Javában pörög a gasztroharc a politikusok között a Facebookon, Orbán Viktor a gyümölcsökkel, Jakab Péter pedig felvágottal szállt be a ringbe.

A fideszes média kiakadt azon, hogy tegnap épp azt ettem, amit sokan mások is ebben az országban: parizert.

- kezdi mai gasztro bejegyzését Jakab Péter.

Jakab Péter két napja veri Orbánt a párizsival Facebookon

A kormánypárti firkászok szerint ez azt mutatja, hogy proli vagyok. Ezek szerint azt még nem is látták ezek a kis ínyencek, mit esznek azok, akiknek parizerre sem futja. Pedig talán hasznos lenne megismerkedni a jachtos, drogos partik után a magyar valósággal is. Úgyhogy kedves kaviárzabáló elkényeztetett fideszes úrigyerekek, kicsit több szerénységet, ha már a kormányotok a magyarok többségétől épp ezt várja el a húsospultnál.

- teszi még hozzá.

Jakab Péter két napja veri Orbánt a párizsival Facebookon

Az egész előzménye a tegnapi poszt, ahol kiflit evett párizsival. Azonban ennél is fontosabb a háttérben meghúzódó párbaj. Hiszen Orbán is megmutatta ám mit szokott reggelizni a böjti időszakban. 

Jakab Péter két napja veri Orbánt a párizsival Facebookon

Itt is látható az, hogy erősen veri a Jobbik elnöke a miniszterelnököt. Hiszen a gyümölcsök csak 17 ezer reakciót értek, még az első párizsis poszt kevesebb mint egy nap alatt 25 ezret, és a mai 3 órája kirakott kép is már közel annyit mint Orbán Viktor kétnapos gyümölcsei.

Képek és címlapkép: Facebook

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Orbán meg a böjt! Na ne röhögtessenek. Ez csak akkor fogyaszt gyümölcsöt, ha ezt már lepárolták.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szeparepa2
@Nessy: Ezt kurvincs putris troll anyabaszónak magyarázd ne nekem... én ezt akkor is csinálom amíg el nem takarodik... minden áldott nap... amint rákezdi a hazug náci szarai címlapra emelését, akkor én is elkezdem így, az IGAZ cikkekkel letolni... ez így duplám mert a cikk is igaz, meg amit linkelek is igaz... és a mocskos náci hazaáruló rablógyilkos Nernáci maffia rémtetteit mutatják be... mit írjak bele megint pöttyöket...? Nincs más módszer fogjátok már végre fel és inkább segítsetek hogy ne kelljen ennyit dolgoznom ezzel... vagy te szereted látni, ha durbincs moslék aljadék mocsok fals gyűlölködő szennycikk van a címlapon a beszédtémák listáján..?
ómió
@surdilloFUJT: Agyrágott seggfej nyaloncot látnál, Kun Béla huszár!? Tekints a tükörbe, idiótája! Ha rámosolyogsz, még vissza is mosolyog! Krumplit ugyan nem ad, de az bolsevista-nyilas Jakab efftársad "reszortja"!
bakcsubakka
@fergeteg: No te fergeteg vagy féreg,vagy mi a szar.
Ugye tudod,hogy ki volt bolsi? A gazdád te barom,akinek most a seggébe van a nyelved . Te ökörborjú,hülye tökfilkó.Az összes fidess piroskönyves komcsi volt, De mivel erős a jellemük hát köpönyeget fordítottak !
Érted,te idióta?
Ne pofázz bele ,amihez nem értesz.
bakcsubakka
@fergeteg: Kemény vagy mint a fagyott kutyaszar!
Gyere te a kilenclyukúhoz ! Én nem fogok elmaradni,ha az egész nyálas fidelitast hozod akkor se,de a visszautatok nyűgös lesz.!
bakcsubakka
@NKF: Húzzál nyelet a @fergeteg: hátluljába !
verőce21
Jakobinus Péter nem tudja még, hogy 2022-ben választást, vagy konyhafőnök versenyt akar-e nyerni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.