,hogy Kuss-.Naponta foglak megalázni te senkiházi !

NEM MUSZÁJ ! NAPONTA FOGLAK MEGSZÉGYENÍTENI !
te hülye szó indián !
ómió
@bakcsubakka: A tetübolsi fajtáddal így szoktál benyalatni magadnak, szarkupac efftárs!? Ne kellesd magad, latrinatöltelék! Meghagylak nekik! Látod mekkora kár, hogy Böszme vezéred bezáratta előtted az OPNI-t! Most totál elme- és nyilván vérbajosan, "identitásvesztetten" itt őgyeleghetsz és kelletheted magad, miközben már nyilván az efftársaid is hígat szarnak az undormány vörösbolsi pofádra! Keress magadnak egy még működő elmeosztályt, bolsi latrinabúvár, és - még mielőtt közveszélyes lennél - szedáltasd a mocsokbolsi pofádat!
bakcsubakka
@ómió: Hogy a jóanyád ne sirasson te koszlott barom !
Ki a nénikéd kulája kíváncsi arra,hogy te miként jellemzed magad? A fent leírt önjellemzéseddel én nem dicsekednék !!
ómió
@bakcsubakka: Na! Otthonra találtál, bolsi szarkupac!? És melyik vigyorgó az? Az elmeosztályon, fajkretén, a saját jellemrajzodat mindig - most is(?) - a másénak szoktad hinni? Vagy csak annak hazudnád, bolsiék elmebetege!? Úgy az "efftársi", mi!? A Böszme-szart azért töröld le a mocsokbolsi pofádról, hisz az az aljadék hazudozásodhoz se egy esztétikai körítés, fajgörény! Vagy nálad az az "efftársi sikk"?
bakcsubakka
@ómió: Megnyugszik a beteg és nem vergődik!
Vagy pedig legyűri a jó édes anyukáját.
Kuss more !
ómió
@bakcsubakka: Hát, akkor, nyugodj már meg, bolsi fajgörény! Mondhatni kusikálj! Pláne, ha már a "jó édes anyukádat is legyűrted", tetüfióka! De legalább vérfertőztél magadnak egy öcsikét is? Két elmebeteg a családotokban mégis csak több, mint te egyedül! Kell az "efftársi szavazó"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.